Обсъждане на конкурса
-
- Site Admin
Обсъждане на конкурса
В този форум играчите могат да обсъждат конкурса
-
- Новобранец
Re: Обсъждане на конкурса
1.2) Идентификация на участниците
Всички участници трябва да изпратят една снимка, където вече трябва да има името си в играта върху парче от
хартия или в ръцете си, и една снимка до монитора си и отворена играта ML (може
да се комбинира в една снимка). Те няма да участват в конкурса за красота. Най-важното
е да бъдат признати хора от снимките.
Моля, не изпращайте снимки от 5-20-годишна възраст, ако те се различават съществено от оригинала днес
- такива снимки, ще бъдат отхвърлени!
може ли малко пояснение защото не разбрах като цяло могат ли да се комбинират и след скобата ме обърква изречението, те няма да участват в конкурса за красота? Кой? и последно
трябва да си направя снимка на която има хартия озаглавена с моето име в играта така ли?
Всички участници трябва да изпратят една снимка, където вече трябва да има името си в играта върху парче от
хартия или в ръцете си, и една снимка до монитора си и отворена играта ML (може
да се комбинира в една снимка). Те няма да участват в конкурса за красота. Най-важното
е да бъдат признати хора от снимките.
Моля, не изпращайте снимки от 5-20-годишна възраст, ако те се различават съществено от оригинала днес
- такива снимки, ще бъдат отхвърлени!
може ли малко пояснение защото не разбрах като цяло могат ли да се комбинират и след скобата ме обърква изречението, те няма да участват в конкурса за красота? Кой? и последно
трябва да си направя снимка на която има хартия озаглавена с моето име в играта така ли?
-
- Магистър
Да, това е за идентификацията, че лицето от снимките, които ЩЕ участват в конкурса е едно и също
-
- Новобранец
Добре благодаряBurton написа:Да, това е за идентификацията, че лицето от снимките, които ЩЕ участват в конкурса е едно и също
-
- Новобранец
А кога и къде ще се качват снимките за гласуване ? След крайния срок за приемане тогава ли ще се качват ?
-
- Site Admin
Следете новините в форума.stanislavchence написа:А кога и къде ще се качват снимките за гласуване ? След крайния срок за приемане тогава ли ще се качват ?
-
- Новобранец
Оп...на моята бележка не пише ника ми в играта , а МyLands, проблем ли e ?
-
- Site Admin
Можете да изпратете още един вече с ника ви в играта.diditoo76 написа:Оп...на моята бележка не пише ника ми в играта , а МyLands, проблем ли e ?
-
- Новобранец
ааа, да правя пак снимки,да ги качвам....не ми се занимава.Ако го приемат така-добре , ако не - здраве да имаkeks написа:Можете да изпратете още един вече с ника ви в играта.diditoo76 написа:Оп...на моята бележка не пише ника ми в играта , а МyLands, проблем ли e ?
-
- Новобранец
Та кога ще се провежда самия конкурс ?> Горим от нетърпение да видим мистъровците , а и да се ,,повълнуваме,, от участието си в конкурс за крастота )))
-
- Оръженосец
замислете се над въпроса - защо са толкова малко участниците......и после си отговорете на въпроса дали сте с всичкия си ?:)
-
- Новобранец
Aми аз съм си съвсем добре с акъла да ти кажа , тебе като не ти харесва ,недей дава мнение ....умника ми той !rdy4fun написа: замислете се над въпроса - защо са толкова малко участниците......и после си отговорете на въпроса дали сте с всичкия си ?:)
-
- Новобранец
Общо взето интересно начинание. Бих гласувал за номер 5, тя единствена има някакъв чар.
-
- Новобранец
само в българския сървър има толкова малко участнички,не защото няма красиви българки а защото българите са свикнали да гледат конкурси който са нагласени и се знае на кого любовницата ще спечели.Очила ви трябват на вас тесногръдите които нямат смелост да покажат себе си и се замислете над вашия педерастки живот а не да изливате злобата си за нещо което е естествено и не нагласено поне се научете да бъдете дипломатични а не да характеризирате хората като търсещи спонсори или с ниско IQ ниско е вашето IQ след като си позволявате да слагате етикети на хората около вас замислете защо трябва да изливате негативизма си срещу хора който са щастливи и свободно мислещи може би нямате тяхната смелост и на вас не ви остава нищо друго освен излеете помията
-
- Капитан
Всъщност мисля ,че има още участнички ,защо не са всички тук ?
-
- Капитан
стискам палци на Станиславчето
-
- Новобранец
моeто мнение е че,мацката от снимка №5 най-много заслужава да спечели конкурса,пожелавам и късмет
-
- Новобранец
ами гласувайте за да спечелиrexori написа:моeто мнение е че,мацката от снимка №5 най-много заслужава да спечели конкурса,пожелавам и късмет
-
- Новобранец
krager написа:стискам палци на Станиславчето
благодаряяяя .......
-
- Новобранец
конкурса е нагласен
лично аз не го признавам за обективен
лично аз не го признавам за обективен
-
- Магистър
Всичките са ми хубавици.
Как после да ги занулиш?
Как после да ги занулиш?
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.
-
- Капитан
Ти хептен не подбираш май а?Null написа:Всичките са ми хубавици.