забравете за бг сарвара що ви е харесала играта
-
- Новобранец
забравете за бг сарвара що ви е харесала играта
нашите админи уж саществуват а компутар праща отговора,,,,недеите се лага ваобще ,,,тарсете други сарвари там има руини с перли и 7 ниво руини ,,,,и езера има и не се дават покраи силните игра4и,,,,наще са пумиари плащаш 300 перли на турнира по4истваш за 4ас малки руини и след 5 4аса няма място за големи ве4е,,,,,
-
- Магистър
Re: забравете за бг сарвара що ви е харесала играта
Препоръката ми е да спреш с подобни постове.
-
- Капитан
bladethereaper написа:нашите админи уж саществуват а компутар праща отговора,,,,недеите се лага ваобще ,,,тарсете други сарвари там има руини с перли и 7 ниво руини ,,,,и езера има и не се дават покраи силните игра4и,,,,наще са пумиари плащаш 300 перли на турнира по4истваш за 4ас малки руини и след 5 4аса няма място за големи ве4е,,,,,

- Denity1
- Магистър
Burton написа:Препоръката ми е да спреш с подобни постове.
Щото казва истината ли ?

-
- Новобранец
Боли ги истината ми се струваDenity1 написа:Burton написа:Препоръката ми е да спреш с подобни постове.
Щото казва истината ли ?![]()

-
- Магистър
Препоръката ми беше за обидите, а не дали казва истината или не.
-
- Новобранец
Не знам дали казва истината или не,също така поста му е написан ужасно от граматическа гледна точка, но такава е българската образователна действителност особено при така наречените тиинейджъри.Но другия факт е че на другите сървари се наблюдават руини с доста повече перли.Доста от приятелите ми които играеха на българският сървър спряха или преминаха по други сървъри а колкото повече хора го правят толкова повече ще намаляват перлите по руини и езера.Накрая на картата ще останат два клана може би три!
- Denity1
- Магистър
Два клана са много..iivs написа:Не знам дали казва истината или не,също така поста му е написан ужасно от граматическа гледна точка, но такава е българската образователна действителност особено при така наречените тиинейджъри.Но другия факт е че на другите сървари се наблюдават руини с доста повече перли.Доста от приятелите ми които играеха на българският сървър спряха или преминаха по други сървъри а колкото повече хора го правят толкова повече ще намаляват перлите по руини и езера.Накрая на картата ще останат два клана може би три!

-
- Новобранец
"-Доста е закъсало българското образование" - мислеше си дядо Ицо, докато чистеше надписа "ХОЙ" от оградата си....