Най добрият играч хаха медея
- KrissIvanov
- Магистър
Най добрият играч хаха медея
Medeq wrote:А ти нали се сещаш че дори бате Адрианчо неможе да те спаси от мене такъв който може да се мери с мене може да е само 1 в цялата игра!
KrissIvanov wrote:Нали се сещаш че не си най добрата и силна престани да ме заплашваш играй си играта.
И това са всекидневни заплахи медея престани да се занимаваш с мене заради това че ти се ребча няма да ти мълча независимо каква си!
KrissIvanov wrote:Нали се сещаш че не си най добрата и силна престани да ме заплашваш играй си играта.
И това са всекидневни заплахи медея престани да се занимаваш с мене заради това че ти се ребча няма да ти мълча независимо каква си!
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
-
- Новобранец
Re: Най добрият играч хаха медея
Първо - забранено е да се поства комуникация между играчите, без съгласието на двете страни във форума - аз не съм се съгласявала на това, следователно модератора и администратора да предприемат необходимите меркиKrissIvanov написа:Medeq wrote:А ти нали се сещаш че дори бате Адрианчо неможе да те спаси от мене такъв който може да се мери с мене може да е само 1 в цялата игра!

Второ - това не е истинското съобщение, а е преправено. Никога не съм твърдяла, че съм номер едно и си се вижда от рейтинга по армия. Под преправено имам предвид, че начина ти на писане те издава "Адрианчо неможе да те спаси", не може се пише отделно. Никога не пиша мене, а мен (само шопите пишат мене, а ти си от София). Аз си разделям сложните изречения със запетайки, а ти не. Това ми твърдение може да се докаже, като се прочете който и да е твой пост във форума - едно дъъъълдо изречение от 5 реда

Нещото обаче, което е истината тук е това "А ти нали се сещаш че дори бате Адрианчо неможе да те спаси". Другото си е измислено от теб.
Всеки може да си измисли каквото и да е и да го постне във форума, както и да ги преправи в играта на лично съобщение и пак да го препрати, като пример давам следното:
KrissIvanov wrote: блаблабла и така нататък
Medeq wrote: ....
Плюс това в играта автора на съобщението е разделен с enter от същинското съобщение, а ти дори и space не си сложил и си продължил да пишеш слято, както ти е типичния начин на писане.
Настоявам администрацията да вземе мерки, за това че ми се изопачават и думите.
Чакам изпълнителите на мократа поръчка за 100 лева да дойдат и да ме занулят!!!
Спирам да ти обръщам каквото и да е внимание, защото просто не го заслужаваш. Само стани на 5* и тогава ще си говорим

Заплахите не са взекидневни. Не съм ти писала с месеци

- fallenka
- Оръженосец
Даже да не го е писала, Медея пак е номер 1! Точка. 

Ако претърпите поражение, виновна е вашата стратегия, а не противникът, когото най-често обвиняваме за неуспехите си.
-
- Магистър
Пак развалихте хубавия бой с караница. Така, оказа се, че въпросния KrissIvanov се е скрил на 3 звезди.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()
-
- Магистър
Краси Иванов се оказа в обхвата ми и след леко и профилактично лечение, ето какво ми писа:
-
- Магистър
Комуникацията от такъв тип още от началото е безценна.
-
- Новобранец
kaloyan7 е номер 1. (точка) 

Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- Капитан
Не ви ли писна да се разправяте за безсмислици само се чудя?! 

Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
-
- Магистър
В смисъл как така безмислици?
-
- Капитан
Като се драпате тук,във форума,нещо променя ли се?
Кой какво бил казал или направил,всеки действа както може и това е положението.
(лично мнение)
Кой какво бил казал или направил,всеки действа както може и това е положението.
(лично мнение)

-
- Магистър
Нямам навика да се обяснявам, принципно бия, ако мога. Ако започнат да ме псуват, докладвам и поствам във форума. Не видях кое от действията ми е безмисленото.
-
- Капитан
Е хубаво,аз принципно нямах предвид теб,а относно това как играеш ми е ясно,до оня ден комшии бяхме . 

- KrissIvanov
- Магистър
Null горкият ти ти си една мижетурка която ходи на медея по ****** за да го пази и от нейно име ме биеш ще видим до кога за обиждането имам право да обиждам след това да си понеса наказанието няма да ми е първо и последно но такива като тебе си го заслужават аз не те знам къф си но веднага ми стана ясен щом като медея ме шпионира ти ме удряш *
ъзолизец такъв ходи и по гайдата но да знаете тя не е най добрата Адриан е на 1 място сравнение с нея тя тръгнала да ме плаши че дори той неможе да ме оттърве от нея ох леле медея жалка си
ъзолизец такъв ходи и по гайдата но да знаете тя не е най добрата Адриан е на 1 място сравнение с нея тя тръгнала да ме плаши че дори той неможе да ме оттърве от нея ох леле медея жалка си

- fallenka
- Оръженосец
Андриан на 1 място?! АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХСАГХАСАХГСАХСХГАХААСХАХХАХАХА

Ако претърпите поражение, виновна е вашата стратегия, а не противникът, когото най-често обвиняваме за неуспехите си.
-
- Магистър
Закулил си се и законтрил. Факта, че Medeq получава 4-ка като доклад от първия път, показва колко дебилно е да имаш контрашпионски сгради. Е, те те пазят от такива като мен, но аз съм скромните 3 звезди и съм в.... ТОП 1500 на сървъра.
Обидите сигурно ги тренираш всеки ден пред огледалото.
От моите ножари няма какво да те спаси. 24 ч. в денонощието ще си мислиш за мен и дали си прибрал всички войски по скривалищата им. И на 3 и на 5 звезди, моите ножари ще продължават да те следват по петите.
Армията ми е толко скромна, че от 1 замък я изхранвам, без да ловувам с дни. Но пък е подвижна. Ако ти издебна разузнавача преди да събереш достатъчно армия, ще бъде добре бит и зле е**н.
Обидите сигурно ги тренираш всеки ден пред огледалото.
От моите ножари няма какво да те спаси. 24 ч. в денонощието ще си мислиш за мен и дали си прибрал всички войски по скривалищата им. И на 3 и на 5 звезди, моите ножари ще продължават да те следват по петите.
Армията ми е толко скромна, че от 1 замък я изхранвам, без да ловувам с дни. Но пък е подвижна. Ако ти издебна разузнавача преди да събереш достатъчно армия, ще бъде добре бит и зле е**н.
-
- Оръженосец
андриана1 е първа във веселата ферма
иначе за 1 година има 2 атаки
и двете за по кланов замък и щетите колкото за 10. при едната има и хванат отряд утрепан;) 

-
- Магистър
Значи тая игра най-добре се разказва в доклади.
-
- Оръженосец
Значи след поне 1 година игра може да ми даваш наклон на .... 

-
- Магистър
В смисъл за толко време все ще направиш 1 доклад ли? 

-
- Капитан
Вземи малко се съобрази с мнението на по-напредналите играчи ,с които спориш и не се чувствай компетентен по всички въпроси във форума,защото нито си бил 5*,както и аз,нито още ти е ясно всичко.Null написа:В смисъл за толко време все ще направиш 1 доклад ли?
А ако се чудиш как да разбереш,кой е напреднал и кой не,цъкаш на класацията и си вадиш изводите.
Казвам го с най-добри чувства и не визирам себе си .

- KrissIvanov
- Магистър
Хей смешник ****** аз обидите не тренирам използвам ги за такива като тебе и повярвай ми няма да мисля за тебе като прекалено ми досаждаш след някой ден тук ще постъпи доклад между бой със моята и твоя армия при условие че не тичкаш при кака медея за помощ нека видим кой е по добър и сам каза докладите правят всичко след някой ден те предизвиквам на бой ще те оправя но знам че веднага ще търсиш помощ нали тей ако се пазиш със медея ще те чакам дори не те храмя а мога да те храмя и да не мисля за досада кат тебе защото и на 5 звезди няма да те спаси медея повярвай ми не се перча просто ти казвам ако прекалиш ще те чакам да вдигнеш 5* и ще видиш докъде граничи и помоща на медея няма да ти е достатъчна повярвай ми не си говоря просто за кеф смешник ходи сега плачи на кака медея 

-
- Магистър
Изпий си хапчетата, Краси. Никой не ме е пазил до сега, няма да имам нужда и занапред. Като ти гледам стила на игра, ще се замозанулиш още сигурно 10-20 пъти, преди да вдигна 5* (които не знам за какво ще са ми).
Какво има да ми е ясно в игра, в която ако не ти хареса това, което идва в атаката срещу теб, просто прибираш войските в Укреплението. И ако зора стане твърде голям (получаваш твърде много атаки срещу градовете ти), просто затваряш портите и нападателите получават .l., а ти просто отиваш да пиеш бира.
Това да коментираш играча, който дълго време е бил N1 в сървъра, e меко казано дебилно. Всички тези - които са успели да стигнат до тази си позиция, са получили принанието на останалите. Там е била Ramidora, после е дошъл друг (може би), след това - Adrian1, сега има други. Играйте си играта, без да хулите останалите, без значение от кой клан сте и колко дълго време не сте си пили хапчетата. Тази игра е военна и тук признанията идват след добре проведени битки. (В този смисъл съм признал за момента fallenka - хубави доклади правиш, браво, бий ги и занапред! Има и други, тях ги пише в Таверната.).
Какво има да ми е ясно в игра, в която ако не ти хареса това, което идва в атаката срещу теб, просто прибираш войските в Укреплението. И ако зора стане твърде голям (получаваш твърде много атаки срещу градовете ти), просто затваряш портите и нападателите получават .l., а ти просто отиваш да пиеш бира.
Това да коментираш играча, който дълго време е бил N1 в сървъра, e меко казано дебилно. Всички тези - които са успели да стигнат до тази си позиция, са получили принанието на останалите. Там е била Ramidora, после е дошъл друг (може би), след това - Adrian1, сега има други. Играйте си играта, без да хулите останалите, без значение от кой клан сте и колко дълго време не сте си пили хапчетата. Тази игра е военна и тук признанията идват след добре проведени битки. (В този смисъл съм признал за момента fallenka - хубави доклади правиш, браво, бий ги и занапред! Има и други, тях ги пише в Таверната.).
-
- Капитан
Не мисля,че играта е толкова елементарна колкото я описваш ти,в противен случай всички щяха да преуспяват и да няма такова мрънкане във форума.
И има едно нещо,което просто не ми дава мира,като те гледам във всички теми как обясняваш,че играта е доклади,прерових на всякъде да не кажа и не видях твой доклад постнат тук.
Аз никого не защитавам в тази тема,но имайки предвид,че се хващаш за всяка моя дума,няма как да не попитам,гореспоменатото от теб каква връзка има с темата
И има едно нещо,което просто не ми дава мира,като те гледам във всички теми как обясняваш,че играта е доклади,прерових на всякъде да не кажа и не видях твой доклад постнат тук.

Аз никого не защитавам в тази тема,но имайки предвид,че се хващаш за всяка моя дума,няма как да не попитам,гореспоменатото от теб каква връзка има с темата

-
- Магистър
Моите доклади са слабички, но са за отбрана публика. Все пак ще дам един и с малко обяснение към него: битката се води в столицата на Краси. Там има затвор 5-то ниво, 2 укрепления 6-то ниво, 2 укрепления 7-мо ниво (вземат общо 800+ нормални единици), 2 маг. кули 5-то ниво. Там естествено е героят и остатък от армия, след самозануляване. Ето и какво се случи:
-
- Капитан
В тази битка няма абсолютно никакъв смисъл според мен,ок убил си малко армия,ясно,че наемките преодоляват укрепленията...,ами от там какво се случва с твоите наемници?! Абсолютно неоправдани загуби са за мен това.(личното ми мнение) 

-
- Магистър
Много слабо мнение бих казал. Ако можеш повече, иди го удари с нещо друго в столицата. Факт е, че му убих половината лечители с бърза атака, докато се чувстваше много защитен (дори не мръдна армията, а беше вътре, даже ми писа). Ножарите са, за да умират.
-
- Капитан
Ами не знам слабо ли е, силно ли е мнението ми,но за мен това не е загуба,при положение,че има възкресителница на 7-мо ниво.
Другото което виждам са грешки от основен характер,като например,ти какво печелиш в битката като се има предвид расата ти и изгубените близо 700 наемни?
Пак повтарям никого не защитавам.
И безсмислена битка
Има само един момент , в който атаката ти има смисъл,но съм почти убедена,че ти не знаеш кой е той.
Другото което виждам са грешки от основен характер,като например,ти какво печелиш в битката като се има предвид расата ти и изгубените близо 700 наемни?
Пак повтарям никого не защитавам.
И безсмислена битка

Има само един момент , в който атаката ти има смисъл,но съм почти убедена,че ти не знаеш кой е той.

- KrissIvanov
- Магистър
та докато следваш инструкциите на кака медея не ми казвай че си играч защото аз нищо не съм изгубил ти ми удари 30 лечителя аз възкресих 15 от 900 наемки възкресих 500 затуй че ти си на загуба мой човек 

-
- Капитан
Ти що се месиш в нашия спор бе?KrissIvanov написа:та докато следваш инструкциите на кака медея не ми казвай че си играч защото аз нищо не съм изгубил ти ми удари 30 лечителя аз възкресих 15 от 900 наемки възкресих 500 затуй че ти си на загуба мой човек

- KrissIvanov
- Магистър
Щото те обичкам и не давам сама да провеждаш спорове без моето ценно присъствие :* <333
-
- Капитан

-
- Магистър
Лъже те. Тайно си е харесал Медея, но не иска да си признае.
-
- Капитан
Знам и аз това му казах 

- KrissIvanov
- Магистър
Хаха този дебил ли да си харесам опазил господ 

-
- Магистър
Обидите спокойно можеш да си ги спестиш. Ще бъда с героя и войската в района на столицата ми в удобно и за двамата време. За разлика от теб, аз няма да се закулвам.
-
- Капитан
Хайде стига приключвайте я тази тема вече 

- KrissIvanov
- Магистър
Аз ще те чакам при мене бе отворения няма да идвам 

-
- Магистър
Това ми звучеше като обещание да ме набиеш. А тя каква стана...KrissIvanov написа:...след някой ден тук ще постъпи доклад между бой със моята и твоя армия ...нека видим кой е по добър и сам каза докладите правят всичко след някой ден те предизвиквам на бой ще те оправя...
viewtopic.php?f=15&t=1886&sid=75aad95de ... fdec2f69c1KrissIvanov написа:Аз ще те чакам при мене бе отворения няма да идвам
В горната тема съм оставил ръкавица за всеки, който иска да премерим сили.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
давай, нападай 

-
- Магистър
Това да не е баница. Режи и яж. И пак режи и пак яж.
Аз като дойда с армия, Краси просто прибира в укритието. Дори в неговия си град не ме чака. А съм толко услужлив. На крака му идвам.
Аз като дойда с армия, Краси просто прибира в укритието. Дори в неговия си град не ме чака. А съм толко услужлив. На крака му идвам.
-
- Новобранец
Отчитайки бонуса на расата откъм добив на злато, бълха го ухапала с тези наемници.Ако тръгнем да смятаме загубите откъм стойност на ресурс/злато защитаващия ще е назад с някъде около 50к.А и винаги остава душевния организъм, че си направил схемата "прееби другарче" на врага.Aksas94 написа:В тази битка няма абсолютно никакъв смисъл според мен,ок убил си малко армия,ясно,че наемките преодоляват укрепленията...,ами от там какво се случва с твоите наемници?! Абсолютно неоправдани загуби са за мен това.(личното ми мнение)
-
- Капитан
Ти добре ми отговаряш на въпроса,но ако можеше и този който питах да ми отговори така,щеше да е хубаво . 

-
- Магистър
Освен, че си оправих фракционния рейтинг, удоволствието да набиеш някого с превъзхождаща армия насред най-укрепения му град, е доста прилично.
Това е военна игра. Всичко е подчинено на това в крайна сметка да има битка. Видели сте само тази в столицата. Наистина там Краси си вдигна част от умрелите. Обаче има и други градове. Там доминирам над неговата армия от началото на конфликта.
Това е военна игра. Всичко е подчинено на това в крайна сметка да има битка. Видели сте само тази в столицата. Наистина там Краси си вдигна част от умрелите. Обаче има и други градове. Там доминирам над неговата армия от началото на конфликта.

-
- Капитан
Какво имаш предвид под оправих си фракционния рейтинг,би ли ми изяснил?Null написа:Освен, че си оправих фракционния рейтинг, удоволствието да набиеш някого с превъзхождаща армия насред най-укрепения му град, е доста прилично.

-
- Магистър
Лоялност на фракцията.
- KrissIvanov
- Магистър

Null написа:Лоялност на фракцията.
-
- Капитан
Да,това ми е въпросаKrissIvanov написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не какво значи фракционен рейтинг,а какво имаш предвид по оправих
Null написа:Лоялност на фракцията.

-
- Магистър
Ама тук няма да предавам уроци!
Кое какво значи? Я си научете понятията и елате пак!
Предлагам силни наставници, които да ви научат кое какво значи.
-
- Капитан
Да да,знаемNull написа:Ама тук няма да предавам уроци!

-
- Магистър
На теб ти го обясних, но на Краси няма да обяснявам. Уроците ще си ги учите другаде...
В момента събирам войска и ако е мъжко момче, по-късно ще четете доклад.
В момента събирам войска и ако е мъжко момче, по-късно ще четете доклад.
-
- Капитан
далеч съм от мисълта,че имаш на какво да ме учиш точно ти 

-
- Магистър
Това, че съм на 3 звезди сега, не значи че съм бил през цялото ми пребиваване в сървъра. Просто тук ме кефи много, а и позволява неща, които нагоре стават много трудно достижими, да не кажа невъзможни.
-
- Капитан
-
- Магистър
Временно затваряме тази глава. (Има доклад, не е за масовата публика).
- KrissIvanov
- Магистър
Не ме питай дали да спираш и не ми се обяснявай ами действай докато можеш 

-
- Магистър
Значи не те питам теб. Твоя наставник ти дойде на помощ и от уважение към клана му, се дръпнах от боя. Това не значи, че не мога да се върна бързо. 

- KrissIvanov
- Магистър
2 вечери ти пускам нападение първата вечер ти избих всичките наемки
но втората вечер като пуснах ти си ги прибра страхливец затова че не ми говори !

-
- Магистър
Оставих ти точно колкото е нужно. 
И не се обяснявай повече. Бий се...

И не се обяснявай повече. Бий се...
- KrissIvanov
- Магистър
- KrissIvanov
- Магистър
-
- Магистър
Значи поредността в докладите е първо моя, където наставника ти идва на помощ (както написах, ако го бях видял, щях да върна). След малко обяснения, се отказах да те атакувам. Ти обаче си дребна душица и ме нападна въпреки това. 
Което ме радва, защото вече нямаш оправдание да не те пляскам.
Можеш да си промениш заглавието на темата вече на "Боза". Да не се бъркат хората, които идват да четат във форума.

Което ме радва, защото вече нямаш оправдание да не те пляскам.

Можеш да си промениш заглавието на темата вече на "Боза". Да не се бъркат хората, които идват да четат във форума.

- KrissIvanov
- Магистър
Аз не съм дребна душица просто не съм страхлив нито моля някого да ме пази като си тръгнал да ме биеш ще си продължиш докрай а не да ми се обясняваш и да моя беше грешката че забравих да прибера лечителите и армията ми ако бях оставил само лечителите щеше да избиеш от армията на наставникът ми но нямаше нито един лечител да ми пострада ами аз оставих и мойте наемки и затова загина всичко моя грешка човек се учи докато е жив 

-
- Магистър
Стига и толкова на тази тема.