Увеличаване на броя писма за изпращане.

Преди да създавате нова тема убедете се, че никой друг не е предлагал същата идея.
За целта използвайте търсачката на форума в раздел „Предложения и идеи“, а също Ctrl+F из страниците на раздела.
В този раздел мнения без полезно смислово натоварване могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Null
Магистър

Увеличаване на броя писма за изпращане.

#1 Мнение от Null »

Здравейте!
Имам следният проблем: като клан лидер пиша на доста играчи около мен да изпращат руини на ниските нива и те ми ращат приемливо добри количества. Бия руини на няколко места на картата. Когато започна да "светвам" руините на свой ред на клана, не мога да ги светна дори на първото място, където бием. Просто лимита свършва. А имам още толко руини да им дам. Може ли да се направи нещо по въпроса?
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
keks
Site Admin

Re: Увеличаване на броя писма за изпращане.

#2 Мнение от keks »

Null написа:Здравейте!
Имам следният проблем: като клан лидер пиша на доста играчи около мен да изпращат руини на ниските нива и те ми ращат приемливо добри количества. Бия руини на няколко места на картата. Когато започна да "светвам" руините на свой ред на клана, не мога да ги светна дори на първото място, където бием. Просто лимита свършва. А имам още толко руини да им дам. Може ли да се направи нещо по въпроса?
За съжаление в играта има лимит за изпращане на съобщения и с това нищо не можем да направим.
Null
Магистър

#3 Мнение от Null »

В смисъл нямате желание или не знаете как?
Този лимит би трябвало да е описан някъде в база данни. С един Update .... можете да налеете каквато си стойност искате вътре.
keks
Site Admin

#4 Мнение от keks »

Null написа:В смисъл нямате желание или не знаете как?
Този лимит би трябвало да е описан някъде в база данни. С един Update .... можете да налеете каквато си стойност искате вътре.
Това е направено с цел да противодействаме на спам. Пишете съобщения и изпращайте доклади не толкова често както винаги и няма да имате проблеми с този лимит.
Null
Магистър

#5 Мнение от Null »

Значи идеята е, че като лидер на клан не мога да изпратя и половината от руините, които са ми светнати на едната позиция, от която ловувам. А клана ловува на 2 такива. Не мога да ги светкам в скайп.
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения и идеи”