Да продължим с проучвателите...

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
mac1969
Новобранец

Да продължим с проучвателите...

#1 Мнение от mac1969 »

Изображение

Да поясня какво има на шота...
Смъртта на 5 (пет) проучвателя в рамките на една минута и това е от 18 възможни. Дори в Ирак не е имало такава висока смъртност по време на войната!!! 3%??? Ще си изгоря дипломата по висша математика! И това другарки и другари не е единичен случай, даже не е и двоичен! Просто сега не ми издрържаха нервите и най-накрая реших да тегля една майна на хората, които се ебават с нас, играчите!

Какво правите бе ей, ЕКИПА!!! То бива алчност бива, ама вие се наакахте тотално. Ми направете ги едни 99% шанс за гибел и продавайте по -1% за 1000 перли парчето. Я по-добре ги направете направо 100 а процентчето по 10к перли, че по лесно се смята.
Поне разкарайте измислените си проценти, не лъжете хората и напишете просто едно: проучвателят ви може да умре!!!

Та да се върна на основното, което имах да казвам...

МАЙНАТА ВИ!!!
icoto2014
Новобранец

Re: Да продължим с проучвателите...

#2 Мнение от icoto2014 »

мак е прав, нещо математиката куца! Мойте проучватели (39 броя) ги пусках ръчно на 7%, в резултат на което получавах доклади за минимум 4-5 загинали. В резултат на което си направих 45 проучвателя при 40 възможни мисий. Сега винаги имам свободни мисий за грабежи и 1-2 търговски, та нещо математиката с тия 7% наистина е доста странна :(
wasko10
Оръженосец

#3 Мнение от wasko10 »

Не разбрахте ли, че меркантилните организатори гледат постоянно да си пълнят гушите, защото не могат да си насмогнат на изхождането?
Какво искате от типове с едно черво?
Проявете разбиране! И те душа носят, макар че прекалено често си я изпускат... :lol:
Burton
Магистър

#4 Мнение от Burton »

Не мисля, че обидите от какъвто и да било вид ще помогнат някому, най-малкото на пишещия ги.
mac1969
Новобранец

#5 Мнение от mac1969 »

Аз отдавна загубих надежда да ми бъде помогнато. Аз не искам помощ, аз изказвам мнение относно това което НЕ ми харесва в играта. И ако начина по който изказвам това ми неодобрение по някакъв начин звучи грубо, то това е влседствие на огромното разочарование и похабените нерви. Сега ти, приятелю модератор (не го казвам с ирония, ти не си виновен за нищо) помисли, защо аджеба съм толкова разочарован и защо съм похабил толкова нерви.
Уважавам желанието ти да държиш форума чист, но понякога това е невъзможно, особено когато тези, които държат нещата в свои ръце, УМИШЛЕНО убиват удоволствието от играта. И това с една единствена цел - ПАРИ, ПОВЕВЧЕ ПАРИ!!!
Да им приседнат дано!!!
Burton
Магистър

#6 Мнение от Burton »

Аз подкрепям свободата на словото, за мен всеки е с правото си да изказва мнение, но написани обиди не мога да приема, за мен това е умисъл, защото съвсем различно е в изблик на яд да кажеш нещо на секундата, съвсем различно е да седнеш и да почукаш на клавиатурата, пишейки го.
Лично за мен, псувните, обидите и боя ако щете не са били решение на даден проблем, няма и да бъдат. Това, че не се променя нищо, било от предложенията, било от оплакванията и всичко изписано е факт, но още по-сигурен факт е, че с обиди съвсем няма да се променят.
mac1969
Новобранец

#7 Мнение от mac1969 »

Прав си във всичко, освен в едно. Няма никаква разлика между "няма да се променят" и "съвсем няма да се променят". И в двата случая нищо няма да се промени :). Което означава едно единствено нещо - екипа дори не си прави труда да погледне форума, просто е модерно всички игри да имат форум :). Затова дали ги обиждаме или псуваме, няма никакво значение, те така и няма да разберат. Но пък помага да изпуснем парата. Това е като да блъскаш боксова круша, вместо да строшиш нечия глава - и в двата случая наранени няма :)
Burton
Магистър

#8 Мнение от Burton »

О-о-о, бъди сигурен/а, че четат :) Продължавай с обидите и ще се убедиш сам/а ;)
didito123Demon
Капитан

#9 Мнение от didito123Demon »

Реших да си взема ускорение на проучвателите за 200 чп и се видях в приключение-то до сега такава смъртност при тях никога не е било! Проучват наистина бързо но умират все едно са заразени с вируса ЕБОЛА!!! Някой от администрацията все пак ще обясни ли какъв е този измислен 2% шанс за гибел защото най-вероятно е повече от 20%,много повече,на какъв принцип се изчислява и защо е казано 2%????? Какви са тези неверни процентни данни???
didito123Demon
Капитан

#10 Мнение от didito123Demon »

Отговаряте на теми на които искате а на въпроса защо умират толкова много проучватели и въпросният процент не е цитирания-2% си траете!!!!! Някой ще отговори ли от админите най-накрая защо се получава това и дали ще се оправи???? Има ли администратори които да отговорят най-накрая на този въпрос а не да си избират на кои теми да отговарят?????????????????????????????????????
x7raKilL
Оръженосец

#11 Мнение от x7raKilL »

didito123Demon написа:Отговаряте на теми на които искате а на въпроса защо умират толкова много проучватели и въпросният процент не е цитирания-2% си траете!!!!! Някой ще отговори ли от админите най-накрая защо се получава това и дали ще се оправи???? Има ли администратори които да отговорят най-накрая на този въпрос а не да си избират на кои теми да отговарят?????????????????????????????????????
Би било хубаво :) В една тема предложих нещо за тях... според мен е приемливо. Реално играчите също са вид реклама за играта. Не визираме опита им, а това с какво впечатление остават от самата игра и поддръжката по нея :) На мен сега по време на турнира в един ден проучватели на 2% ми измираха все едно са с 10% :D
didito123Demon
Капитан

#12 Мнение от didito123Demon »

Затова играта леко полека запада и всеки ден намаляват регистрираните и активните играчи точно заради това скапано отношение на администрацията към самите нас и нежеланието да отговарят и поправят техните си грешки за да останат доволни играчите от развитието на играта си,и в крайна сметка да получават по нещо от нея за да имат стимул за игра и евентуално да вкарват по някой лев.Ама това е да си българин и да имаш власт някаква :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”