изнудване
-
- Новобранец
изнудване
какви са тия измислени неща имам 4180 перли при търговеца и немога да купя един свитак 2-ниво и жито и всичко ми е на лице дава ми че ми трябват 20 перли..... а имам 4180 в наличност срамота правя проучването за 4-град и след това ми казва боговете изискват 500 перли ....срамота нямате срам.....поне сте длъжни да информирате а не когато играча изгуби няколко дни да прави проучването.. спрете да ни изнудвате по такъв жалък начин ..и не само в този случаи примерите са много..
- enrager
- Новобранец
Re: изнудване
Кредита от търговеца се зачита САМО при купуване от него и то САМО 50% от стойността на предмета
Пише си в съкровищницата...

-
- Капитан
Ми, човече, за търговеца ти казаха, аз за науката ще спомена: като задържиш малко мишката върху неизучена наука показва какво изисква за нея: колко точки наука и дали иска перли. Просто трябва да гледаш
-
- Новобранец
а това с търговеца наистина е вопиюща простотия... но щом си ви харесва, кой съм аз да се оплаквам.
-
- Новобранец
За съжаление си прав.azsayman написа:а това с търговеца наистина е вопиюща простотия... но щом си ви харесва, кой съм аз да се оплаквам.