солени езера и руини

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
djul
Новобранец

солени езера и руини

#1 Мнение от djul »

Здравеите нов съм в играта и немога да разбера каде и как да намерия солено езеро или руина, разгледах енциклошедията но не ми стана ясно моля някои да ми обясни /имам проучвател/ благодаря предварително
nedope4en
Магистър

Re: солени езера и руини

#2 Мнение от nedope4en »

djul написа:Здравеите нов съм в играта и немога да разбера каде и как да намерия солено езеро или руина, разгледах енциклошедията но не ми стана ясно моля някои да ми обясни /имам проучвател/ благодаря предварително
Солено езеро едва ли ще намериш скоро, но руини може.Просто пускай проучвателите в полетата около теб и се надявай да открият нещо.Препоръчвам поне 2-3 да пуснеш, което че рече да си упгрейднеш зградата или да построиш нова.
djul
Новобранец

#3 Мнение от djul »

ок мерси
kaloianh
Новобранец

#4 Мнение от kaloianh »

Въпроса е дали ти дава куеста и на двамата при съвмесна атака
Има една древна легенда за това, че някъде сред безкрайните простори на нашите земи от време на време се появяват летящите острови. Те бавно се реят в небето, там се намират някакви древни съоръжения,невероятно красиви водопади и фонтани. Ходят слухове, че в тези фонтани и езера на летящите острови се появяват прочутите и могъществените Черни Перли, които съдържат великата древна магия. Същите, които нашите воини понякога намират в руините сред леговищата на чудовища. Този управител, който владее такъв остров, получава Черните Перли всеки час! Много трудно е да намериш и да завладееш летящия остров със соленото езеро, което добива Черните Перли, но аз вярвам в тази легенда и ви предлагам да започнем да го търсим с помощта на нашите проучватели.

Задача: Намерете и превземете летящия остров със соленото езеро

Жокер:
Соленото езеро на летящия остров добива определено количество ЧП всеки час, докато играчът го охранява. Има 4 парцела за построяване. За да издържате там армията, трябва да донасяте злато. ЧП се внасят направо на сметката на играча - не трябва да ги транспортирате с търговците. ЧП не се грабят.
Аватар
JustBooom
Капитан

#5 Мнение от JustBooom »

ами аз със третия си проучвател в играта намерих солено езеро (беше заето, но все пак), така че няма нищо невъзможно. Даже помолих притежателя му да ми го даде преди да се унищожи, за да си взема куеста за 100к дърва и в крайна сметка се съгласи :)
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”