На прощаване

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
OhLaLa
Оръженосец

На прощаване

#1 Мнение от OhLaLa »

искам да споделя с вас нещо интересно. Регнах се на един руски сървър, да видя колегите руснаци какви ги вършат, та клечките и буболечките толкова недоволстват от тях и се "борят" за "българщината" в тоя сървър.
Ето само два скрийншота на идентичен на този сървър, съшо Архон и също миньорски.
Вижте класацията по клановеИзображение
и по играчи Изображение.
Сега направете стравнение с класацията на този сървър, за да видите разликата. Здравословната конкурентно способна атмосфера в руския сървър и туморното образувание стикс на този. Сами си правете изводите за бъдещето на българската версия на играта. Админите също да се замислят, защото скоро може да останат без работа.
didko1970
Магистър

Re: На прощаване

#2 Мнение от didko1970 »

EDIT:<nodray>: Обърка раздела и наруши правилата, сори
Аватар
ramidora
Магистър

#3 Мнение от ramidora »

Много са ми интересни подобни по детски наивни и лишени от всякаква информация изказвания
Това, което показвате, този "Архон" е първият официален сървър на играта и съществува от 3 години
Този сървър е Алма матер на играта
Решихте да ми дадете за пример Руската школа ли ? Няма нужда, хората като мен добре са запознати с нея.
Защо не опитахте да се регнете в Английски, Немски , Испански... и т.н. международни сървъри и тях да ни дадете за пример ?
Защо не опитахте да станете член на местен клан в някой от международните сървъри и да споделите опита си ?
На всякъде същата тази Руска школа владее международните сървъри
Клановете в които има някакво местно присъствие са между 6-то и 10-то място в класациите
Във всички международни сървъри, клановете с изцяло местни участници са под 19-то място в класациите
Знаете ли там каква е разликата в рейтинга между първите 5-6 клана (които не воюват помежду си) с останалите участници ? Катастрофална
Идете първо в някой от международните сървъри, станете член на местен клан, поиграйте няколко месеца и тогава изказвайте мнение отнасящо се до подтисничество и узурпация

На мен лично ми се иска да вярвам, че след 3 години и нашия Архон ще заприлича поне малко на Руския
Но, за да се случи това са нужни повече хора, които да имат желание, да отделят повече време, да вложат повече мисъл в играта и развитието си
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=23&t=1101

Тук е другата част от темата, ако някой има нещо конкретно по тая,да пише спазвайки правиалта на форума,ако не, да не пише .
أنا أحب موني

نوضري
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”