Черни Перли

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Tro
Новобранец

Черни Перли

#1 Мнение от Tro »

Искам да попитам колко точно перли ще получа при изпращане на SMS? Другото което ме интересува е какво е съотношението левове=черни перли?? И един последен въпрос: Има ли смисъл да играя, ако не вкарвам пари в играта??? Благодаря предварително!
didko1970
Магистър

Re: Черни Перли

#2 Мнение от didko1970 »

като си цъкнеш на менюто за перлите има разни варианти като цена за определен брой
просто си направи сметка колко перли искаш и дали те устройва цената
дали ще вкараш пари си е твой проблем,но ако искаш да изкараш вкарването е задължително
трябва да си платиш ВИП-а който е 649 перли за месец
nedope4en
Магистър

#3 Мнение от nedope4en »

Tro написа:Искам да попитам колко точно перли ще получа при изпращане на SMS? Другото което ме интересува е какво е съотношението левове=черни перли?? И един последен въпрос: Има ли смисъл да играя, ако не вкарвам пари в играта??? Благодаря предварително!
Като направиш 10 милиона общ рейтинг, ще можеш да взимаш перли за злато от аукциона .. евентуално.
taki
Новобранец

#4 Мнение от taki »

didko1970 написа:...дали ще вкараш пари си е твой проблем,но ако искаш да изкараш вкарването е задължително
трябва да си платиш ВИП-а който е 649 перли за месец

от седмица/две разглеждам играта добре е измислена схемата ,обаче бая кинти трябва да кихнеш преди да изкараш някоя стотинка(евентуално)..
и само с този VIP си точно за никъде :)
Selenita
Новобранец

#5 Мнение от Selenita »

Аз да попитам.
Може ли да си платиш випа на по късен етап(със задна дата) ако си го пропуснал това в началото, или вече е късно?
Пари съм вкарвал, но това с випа за изкарването не го знаех до скоро.
Bcolt
Оръженосец

#6 Мнение от Bcolt »

Не го ли платиш до края на промоционалния период в началото, после не може. Ставаш безплатен/а до края на престоя си в играта.

П.П. Приемам вече излишното ти злато и перли :)
Selenita
Новобранец

#7 Мнение от Selenita »

Аз играя за кеф ... просто идеята че може да падне някой друг $ ме мотивира допълнително ;)
Няма пък ще играя и ще ви вдигам стафките на аукциона ... кофти да ви е :twisted:
didko1970
Магистър

#8 Мнение от didko1970 »

след като си чукнал "играй безплатно" край на опцията за теглене
трябва да изтриеш акаунта,както много други до сега и започнеш от начало...
играта не е в толкова напреднал етап че да ти е фатално
защото от личен опит знам,че в тази игра "играта за кеф" се превръща в голям яд
само руина 7 ти е 500-1000долара,а българите не сме от най-богатите и предполагам,че на никой няма да са излишни
nedope4en
Магистър

#9 Мнение от nedope4en »

didko1970 написа:след като си чукнал "играй безплатно" край на опцията за теглене
трябва да изтриеш акаунта,както много други до сега и започнеш от начало...
играта не е в толкова напреднал етап че да ти е фатално
защото от личен опит знам,че в тази игра "играта за кеф" се превръща в голям яд
само руина 7 ти е 500-1000долара,а българите не сме от най-богатите и предполагам,че на никой няма да са излишни
Това ако е вярно, сървърът ще фалира след няколко месеца ;)
didko1970
Магистър

#10 Мнение от didko1970 »

има повече до десетина сървъра в различни страни + руските дето са около 15
като гледам никъде не е фалирал,а на против- отварят се още нови сървъри
още не знаеш какви "евтини квестчета" ти предстоят,така че не мисли организаторите,те са си го измислили много преди мене и тебе и 100% са на +
Neftochimic
Новобранец

#11 Мнение от Neftochimic »

Аз искам да попитам защо немога да си взема черни перли с смс ? Всеки път ми дава че съобщението неможе да се изпрати :x :x :x :x :x
Trayan
Маршал

#12 Мнение от Trayan »

Neftochimic написа:Аз искам да попитам защо немога да си взема черни перли с смс ? Всеки път ми дава че съобщението неможе да се изпрати :x :x :x :x :x
Проверете, дали вашият тарифен план ви позволява да извършвате плащания през Интернет.
Ако да - внимавайте, дали извършвате всичко правилно: действате крачка по крачка като започвате от бутона "Финансова сметка" в портала или от менюто за добиване на ЧП от сървъра; дали попълвате всички данни в сайта на Fortumo.
OhLaLa
Оръженосец

#13 Мнение от OhLaLa »

какъв е тоя промоционален период?
Никъде не видях такова нещо. Ако не стана вип сега, не може ли по-късно, без да цъкам на "играй безплатно" естествено.
OhLaLa
Оръженосец

#14 Мнение от OhLaLa »

OhLaLa написа:какъв е тоя промоционален период?
Никъде не видях такова нещо. Ако не стана вип сега, не може ли по-късно, без да цъкам на "играй безплатно" естествено.

P.S. сега го видях наистина има и той скоро изтича :(
А ако се плати и изтече какво става? Ще има ли нов "промо период" или директно ставаш безплатен?
ender
Новобранец

#15 Мнение от ender »

момчета гледам в италианската версия пише може да си продадеш перлите и да получиш истински пари.
За какви суми/игрално време става въпрос някои може ли да ми каже?
благодаря предварително,
ben0v
Оръженосец

#16 Мнение от ben0v »

ender написа:момчета гледам в италианската версия пише може да си продадеш перлите и да получиш истински пари.
За какви суми/игрално време става въпрос някои може ли да ми каже?
благодаря предварително,
Мисля че 100 ЧП = 1$
didko1970
Магистър

#17 Мнение от didko1970 »

OhLaLa написа:
OhLaLa написа:какъв е тоя промоционален период?

P.S. сега го видях наистина има и той скоро изтича :(
А ако се плати и изтече какво става? Ще има ли нов "промо период" или директно ставаш безплатен?
като свърши промоцията просто не те пуска в играта и те пита дали ще платиш или безплатно
ако искаш може и да не платиш веднага,но няма да играеш
ако искаш да печелиш пари просто не трябва да правиш глупостта да натискаш "играй безплатно"
бая народ вече си изпоизтри от незнание акаунтите и почнаха на ново
не става да играеш безплатно за да събереш 5-6к перли и да се сетиш че си направил идиотизъм и да искаш да станеш на платен акаунт
Аватар
Perco
Капитан

#18 Мнение от Perco »

1 ЧП = 0.0176 лв т.е. малко под две стотинки ти се хваща една перла ако си купиш за 31.68 или повече лв. през https://www.epay.bg. Ако си с кредитна карта пазаруваш в долари за подобна сума ти излиза една идея по евтино - от рода на 0.0166 за 1 ЧП като там зависи и от дневния курс долар/лев - изтеглянето е на подобна цена предоплагам но сървъра си взема 10 % данък върху това което теглиш.
Покупката на перли с sms си е живо набутване щото излиза тройно и десеторно по скъпо!
По тази калкулация месечния абонамент ти струва около 11 лв. Обаче това е само на теория - :lol: - купи си перли и ще видиш как сладко се харчат.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
ben0v
Оръженосец

#19 Мнение от ben0v »

thecrown написа:погледнете кога съм регистриран.това първо
второ:2 пакета от по 1800 перли съм вземал до сега и имам само 59 в наличност
пладнешки обир си е това.за 5 ниво наука шпионаж-500 перли
ограбват ни по "бетер" депутати,а ако надигнеш глас ти казват НЕ играй с пари.
засраме се всички от управата на играта и на форума
Ха.. "който го е страх от мечки, не ходи в гората" ;) Пък и 5 ниво шпионаж в този ранен етап от играта, мисля че е безсмислено ... Не мисля, че някой трябва да се засрамва, все пак никой не те е накарал насила да играеш ...
Аватар
Perco
Капитан

#20 Мнение от Perco »

Вместо да хленчиш че ти е скъпо петото ниво шпионаж бъди находчив - пляскаш нов град през пет царства в шесто и почваш да шпионираш от там така е в пъти по евтино :D .

Освен това не се набутвайте с SMS-и - правите си ъкаунтче с микросметка в изипей - отивате в най близкия офис - вкарвате си по микросметката 33 лв (с таксата за захранването вътре 44 ст.) връщате се у дома и ги пращате на сървъра - ето ти 1800 перли по сметката :roll: ако си ги къткате два месеца спокойно се изкарва с тях а дотогава вече се къртат руйни.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
DUNDY
Оръженосец

#21 Мнение от DUNDY »

Добре някой попита относно промоционалния период кога свършва за всеки играч (примерно 2 седмици след регистрацията..) , но никой не даде отговор... ще помоля за такъв точен и ясен благодаря.
Trayan
Маршал

#22 Мнение от Trayan »

DUNDY написа:Добре някой попита относно промоционалния период кога свършва за всеки играч (примерно 2 седмици след регистрацията..) , но никой не даде отговор... ще помоля за такъв точен и ясен благодаря.
Промоционалният период за всеки играч трае точно 2 седмици.
DUNDY
Оръженосец

#23 Мнение от DUNDY »

Имам 2 въпроса нови... как да видя колко време ми остава докато направя 2 седмици (или ако вече съм ги направил искам да знам)
и вторият ми въпрос е ако все още не са минали 2те седмици и имам право да избирам и избера варианта в който имам право да тегля пари длъжен ли сам да плащам месечен абонамент за да играя?
ulio
Оръженосец

#24 Мнение от ulio »

Цъкни на бутончето със съндъчето (долу лево) и в новия прозорец ти пише времето което ти остава. И относно това дали да плащаш ако искаш да теглиш - да, но дали да е всеки месец или през 3,6,12 месеца си го решаваш ти. Ето виж в енциклопедията: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=EarnMoney
DUNDY
Оръженосец

#25 Мнение от DUNDY »

Благодаря за отговора, но не видях явно сам пропуснал каква е цената на абонамент на месец?
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”