Когато имам едно непроучено поле в кралството и задам проучването да започне отново, един проучвател заминава за непроученото поле, а другите не могат да тръгнат, като изписва "в мисията има достатъчно проучватели за свършване (би трябвало да се изпише ЗАВЪРШВАНЕ) на (НА не се пише) проучването на избраното от вас кралство". Същото съобщение се появява когато се избере продължаване на започнато проучване. Опитах и двата варианта по няколко пъти, за да съм сигурен, че не съм избрал грешната опция.
Извън темата... Не знам с какъв акъл точно сега решихте да пуснете тази руина 7*, но според мен, това беше най-неподходящият момент. Заради тази седмица заринахте картата с малки руини(всички знаем защо става така), а големите, ако имаме късмет да намерим някоя изобщо, са с по една перла, без изключения. Обикновено това е периода, в който си взимам отпуск или болнични

Ето и едно предложение, за да не кажете, че не давам конструктивно мнение. Махнете и без това съмнителното теглене на пари и оставете хората да си играят за удоволствие. Ясно е кои теглят пари от тази игра. За тези, които се чудят - това са хората започнали първи на сървъра, а сега се сещайте кои започват първи... Подсказка: как ще разберете кога ще пуснат банани в магазина за нова година - като работите в този магазин!