революционна идея за движението по картата

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
krager
Капитан

революционна идея за движението по картата

#1 Мнение от krager »

Уважаеми администратори и играчи ,имам една идея ,макар да не сам убеден ,че е възможна за реализация си мисля ,че поне можете да я обмислите.В момента ,ако някой играч се намира в крайно кралство (примерно 1 да кажем ) да може да се ''прехвърля'' ако изпрати мисия (военна /проу4вателна/пренасяне на ресурси ) на север директно най-долу на картата ,сега още по кофти и изолирани са тези играчи по ъглите -от картата те могат да се развиват/проучват само в 2 (не 4 както другите ) посоки в момента,това е първата причина ,втората която и смятам че ще заинтригува всички е , че по този начин според мен поне много ще се ''разчупи'' играта като цяло ,ще е и много по вълнуваща и реалистична играчите по краищата на картата буквално ще щъкат и веднага още една главна обосновка казвам: в крайна сметка истинския свят е едно кълбо ,и ако се движиш само и единствено в една посока-изток, рано или късно ще се върнеш на изходна позиция от запад :) .Моля всеки който имам мнение по въпроса да си го изкаже ,без значение дали е отрицателно или не ,и най-вече администраторите-Вие ,българският екип ,предполагам(Моля ,не се обиждайте :) ) не можете да правите такива ''радикални'' промени ,и все пак Ви моля да ми кажете възможна ли е такава промяна и какво мислите за нея :)ако не поне ще Ви помоля да ми изпратите запитването /идеята към създателите на играта ...
didko1970
Магистър

Re: революционна идея за движението по картата

#2 Мнение от didko1970 »

Мисля,че няма да е лошо
По някои чужди форуми също има подобни идеи за картата
Fortitude
Оръженосец

#3 Мнение от Fortitude »

Аз лично мисля , че тази идея е наистина добра ако може да се реализира. Доколкото може да се увеличи картата с повече квадранти.Ако ли не дали може да се направи нов остров в който хората свободно ще могат да си правят нови замъци , да си местят армията , ресурсите и да се развиват по бързо.. Остров който ще е по силен от тази земя на която сме сега.. На пример да има по голямо ниво руини , ново звание и така нататък. Малко се отклоних от темата но все пак ако е възможно да увеличите картата максимално по какъвто начин можете би било добре , защото имам приятели ,съюзници и други познати в играта , които се оплакват , че става доста пренаселено , няма руини и постоянно се нападат ,защото прекалено много хора стават прекалено бързо сюзерени и става претъпкано за толкова много.. Така че е добра идея ако можете да разширите играта максимално ; )
krager
Капитан

#4 Мнение от krager »

Тая тема ,откакто съм я пуснал , така и не получих отговор отгоре - не визирам модератор , а поне някой от администрацията ,жалко ,мн жалко уважаеми администратори , виждал съм освен недоволни мнения и мн конструктивни в този форум , би било добре да покажете понякога че съществувате , и най вече че четете предложенията тук , иначе всички предложения сами по себе си стават безсмислени , толкова ли много би Ви струвало да кажете едно простичко- не ,не би могло, или- може и да се обмисли .... Е същия ефект би имало ако човек говори може би на една стена и очаква отговор от нея ... надявам се да ме опровергаете ...
Null
Магистър

#5 Мнение от Null »

За съжаление в тази игра играещите не трябва да дават мнения за развитието на играта. Трябва да са безмозъчни същества, но с дебели портфейли, които да си плащат постоянно за нещо. В смисъл няма да ти отговорят, или ще ти кажат, че разработката на играта зависи от разработчиците, а те само си купуват сорс + ъпдейти (т.е. те самите не я променят).
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
Аватар
gosheto26
Оръженосец

#6 Мнение от gosheto26 »

Аз не се намирам в нито един край на картата (по средата съм), но идеята ми се струва доста добра ;) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”