Атака от ничия земя? Как да разбера кой е?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

Атака от ничия земя? Как да разбера кой е?

#1 Мнение от musketeer »

Това е единия въпрос, цъкнаха ме 6 минути преди древните... :) В доклада има координати, но те са "ничия земя". Какво трябва да направя, за да науча кой е доброжелателят? :)

И още един въпрос: всичките ми ресурси, с изключение на златото, бяха под количеството, което събира скривалището, въпреки това освен изгореното, има и заграбено...? Как се смята това скривалище и какъв е смисъла, след като не се опазва поне обявеното за скрито?

Ах, и трети въпрос :) : очаквах първо да бъда шпиониран, но това не се случи, какви са добрите практики на темата? Или просто се разчита, че нямам никакви воини?
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
didko1970
Магистър

Re: Атака от ничия земя? Как да разбера кой е?

#2 Мнение от didko1970 »

руина те е нападала
и би трябвало да не може да краде ресурс който покрива скривалището
или си се заблудил в ресурса си,или...нещо се е бъгнало.но съм по склонен да си мисля че е първото
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

1. В отчета от битката освен координатите трябва да се пише и никнеймът на атакуващия играч. Можете да го потърсите в рейтинга.
2.Не мога да кажа нищо конкретно без отчета от битката.
3. Препоръчва се да се шпионира, но този играч можел да реши и да не го прави, кой знае.
Между другото, не чудовищата ли са ви нападнали?
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

#4 Мнение от musketeer »

didko1970 написа:руина те е нападала
и би трябвало да не може да краде ресурс който покрива скривалището
или си се заблудил в ресурса си,или...нещо се е бъгнало.но съм по склонен да си мисля че е първото
100 %-та по време на идващата атака нямаше инфо за атакуващия. Имам скрийншот. Скривалищата са готови от много отдавна (1-во ниво), та явно говорим за бъг. Препратих докладът до Trayan.

И как изкараха късмет 6 мин преди Древните :) Или те/то са късметлии, или аз :) Откъдето пък (впоследствие) схванах, че убежищата се ползват изрично... В лентата (Слот на героя) най-отдясно, на половин ред, във вид на землянка, цъкаш и прибираш, който или каквото можеш... Мислех, че са като скривалищата (колкото работят де) и няма нужда от изрично скриване/предпазване.
Аватар
ramidora
Магистър

#5 Мнение от ramidora »

Отговориха Ви много правилно, но Вие не го разбрахте
Когато на кралството Ви има руина, която Вашите проучватели все още не са открили и същата атакува владението Ви
Това, което виждате в мисиите си е атака от "ничия земя"
ryina1.jpg
А що се отнася до скривалищата Ви
На първо ниво те скриват : 1 500 - 2 500 - 1 000 - 200 - 200
Ресурсите, които поставите за продажба на пазара НЕ са защитени в скривалището
Последно промяна от ramidora на 30 Окт 2012, 17:11, променено общо 1 път.
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

#6 Мнение от musketeer »

Явно са тия чудовища, и определено не съм разбрал отговорите... Просто трети ден съм в света на тази игра и терминологията силно ми се изплъзва, а и не поставям акцента, където трябва.
Благодаря за търпението на всички!

Относно откраднатите ресурси: прилагам снимка, камъни не би трябвало да ми бъдат взети (поне според мен), и определено не е болка за умиране, но исках да зная по принцип аз ли съм недоразбрал скривалищата или е малко бръмбарче. :)
Прикачени файлове
10-29-2012 6-51-57 PM.jpg
10-29-2012 6-51-57 PM.jpg (53.88 KiB) Преглеждано 6186 пъти
nedope4en
Магистър

#7 Мнение от nedope4en »

musketeer написа:Явно са тия чудовища, и определено не съм разбрал отговорите... Просто трети ден съм в света на тази игра и терминологията силно ми се изплъзва, а и не поставям акцента, където трябва.
Благодаря за търпението на всички!

Относно откраднатите ресурси: прилагам снимка, камъни не би трябвало да ми бъдат взети (поне според мен), и определено не е болка за умиране, но исках да зная по принцип аз ли съм недоразбрал скривалищата или е малко бръмбарче. :)
Доста странно, но наистина камъни не е трябвало да ти взимат ..
Иначе останалите цифри са точно както трябва да са..
Да не би да си пуснал на пазара някакво количество камъни ?
Ако да, от там са ти ги заграбили..
de4koo
Оръженосец

#8 Мнение от de4koo »

при всички случаи е от пазара няма как да му вземат толкова при положение се вижда че той ги няма в наличност
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”