Операция "Наказващата Десница" ! Етап 1

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
nedope4en
Магистър

Операция "Наказващата Десница" ! Етап 1

#1 Мнение от nedope4en »

Допитах се до няколко човека, и половината от тях ми казват ,че мисията може да се изпълни и с перли, само че аз такава опция нямам..
Други ми казват,че не може с перли .. каква е истината ?
Етапите са 10 а до мен няма нито Магистри нито завзети отворени външни владения на противоположната фракция.
nedope4en
Магистър

Re: Операция "Наказващата Десница" ! Етап 1

#2 Мнение от nedope4en »

Определено при някои хора дава опция " пожертвай перли" за войната, а при други не..
Какъв е критерия за тази опиция или е просто бъг в играта ?
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

Това зависи от различни фактори. Например, ако не провалихте нито един куест, ще получите възможност да се откупите от куеста с ЧП.
nedope4en
Магистър

#4 Мнение от nedope4en »

Trayan написа:Това зависи от различни фактори. Например, ако не провалихте нито един куест, ще получите възможност да се откупите от куеста с ЧП.
Мега глупост.. сега 3 проавала ще ми даде заради малоумни мисии .. яко.
Bcolt
Оръженосец

#5 Мнение от Bcolt »

И на мен ми изскочи тоя куест. Плюс някаква пародия "помощ за наказващата десница 1". Май дотук с борбата за 150 броя подред :lol:
Selenita
Новобранец

#6 Мнение от Selenita »

тъпото в случая е че не се появява когато си оръженосец ... а при някой хора като вас е изскочило чак като сте станали магистри ...
мене ми изскочи като бях капитан ... пожертвах си армията станах оръженосец и така

има доста недомислици с тез куестове...
на някой им дава определени куестове на други... НЕ
didko1970
Магистър

#7 Мнение от didko1970 »

куеста си е много добре замислен,друг е въпроса ,че в сървъра няма сериозни играчи с опит
живот и здраве на втори сървър капитаните и нагоре ще са повече( повечето руснаци де) и куеста ще е по-лесен
а и за тези дето играят за каската ще знаят да не провалят задача,колкото и безсмислена да им се вижда
другото което е...всички куестове са еднакви...въпроса е обаче че не всички стигат по определения ред до тях и затова ще има доста разминавания с комшията ти
има и доста скрити които за хора без опит си е чист късмет ако изобщо стигнат до тях
nedope4en
Магистър

#8 Мнение от nedope4en »

изтрито
Последно промяна от nedope4en на 11 Ное 2012, 23:26, променено общо 1 път.
vladi3bg
Новобранец

#9 Мнение от vladi3bg »

Selenita написа:тъпото в случая е че не се появява когато си оръженосец ... а при някой хора като вас е изскочило чак като сте станали магистри ...
мене ми изскочи като бях капитан ... пожертвах си армията станах оръженосец и така
В какъв смисъл си си пожертвал армията и кажете някаква тактика за бързо вдигане на ранг? :)
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”