Има една крастава жаба
-
- Оръженосец
Има една крастава жаба
Ей, бъдете хора!
-
- Новобранец
Re: Има една крастава жаба
wasko10 написа:Всички играчи я знаят. Колкото е тъпа, толкова е пре-фаленка.
Няма ли някой, дето не е много гнуслив, да я цуне, че да си помисли, че ще стане принцеса/само да си помисли/. И тя душа носи и по тази причина често си изпуска душата.
Ей, бъдете хора!
Дедо Васко на теб май пак не са ти дали пенсията на време, че така си се разтроил душевно ... недей така сега ще ревеш за тия войничета където погинаха все едно са ти измрели кокошките в курника

- fallenka
- Оръженосец
Не се научихте да приемате загубата с достойнство. Прибираш се от агресивка на отворено, оставил си останалата армия навън, имаш 1750 (
) точки в храма и спиш. Много ясно, че ще изгърмиш.
Щом те влече, излагай се пред всички, аз повече по таз тема нямам какво да напиша, всеки разумен, с всичкия си акъл играч, не би го направил. Аз спирам да пиша в тази тема, защото нямам какво повече да кажа
Тази вечер накарай жената да ти даде да пиеш повече от 200 грама, че да се поуспокоиш малко.

Щом те влече, излагай се пред всички, аз повече по таз тема нямам какво да напиша, всеки разумен, с всичкия си акъл играч, не би го направил. Аз спирам да пиша в тази тема, защото нямам какво повече да кажа

Тази вечер накарай жената да ти даде да пиеш повече от 200 грама, че да се поуспокоиш малко.
Ако претърпите поражение, виновна е вашата стратегия, а не противникът, когото най-често обвиняваме за неуспехите си.
-
- Оръженосец
префаленке, вземи си хапчетата!
И не се опитвай да даваш нещо, което нямаш!
Ползвай жокер от мездра, ама дано се сети, че става дума за акъл!Щото и при него е проблем.
И не се опитвай да даваш нещо, което нямаш!
Ползвай жокер от мездра, ама дано се сети, че става дума за акъл!Щото и при него е проблем.
-
- Оръженосец
апропо само тъпунгерът слага под линия някоя чужда мисъл, щото никога не може да му се роди у главата проста.

-
- Магистър
Вярвах преди време в приказки. Дори намерих жабата. Направих каквото пишеше в приказката. Целунах я. И тя се превърна в принцеса. С кайма и кашкавал.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()
-
- Магистър
wasko10, една огромна молба : Спести си обидите, с тях нито армията ти ще се върне, нито ти ще получиш някакво удовлетворение, нито ще ти дадат медал.
Мен колкото са ме били, занулявали и хващали, ако тръгнех да рева, океани щях да направя, но за какво ? Цялата вина си беше моя и го разбирам, това, че ти очакваш, както и аз очаквах, като не мисля да нападам никого, че и мен няма да нападат, си е само в мой и твой минус. Аз обаче го отчетох като грешки, които мисля да не повтарям вече. Играта е направена така и колкото и да се жалваме, няма да я променим, а още по-малко като обиждаме.
Благодаря за разбирането.
Мен колкото са ме били, занулявали и хващали, ако тръгнех да рева, океани щях да направя, но за какво ? Цялата вина си беше моя и го разбирам, това, че ти очакваш, както и аз очаквах, като не мисля да нападам никого, че и мен няма да нападат, си е само в мой и твой минус. Аз обаче го отчетох като грешки, които мисля да не повтарям вече. Играта е направена така и колкото и да се жалваме, няма да я променим, а още по-малко като обиждаме.
Благодаря за разбирането.
-
- Новобранец
Малко извън темата , НО понеже в нужната тема никой не отговаря , а виждам мнение на член от журито тук , кога ще се състои конкурса Мис и Мистър ???
А за зануляването...ххахах , питайте мене...загубила съм им бройката. И това между другото ме държи в играта , нахъсва ме направо
. Тъкмо ми поомръзне играта и ми намират работа

А за зануляването...ххахах , питайте мене...загубила съм им бройката. И това между другото ме държи в играта , нахъсва ме направо