Здравейте!
Имам следният проблем: като клан лидер пиша на доста играчи около мен да изпращат руини на ниските нива и те ми ращат приемливо добри количества. Бия руини на няколко места на картата. Когато започна да "светвам" руините на свой ред на клана, не мога да ги светна дори на първото място, където бием. Просто лимита свършва. А имам още толко руини да им дам. Може ли да се направи нещо по въпроса?
Увеличаване на броя писма за изпращане.
-
- Магистър
Увеличаване на броя писма за изпращане.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()
-
- Site Admin
Re: Увеличаване на броя писма за изпращане.
За съжаление в играта има лимит за изпращане на съобщения и с това нищо не можем да направим.Null написа:Здравейте!
Имам следният проблем: като клан лидер пиша на доста играчи около мен да изпращат руини на ниските нива и те ми ращат приемливо добри количества. Бия руини на няколко места на картата. Когато започна да "светвам" руините на свой ред на клана, не мога да ги светна дори на първото място, където бием. Просто лимита свършва. А имам още толко руини да им дам. Може ли да се направи нещо по въпроса?
-
- Магистър
В смисъл нямате желание или не знаете как?
Този лимит би трябвало да е описан някъде в база данни. С един Update .... можете да налеете каквато си стойност искате вътре.
Този лимит би трябвало да е описан някъде в база данни. С един Update .... можете да налеете каквато си стойност искате вътре.
-
- Site Admin
Това е направено с цел да противодействаме на спам. Пишете съобщения и изпращайте доклади не толкова често както винаги и няма да имате проблеми с този лимит.Null написа:В смисъл нямате желание или не знаете как?
-
- Магистър
Значи идеята е, че като лидер на клан не мога да изпратя и половината от руините, които са ми светнати на едната позиция, от която ловувам. А клана ловува на 2 такива. Не мога да ги светкам в скайп.