ДРАГА АДМИНИСТРАЦИЯ

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
MarioRalicaBlag
Новобранец

ДРАГА АДМИНИСТРАЦИЯ

#1 Мнение от MarioRalicaBlag »

Защо се подигравате така с играчите с Руините и Перлите ето сега на мен ми трябват 500 перли за да изуча науката за да създам 5ти град от къде да ги избия като откривам едва по 1 2 руини на 2 3 дни и се са 1* с по 1 перла е как да стане набих пари в играта да купувам перли за задачите и каква е файдата повече няма да платя и 1ст. за перли и скоро сигурно ще се откажа от играта колкото и да не ми се иска защо само в БГ сървъра е такава подигравка направете ги по малко перли поне за науките и сложете поне по 5 перли в Руините айде поне по 3 да са пак се дява
MarioRalicaBlag
Новобранец

Re: ДРАГА АДМИНИСТРАЦИЯ

#2 Мнение от MarioRalicaBlag »

Защо не ми отговаряте на въпросите
kaktyc
Капитан

#3 Мнение от kaktyc »

Перлите в руините са функция от перлите похарчени в сървъра => повече похарчени перли води до повече перли в руините.
Имай предвид, че все още не сме стигнали нивото на някои други сървъри, като индонезийския или хърватския примерно, където има руини с 0 (нула) перли!!!
rhyr1
Оръженосец

#4 Мнение от rhyr1 »

kaktyc написа:Перлите в руините са функция от перлите похарчени в сървъра => повече похарчени перли води до повече перли в руините.
Имай предвид, че все още не сме стигнали нивото на някои други сървъри, като индонезийския или хърватския примерно, където има руини с 0 (нула) перли!!!
Това не е вярно Кактус. Според общите условия, с регистрацията си, всеки играч се съгласява, че тази игра не е хазартна, не е и игра за пари...........Колкото и пари за перли да са похарчени или се харчат в даден сървър, то играчите са го направили доброволно, с цел да си купят нещо, което им харесва.Изхарчените пари не могат да бъдат критерий. Даже и абонамент да си плащат играчите всеки месец, то собственика си прибира паричките и може по всяко време да спре руини, перли в тях, езера, и даже аукцион. Играчите по свое желание купуват услуги като абонамент, скъпи куестове, артефакти, свитъци и каквото още се сетиш, за да им донесе това предимство пред тези, които не купуват.Никой никого не кара да купува насила. Щом купуваш екстри, значи си богат, използвай си екстрите както намериш за добре. А собственика ще продължи да ти вади руини с по 1 перла, че даже и тях ще крие, за да може богатите играчи още повече перли да купуват. Щом в споменатите от теб сървъри има и руини с 0 перли, значи собственика е преценил, че прекалено много перли добиват тамошните играчи и по тази причина е спрял перлите в руините. Той винаги може да каже, че е на загуба и че играчите перли не купуват. Ти ако си вложил едни 200 или 2000 лева примерно, няма да се съгласиш с него, но това ще ти остане, понеже както казах, играта не е нито хазартна, нито за пари. Който не вярва, да прочете общите условия и да се убеди- точка 2.6.16
И въобще, проблема е много по сериозен ,отколкото предполагате. Няма да се учудя, ако в скоро време играта бъде спряна.
MarioRalicaBlag
Новобранец

#5 Мнение от MarioRalicaBlag »

Е добре обяснете ми това защо е толкова скъпо за Науките 500перли за Колонизиране 500п Строителство 1000п За Героите това искам да знам аз не мога посмъртно да го постигна това
Null
Магистър

#6 Мнение от Null »

Браво, rhyr1!
Играта трябва да позволява на играчите да могат нормално да се развиват. Не казвам да си купят всички предмети или екстри в играта. Но да се развиват и да им спреш развитието (защото Администрацията точно това прави), ако не си платят за елементарни неща - нови градове, по-далечен шпионаж и т.н. силно нарушава геймплея.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#7 Мнение от LCFDIVINE »

Не ми казвай че желаеш всички екстри за времето което играеш и на този етап, за какъв геймплей иде реч на 3*, всичко започва на 5*, останалото е чешане на езици
Човека по-горе иска на 3* 1500 перли може би за кратко време от руини 3* защото му трябват за нов град, ще трябва да посъбира малко или да почива с каквото има а ако иска премиум да си плати, това е филма колкото и да дъвчете едно и също в 222 теми нещата са ясни :D
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”