1 во как да си освободя воиниците да ги разпусна как да го направя
и 2ро като портите за затворени как се напада ?
3 ами като стана отцепник какво става
здрасти искам да питам как да си освободя имам 300 носа4и ис
-
- Новобранец
здрасти искам да питам как да си освободя имам 300 носа4и ис
Последно промяна от RusinoV на 28 Окт 2012, 12:54, променено общо 1 път.
-
- Магистър
Re: здрасти искам да питам как да си освободя имам 300 носа4
За разпускането не знам как става, но за портите вече знам - необходимо и е твоята порта и портата на противника да са отворени, за да може да се осъществи атака!
-
- Новобранец
е добре какъв е смисъла на играта като всеки мои си затвори портите и няма атаки
-
- Магистър
Смисълът е, че като си затвориш портите и добивите ти намаляват драстично, защото повечето добивни сгради са в селищата, а при затворена порта сградите в селищата не работят. Винаги можеш да си седиш затворен и да си креташ по малко, но стигаш до един момент, в който повече не можеш да се развиваш, защото си запълнил всякакви лимити ...
Освен това и ти не можеш да атакуваш никого при затворени порти и едва ли ще ти е интересно ...
Освен това и ти не можеш да атакуваш никого при затворени порти и едва ли ще ти е интересно ...
-
- Новобранец
аха ами като стана отцепник какво става ся нападам един от моита раса 4е то с отворени врати касмет да намери6 и да няма кули чудоо
-
- Оръженосец
1. Освен всичко останало, портите се затварят в продължение на 6 часа, през което време градът е уязвим за атаки.
2. Войските не могат да се разпускат. Могат само да измират в сражение, това е единственият начин, доколкото знам.
3. Тези въпроси вече са разисквани в този раздел, просто трябваше да поразгледаш темите.
2. Войските не могат да се разпускат. Могат само да измират в сражение, това е единственият начин, доколкото знам.
3. Тези въпроси вече са разисквани в този раздел, просто трябваше да поразгледаш темите.
-
- Оръженосец
По точка 2 - пращаш ненужните войски към най-близката руина и проблема ти е решен 

-
- Магистър
Не точно.simeon001 написа:По точка 2 - пращаш ненужните войски към най-близката руина и проблема ти е решен
Трябва да си промениш опцията за отстъпление .. по дефаулт е на 50% .. тоест войските ти ще почнат да бягат и ще се върнат при тебе, само че ще са 2 пъти по малко

Това се задава или от централната сграда или от опциите за атака.