КЪДЕ СА РУИНИТЕ?????
-
- Новобранец
КЪДЕ СА РУИНИТЕ?????
какво става "карамба" повече от седмица не мога да намеря повече от 4-5 бр. руини от 5* или 6*да не говорим за днес (само 1) аман от простотии вече
-
- Капитан
Re: КЪДЕ СА РУИНИТЕ?????
да не говорим че на всички полета около столицата ми и тези в съседство +1 кралство има толкова руини 1* че сигурно толкова активни играчи няма от 1*. Ама то админите какво да кажат-ние си знаеме техния отговор и няма смисъл да го цитирам!!! Направо съжалявам,че играя тази игра-нищо в нея не е равнопоставено и разпределено нормално-гъчкат ни като ненормални в едно кралство а има кралства празни та празни!!! Младите играчи рано рано се отказват като разберат каква е играта всъщност и в един момент ще си останеме само играчи на 5*.Но какво ги интересува това админите,освен да си вземат заплатите а другото-кой както може да се оправя-давайте по 300 перли за чистене за час-е да де ама трябва да съм полудяла да дам толкова перли за чистене за час!!!
-
- Оръженосец
Нарочно няма руини, кой 300 перли ще плати да ги изчисти....и после пак такива ще му излязат, кой 199 за ускорени проучватели, управия няма. Всички вече разбраха, че още с регистрацията си тук , автоматично са си спечелили алчен,могъщ и безскрупулен враг.-Администрацията. И сега тая администрация я е яд, че не печели вече същите пари както преди и с всякакви начини и средства се опитва да стъжни играта на всички. Резултата обаче е, че всички почваме да ги намразваме.
-
- Капитан
Ние хубаво ги мразиме но с това си оставаме в крайна сметка,но освен играчите дето с в ТОП-100 примерно и тези дето имат езера може би няма други малоумници дето да дават такива цифри в перли за нещо без да имат насрещен резултат и то удовлетворителен.Играта е в интерес на тези играчи и администрацията доста явно подкрепя това като получаваме един и същ отговор-администрацията не отговаря,администрацията не може,администрацията не се меси в техническата подръжка!!! Е за какво сте там?????????rhyr1 написа:Нарочно няма руини, кой 300 перли ще плати да ги изчисти....и после пак такива ще му излязат, кой 199 за ускорени проучватели, управия няма. Всички вече разбраха, че още с регистрацията си тук , автоматично са си спечелили алчен,могъщ и безскрупулен враг.-Администрацията. И сега тая администрация я е яд, че не печели вече същите пари както преди и с всякакви начини и средства се опитва да стъжни играта на всички. Резултата обаче е, че всички почваме да ги намразваме.
-
- Капитан
Вече имам 17 руини от 1* и нито един играч който да ги бие в моя близост! Е има руини Господа админи,има но жалко че не са при вас ако играете там да ви задръстят вашите полета и да няма кой да ги бие-е тогава бих Ви питала как се чуствате и то с удовлетворение бих го направила!!! Евала ли правя-страшни сте!Живи и здрави да сте
- KrissIvanov
- Магистър
Искам да попитам към кого трябва да се обърнем за въпросът с руините значи аз си вкарвам перли понеже играта ми харесва това дотук би трябвало само да ви радва и много други играчи си вкарват перли и познавам такива не стоят само на руините каквото падне мисълта ми е следната руините са прекалено малко то нямаме стимул за игра незнам във коя компетенция е тази тема но дано стигне до ушите на въпросните господа мисля че от администрацията ги пускате затова сигурен съм че не е първото писмо получено във връзка с руините но ако не направите нещо ще започват да се отказват играчите ето аз вкарвам перли а вече стимула ми за игра като бия по 4 -5 руини на ден си отива дори да не са със перли по 1 перла да са пак пускайте ги тез руини защото няма как да издържам армия примерно която взима по 50 000 на час и в същото време като гламав да търся руина и да се моля на други играчи колкото до намаленото време на проучвателите ако се позамислите малко ще се усетите че е адски скъпо по 199 перли и то за 7 дена просто има нещо които няма как да не се споменът моля за вашето съдействие
............Попитах ги да видим какво ще отговорят сигурно знаете вече 

-
- Капитан
Е как какво-Администрацията не може нищо да направи
Все едно не знаеме какъв е отговора
Все едно не знаеме какъв е отговора
-
- Оръженосец
Аз играя в Словенския сървър, защото е нов. Отидох там, понеже виждам, че тук с руини по 1 перла не мога си платя дори и една наука. Администрацията цели с тези руини с по 1 перла, всеки да се бърка в джоба. А понеже не се бъркаме, започва друга тактика. пуска на всеки му ненужни руини, кралствата са пълни с малки руини. Викат си, няма де да идат и ще плащат по 300 перли за да чистят руини и по 199 за ускорени проучватели. Забележете, 2 дена преди турнир, колко 2-ки изкачат,колко въобще малки руини. За толкова тъпи ли ни смятат. Ми то система, сравняваш и разбираш схемата им. В другия сървър, незнам как стана филма, баш аз открих 7-ца на 2 звезди като бях. До момента съм изхарчил над 23 000 перли не мога да ги избия тея перли по никакъв начин., навсякъде ми е пълно с малки руини, винаги плащам по 199 седмично за ускорени проучватели. 5-6 пъти бия малки руини, за по 4 и 12 ч. изчиствам над 20-30 кралства. След това проучвам, няма руини никакви. излизат чак след един -два дена. Писах им, ама полза никаква. Те просто си имат тяхни сметки и нищо друго не ги интересува. В момента съм в челото, бия постоянно руини. Хора с по 1-2-3 звезди, без да бият руини, предлагат за лот доста по големи суми от мен. И за изненада, след броени часове пак там наредени. Колегата дето бихме руината, скоро написа история. решиха да дадът артефакти за награда. на него дадоха, на мен ми казаха да чакам. Мошенници са. Криха ми желания герой месеци. Станах 5 звезди и една вечер издивях от яд. Започнах да сменям героите за по 10 перли. На 55 -тия път ми излезе героя който искам. 550 перли платих герой да си взема.Солени езера може да има за платените акаунти, аз обаче не съм намирал. Руините с по 1 перла, че даже и тях крият. Играта за мен вече е мъчение.
-
- Капитан
Аз като гледам доста хора се местят да играят по другите сървъри и това говори само едно-българския не става за игра явно което е доста тъжно но такива сме ние българите-гледаме само да се прецакваме един на друг и никакво уважение към никого!!! Факт и то неоспорим а и никакво адекватно съдействие от админите,просто чудесно!!!
-
- Оръженосец
Запомни едно нещо от мен. Играта доставя истинско удоволствие, а и възможност за реална скромна печалба, през първите 2 месеца на новооткрит сървър. Администрацията, за да привлече играчи, пуска всички руини с перли на макс. единиците с по 4-5, 2-ките с по 10, 3-ките с по 15. Има и доста солени езера. След като минат 2 месеца обаче, пак се почва с руините с по 1 перла, спират свитъците в руините, няма вече езера. навсякъде се пълни с малки руини, играта става почти невъзможна.
Последно промяна от rhyr1 на 06 Мар 2014, 18:25, променено общо 1 път.
-
- Капитан
Аз не играя за печалба а за удоволствие защото играта е интересна като цяло но с това бездействие от хората от които зависят промени в самата игра,просто колкото и да е интересна в един момент ти писва и се разкарваш от този сървър което е съвсем редно да се направи! В началото дадох известна сума пари защото мислех че ще мога да се развивам добре и да играя активно,но като станеш на 5* разбираш че това е било една глупост да даваш пари на вятъра и явно вече много играчи го проумяват докато е рано и така трябва да бъде докато не се променят в известен смисъл нещата и правилата в тази игра!rhyr1 написа:Запомни едно нещо от мен. Играта доставя истинско удоволствие, а и възможност за реална скромна печалба, през първите 2 месеца на новооткрит сървър. Администрацията, за да привлече играчи, пуска всички руини с перли на макс. единиците с по 4-5, 2-ките с по 10, 3-ките с по 15. Има и доста солени езера. След като минат 2 месеца обаче, пак се почва с руините с по 1 перла, спират ситъците в руините, няма вече езера. навсякъде се пълни с малки руини, играта става почти невъзможна.
-
- Новобранец
резултата за днес от 6 часа сутринта до сега 2 руини колкото и жалко да звучи това
-
- Капитан
е па ти си супер пак,аз намерих много ама продължават да са все тъпите руини 1* и чат пат някоя руина 4*Heimdallr написа:резултата за днес от 6 часа сутринта до сега 2 руини колкото и жалко да звучи това
Наистина тъпо и тъжно да излизат все такива руини ама какво да се прави-и да се оплакваш няма кой да те чуе-няма админи тука няма никой,ама ако искаш да си купиш нещо с перли веднага ще ти отговорят как да стане по бързо!!!!
Срамота
-
- Капитан
Господа и госпожи/ци от администрацията-докога ще отговаряте че нищо не можете да направите и това не е ваш проблем а дори и да не отговаряте????????
Искате ли да ви светна руини 1* да има вие да си ги биете та чак да не може да им смогнете?????
Що за простотия е това вече????
Ама то каквато е държавата ни такива са и властимащите!!!!!!!!
Искате ли да ви светна руини 1* да има вие да си ги биете та чак да не може да им смогнете?????
Що за простотия е това вече????
Ама то каквато е държавата ни такива са и властимащите!!!!!!!!
-
- Капитан
И колкото повече пишеш и недоволстваш то още повече слаби руини ти пускат да намериш. Айде да не казвам простотии........
- KrissIvanov
- Магистър
Но нали знаете че от всичко това губят админите не ния те си решават колко още ще взимат заплата 

-
- Капитан
Някой знае ли английският и американският сървъри от колко време са пуснати и там как е положението? Може да цъкам паралено да видя за какво става въпрос ако са нови..
Последно промяна от daniobg на 03 Мар 2014, 13:36, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
То бива бива ама чак толкова от една седмица освен 1ци и 2ки нищо друго какво е това безобразие вече направо не ми се влиза да играя
скъпи админи дори не знаете как да си заслужите заплатите поне пускайте колкото да ни залъгвате да играем

-
- Капитан
Никакъв шанс да те чуят или направят нещоdariqElf написа:То бива бива ама чак толкова от една седмица освен 1ци и 2ки нищо друго какво е това безобразие вече направо не ми се влиза да играяскъпи админи дори не знаете как да си заслужите заплатите поне пускайте колкото да ни залъгвате да играем

- fallenka
- Оръженосец
Аз пък съм на лимит 

Ако претърпите поражение, виновна е вашата стратегия, а не противникът, когото най-често обвиняваме за неуспехите си.
-
- Новобранец
То си е за тяхна сметка ако искат да печелят трябва и да дадат ако ли не те губят на много играчи вече им писна някой дори се отказаха а други смениха сървъра до колкото разбрах в руският е доста добре започвам да се замислям дали и аз да не последвам примера и да се прехвърля тамdidito123Demon написа:Никакъв шанс да те чуят или направят нещоdariqElf написа:То бива бива ама чак толкова от една седмица освен 1ци и 2ки нищо друго какво е това безобразие вече направо не ми се влиза да играяскъпи админи дори не знаете как да си заслужите заплатите поне пускайте колкото да ни залъгвате да играем
-
- Капитан
Другите сървъри може би са по добре от нашия но много играчи наистина напускат този сървър и си играят я в шведския я в словенския или в други и това показва колко ни е добър сървъра и админите,но съм на път да се откажа и аз 

- KrissIvanov
- Магистър
ето го и отговорът на админите много мъдър отговор когато ги попитах какво става с руините по нагоре е въпросчето а вижте и какъв "практичен" отговор само .............
Здравейте.
Продължителността на живот на Руините от 1-3 ниво е от 10 до 15 дни, руините от останалите нива имат продължителността на живот от 10 до 30 дни. Руината също се разрушава след успешна атака срещу нея. И на картата почти веднага се появява нова.
Здравейте.
Продължителността на живот на Руините от 1-3 ниво е от 10 до 15 дни, руините от останалите нива имат продължителността на живот от 10 до 30 дни. Руината също се разрушава след успешна атака срещу нея. И на картата почти веднага се появява нова.
-
- Капитан
ХЕ ХЕ егати и отговора,то това от мързел или нехайство сигурно,ама е така де те сами изчезват след определен период но през това време >>>...KrissIvanov написа:ето го и отговорът на админите много мъдър отговор когато ги попитах какво става с руините по нагоре е въпросчето а вижте и какъв "практичен" отговор само .............
Здравейте.

- KrissIvanov
- Магистър
Ако питаш мене това си е чиста наглост и подигравка но няма смисъл да се занимаваш
-
- Капитан
Не мисля че другите сървъри са по-добре по отношение на руини и перли в тях. Може би в началото всеки сървър, както казаха по-горе, е пълен със сравнително богати руини, но след това долу-горе във всички, в които съм играл, се наблюдава същата ситуация, както в българския. Изключение прави американския, но това по всяка вероятност се дължи на невъзможността да се теглят пари от играта в него, което предопределя и по-благосклонното отношение спрямо перли в руините.didito123Demon написа:Другите сървъри може би са по добре от нашия но много играчи наистина напускат този сървър и си играят я в шведския я в словенския или в други и това показва колко ни е добър сървъра и админите,но съм на път да се откажа и аз
Известна част от другите сървъри по-скоро привличат с това, че не са толкова развити, както българския, и следователно има шанс за по-голям успех. Примерно, в американския и в хърватския сървър няма играчи с над 1млрд рейтинг за войска; в нашия първата страница е пълна с такива играчи. А ако се регистрираш в самото начало в някой сървър, спокойно можеш да си набележиш определан територия за своя и да си я пазиш от неприятели.
Колкото до администрацията - тук отношението й ми прави най-лошо впечатление. По други сървъри съм наблюдавал малко по-голяма заинтересованост към засегнатите от мен въпроси и по-малко реплики от рода на копиране на условията на играта, с които се съгласяваш при регистрация.
-
- Капитан
Е те се интересуват от други неща не от проблемите на играчите които се споделят и разискват в форума,тъй-като отговора е един и същ-това не може да се направи,онова не може да се направи и прочие.Има много играчи които наистина биха могли да закупуват перли с собствени средства а не с перли от езерцата дето ги няма,и да се развиват нормално но не го правят.Постоянно около столицата ми и околните полета има руини по 5-6 даже и по 7 но са малки-от 1-во ниво и 2-ро ниво!И това си продължава но защо?Те имали живот-да имат но аз не мога в случая да имам голяма армия защото няма как да я издържам!Проблем който не се решава изобщо,а друг е въпроса че някои играчи от напредналите не се оплакват от липси на руини и били на лимита!!!Няма адекватен стимул да играеш и влагаш пари,е освен ако не ти пука за парите и ги намираш на улицата 

- KrissIvanov
- Магистър
Абе дори да не дават перли поне руини не им искам перлите аз ще си заредя колко му е поне руини да има за да продължава играта
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
не са нови, в американския всичко еx2 и отгоре по-скъпо(въвеждане, премиум и т.н.), в английския никой няма да ти пусне аванта което е нормално, достатъчно е населен, ако търсиш по-слабо населен заповядай в холандскияdaniobg написа:Някой знае ли английският и американският сървъри от колко време са пуснати и там как е положението? Може да цъкам паралено да видя за какво става въпрос ако са нови..
-
- Капитан
За английския съм съгласен - той си е пренаселен вече, замъците отдавна се появиха, както и някакво братство... стар е, не си струва.
За американския: мисля че все още има шанс за развитие. Сървърът май е юли създаден (2013), няма още замъци. За премиум няма вариант да се плаща всяка седмица, за 31 дни струва 399 перли. Перлите в руините там са доста често повече от 1, което улеснява играта (магистър съм още - имам 5-и град; 40 мисии; 5 ниво военна подготовка; дал съм поне 1000 перли за куестове и поне още 200 перли за клана, ама имах и езеро за един ден, а не съм платил и стотинка). Има и български клан.
А ако някой има желание за хърватския, да се обади.
Дали точно мога да го препоръчам не съм сигурен. Руините пак са си с една перла, но поне аукциона не е толкова висок (макар да се запътва нататък лека-полека). Има 2 български клана и българи, пръснати из други кланове. Единият от българските кланове е завладял долу-горе горния десен ъгъл, а аз мога да предложа закрила и помощ в долния десен ъгъл. И в двата края се появяват езера, има и кой да ви ги пази, така че стига да намерите - ще си взимате перли и от там. В средата на картата обаче върлуват разни хорица, така че ако предпочитате развитие там, не съм сигурен, че ще имате съвсем добро бъдеще. Езиковата бариера е кофти, но аз не знам езика и все пак се оправям - къде с гугъл преводач, къде отказвайки да говоря друго освен английски, зависи кой стои насреща и коя е заинтересованата от разговора страна. 
За американския: мисля че все още има шанс за развитие. Сървърът май е юли създаден (2013), няма още замъци. За премиум няма вариант да се плаща всяка седмица, за 31 дни струва 399 перли. Перлите в руините там са доста често повече от 1, което улеснява играта (магистър съм още - имам 5-и град; 40 мисии; 5 ниво военна подготовка; дал съм поне 1000 перли за куестове и поне още 200 перли за клана, ама имах и езеро за един ден, а не съм платил и стотинка). Има и български клан.
А ако някой има желание за хърватския, да се обади.

-
- Оръженосец
Хенри, можеш ли да ми гарантираш 30 5-ци и 6-ци всекидневно, в Хърватския или в който и да било слабо населен сървър? Защото ако не можеш и по някаква причина околни и далечни кралства са пълни само с малки или никакви руини, то аз няма да мога да правя и издържам армия, няма да мога да купувам лотове на аукциона, няма да мога да събера ресурсите, нужни за съвършенни сгради и казарми. Следователно, цялото ми време е загубено, ако съм бил на платен акаунт, съм плащал абонамент напразно, без значение акаунта, ако съм купил перли, съм ги купил за тоя дето духа. Няма си правите сметките без кръчмаря и малко мислете за 2-3 месеца напред и недейте мечтайте за шлемове и тем подобни глупости, ами гледайте реално на нещата. Всичко тук е една измама и подигравка с труда на хората. Играеш докато не ти писне и после зарязваш всичко. Дори и тези, изхарчили по 200 000 перли, накрая търсят някой , да им купи акаунта за скромните 250 долара. Реалната цена на акаунта може да е десетки пъти повече, но кой нормален и трезво мислещ човек би платил 250 долара, за тоя дето духа. Тук няма нищо случайно. Имаш една таверна и търговец в съкровищницата, приличащи на ротативки слот машини. Върти за перли, пък може да ти се падне нещо свястно на 50-тия път. Всичките им куестове за безплатни артове и всичките им Акций са за идиоти. Дават се единствено локални артефакти, с най ниска възможна цена, да си ги вреш там, дето слънце не огрява. Не трябва да пише случаен артефакт, за да се лъжат хората, ами трябва да пише арт от еди кой си комплект, с най ниската цена. Глобален артефакт или с други думи, нещо струващо си, може да си вземеш само, ако платиш на търговеца купчина перли. Защо руините са с по 1 перла , защо на всеки 10 дена кралствата се пълнят с малки руини? А моите лично винаги пък са пълни с малки. Където и да отидеш да играеш, все една и съща басня е, няма какво да се самозалъгваме.HenryLeeLucas написа:За английския съм съгласен - той си е пренаселен вече, замъците отдавна се появиха, както и някакво братство... стар е, не си струва.
А ако някой има желание за хърватския, да се обади.Дали точно мога да го препоръчам не съм сигурен. Руините пак са си с една перла, но поне аукциона не е толкова висок (макар да се запътва нататък лека-полека). Има 2 български клана и българи, пръснати из други кланове. Единият от българските кланове е завладял долу-горе горния десен ъгъл, а аз мога да предложа закрила и помощ в долния десен ъгъл. И в двата края се появяват езера, има и кой да ви ги пази, така че стига да намерите - ще си взимате перли и от там. В средата на картата обаче върлуват разни хорица, така че ако предпочитате развитие там, не съм сигурен, че ще имате съвсем добро бъдеще. Езиковата бариера е кофти, но аз не знам езика и все пак се оправям - къде с гугъл преводач, къде отказвайки да говоря друго освен английски, зависи кой стои насреща и коя е заинтересованата от разговора страна.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
вие сте много странни типчета, чак па и x30 на ден искаш, накратко 300 перли се изкарват от тези руини с x1 до 5-7 на месец+1,2 лота и премиума е платен, какво повече очаквате не ми е ясно, ако всеки има 30 руини за бой дневно и не се бие с играчите къде отива смисъла на играта(там нещо за слънцето ставаше въпрос), всеки си копае градината и руините и веселата ферма, губи се военния дух, не става така всеки за 2 месеца да е облечен с най-скъпите артове, разбира се точно тези които му трябват+ 500 перли на месец, платен абонамент и 20$ изтеглени да си покрие интернет доставчика, стара тема но интересното е че само българите мрънкат, това е национална забележителност
айде успех с търсенето на игра която и ще ви поръча+ екстрите(виж по-горе) пица, бира и цигари 3 пъти на ден да не изпуснете некоя руина
айде успех с търсенето на игра която и ще ви поръча+ екстрите(виж по-горе) пица, бира и цигари 3 пъти на ден да не изпуснете некоя руина

-
- Оръженосец
Много се извинявам, но ти май изобщо не вдяваш за какво иде реч. И това е, че руините са цялата игра. Без руини, не можеш първо да си построиш сградите, след това пък да си направиш армия, след това пък да я издържаш. В кой , от слабо населените сървъри, има за сюзерените руини в изобилие. Защото аз където съм играл, когато съм малко звезди, ми излизат само големи руини. После пък като стана 5 звезди, спират да излизат големи и всяко кралство ми се пълни с малки. И така си остава за постоянно. В момента съм 6-ти по армия. Направил съм снимки, как в 8 кралства на мои градове и рудници, има от 4 до 7 малки руини. Мога да направя снимки на още над 30 кралства, всичко в радиус 2ч от столицата ми. Не мисля, че това трябва да е така. Въобще не е редно дори. Също така приятелю, съм стигнал до там да вдигам съвършенни казарми. Я назови цената в ресурси, на една съвършенна сграда стрелци. Също и времето и.Нека хората видят цифрите и преценят колко руини са нужни, за една единствена казарма. Откъде ще ги вземеш тея ресурси и кога ще ти се появи агресивна за кристали, след като само малки руини има. Ами ако ти се появи тая агресивна на 3ч20 мин примерно, колко мислиш струва мисията ти в злато, до нея. Дори и с хазна 7 да си. Цифрата, която назовах 30 руини, беше просто за да му покажа, че няма как там да има толкова, а ако играеш както трябва, месеци след като си почнал, просто тези 30 руини ще са ти задължителни всекидневно, ако армията ти харчи по 300 к на час. За битки говориш, битки ще има винаги. Руини обаче защо няма и ще се вдигне ли процента на 5-ци и 6-ци те, ще се появяват ли тези руини веднага, след като други такива бъдат унищожени, това само администрацията може да каже. Казвам администрация, понеже аз няма как да ги деля на технически отдел и други, обслужващи клиени. Администрацията е тази, която вече месеци наред, получава купища оплаквания от липси на руини, придружени със снимков, доказателствен материал, като оплакванията са от всички сървъри, а не само от един. Нека пускат повече руини, да могат хората да си изпълняват стратегийте. Който иска да си плаща, ще го стори, който обаче не ще, няма да плати и това е.LCFDIVINE написа:вие сте много странни типчета, чак па и x30 на ден искаш, накратко 300 перли се изкарват от тези руини с x1 до 5-7 на месец+1,2 лота и премиума е платен, какво повече очаквате не ми е ясно, ако всеки има 30 руини за бой дневно и не се бие с играчите къде отива смисъла на играта(там нещо за слънцето ставаше въпрос), всеки си копае градината и руините и веселата ферма, губи се военния дух, не става така всеки за 2 месеца да е облечен с най-скъпите артове, разбира се точно тези които му трябват+ 500 перли на месец, платен абонамент и 20$ изтеглени да си покрие интернет доставчика, стара тема но интересното е че само българите мрънкат, това е национална забележителност
-
- Оръженосец
И специалисте, като ми отговаряш, не забравяй да дадеш цифрите за една единствена съвършенна сграда стрелци. Пък ние ще сметнем, колко 5-ци трябват за нея. Хенри пък ще каже , има ли ги в Хърватския . Като дадеш цифрите, може да ми кажеш за колко време тези ресурси ги пренасяш където трябва и дали случайно после няма да се наложи да платиш 59 перли, да си я построиш веднага. И откъде ще вземеш търговци, като при търговеца в съкровищницата и в руините не излизат. И даже и да ти излезе при късмет свитък за търговци, то ще е веднъж, ами после ?
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
ок съгласен съм но не мисля че си представяш как правиш 5 милиона армия и играта е длъжна да ти осигури издръжка, за моментните строежи то е много ясно че се правят мигновено лично аз и 5то ниво не чакам (губи се време и изоставаш), така че след като си 6ти имаш достатъчно средства и за двете
при мен имаше 2 дена без една руина сега докато отивам към едната ми пуска 2 нови, утре ще спре и какво да правя, да пиша тема
това ми беше мисълта, няма да "оправят" нещата, така са си преценили, да не подскачаме по картата с 20 милиона лечители
при мен имаше 2 дена без една руина сега докато отивам към едната ми пуска 2 нови, утре ще спре и какво да правя, да пиша тема

-
- Капитан
rhyr1, не мога да ти гарантирам 30 руини ежедневно - нито в хърватски, нито в американски, нито в който и да било друг сървър. Понякога ги има, понякога ги няма. Първо, наличието на руини зависи и от местоположението ти. Ако има АКТИВНИ играчи от малки нива, малките руини също не се задържат толкова дълго. Също така разположението ти на картата определя и съседите ти. Ако има много сюзерени в съседство, колкото и руини да намираш, все някаква част от тях ще отива при други. Ако пък се намираш в пуст район, то и малките активни играчи не са толкова много, и следователно рискуваш да имаш проблем с малките руини.
В хърватския стигам лимита по-често, отколкото в българския. Защо? Ами, защото руините там няма кой да ми ги вземе. И ако намеря 30 руини - 30 руини са си за мен. Ако намеря 20 - 20 са за мен. В българския може да намеря и 50, ама мислиш ли, че всичките ще ги ударя аз? Сякаш не.
Като са ти пълни кралствата с малки руини, ще намериш начин да ги прочистиш. Веднъж, два пъти, колкото се наложи. И периодично така или иначе трябва да минава сюзерен , за да махне по-застарелите руини, които новобранците не могат да атакуват. До сега в хърватския съм използвал 4 премахвания на кодекса за по 12 часа, онези 4-часовите също съм ги използвал, както и един свитък за 2-часово разрешение да атакувам малки руини. Само веднъж съм стигал плачевно положение, при което трябваше да ходя на 4-6 кралства разстояние, за да поддържам криво-ляво войската, но размествах проучватели, плащах да са бързи, едно-друго, накрая тръгна работата към добро. Е, някъде към 2 седмици висях на косъм, но все пак не съм изгубил и един войник. Като се е налагало, и по рудници съм ходел да грабя злато... малко неловко за сюзерен, и крайно недостатъчно, но все пак е помагало.
Не мисля че има играч, които 365 дни в година да удря по 30 руини. Разбира се, че ще има спадове. Това е част от играта. Намираш начин да се измъкнеш от кашата и продължаваш. Ако не можеш, намаляш си войската, и започват да ти стигат 10 руини на ден. Ако не искаш, ще намериш начин да се измъкнеш - дали ще точиш клановия склад, дали ще крадеш от съседи, дали ще платиш да биеш малки руини или за свитък - все тая. Ще намериш начин, колкото и да е трудно.
Но rhyr1, а и останалите... имайте предвид късмета. На мен, примерно, почти всеки ден в хърватския от руини ми се пада свитък за злато, имах по едно време 3 свитъка 5 ниво за армията да не дезертира при недостатъчна надница, държал съм по 10 свитъка, даващи 225к злато всеки... Други нямат този късмет. За търговци - не се оплаквам, често ми се падат и свитъци за разширяването им (да мъкнат повече ресурс), за призоваването им, за скоростта също. Това че ти, rhyr1, нямаш късмет в тази насока - не означава, че всички други го имат. Впрочем, категорично съм се убедил, че има "късметлийски" профили и такива, които са чисти каръци. Докато в хърватския вече съм с 5 намерени артефакта в руини (и то не само 1 ниво), в българския едва наското открих един и той ми бе безполезен. Докато в хърватския вече съм си откривал поне 5 свободни езера, в българския не съм открил и едно заето. Понякога не е само до сървър, ми и до късмет. Има българи, с които съм си писал в хърватския, и които са се оплаквали от неща, с които аз съм нямал никакъв проблем. В такъв случай... как да гарантирам 30 руини на ден? Не зависи от мен. И това дали аз ги имам, не определя това дали ти ще ги имаш. Освен ако не очакваш като намеря 30 руини всичките да ти ги дам на теб.
В хърватския стигам лимита по-често, отколкото в българския. Защо? Ами, защото руините там няма кой да ми ги вземе. И ако намеря 30 руини - 30 руини са си за мен. Ако намеря 20 - 20 са за мен. В българския може да намеря и 50, ама мислиш ли, че всичките ще ги ударя аз? Сякаш не.
Като са ти пълни кралствата с малки руини, ще намериш начин да ги прочистиш. Веднъж, два пъти, колкото се наложи. И периодично така или иначе трябва да минава сюзерен , за да махне по-застарелите руини, които новобранците не могат да атакуват. До сега в хърватския съм използвал 4 премахвания на кодекса за по 12 часа, онези 4-часовите също съм ги използвал, както и един свитък за 2-часово разрешение да атакувам малки руини. Само веднъж съм стигал плачевно положение, при което трябваше да ходя на 4-6 кралства разстояние, за да поддържам криво-ляво войската, но размествах проучватели, плащах да са бързи, едно-друго, накрая тръгна работата към добро. Е, някъде към 2 седмици висях на косъм, но все пак не съм изгубил и един войник. Като се е налагало, и по рудници съм ходел да грабя злато... малко неловко за сюзерен, и крайно недостатъчно, но все пак е помагало.
Не мисля че има играч, които 365 дни в година да удря по 30 руини. Разбира се, че ще има спадове. Това е част от играта. Намираш начин да се измъкнеш от кашата и продължаваш. Ако не можеш, намаляш си войската, и започват да ти стигат 10 руини на ден. Ако не искаш, ще намериш начин да се измъкнеш - дали ще точиш клановия склад, дали ще крадеш от съседи, дали ще платиш да биеш малки руини или за свитък - все тая. Ще намериш начин, колкото и да е трудно.
Но rhyr1, а и останалите... имайте предвид късмета. На мен, примерно, почти всеки ден в хърватския от руини ми се пада свитък за злато, имах по едно време 3 свитъка 5 ниво за армията да не дезертира при недостатъчна надница, държал съм по 10 свитъка, даващи 225к злато всеки... Други нямат този късмет. За търговци - не се оплаквам, често ми се падат и свитъци за разширяването им (да мъкнат повече ресурс), за призоваването им, за скоростта също. Това че ти, rhyr1, нямаш късмет в тази насока - не означава, че всички други го имат. Впрочем, категорично съм се убедил, че има "късметлийски" профили и такива, които са чисти каръци. Докато в хърватския вече съм с 5 намерени артефакта в руини (и то не само 1 ниво), в българския едва наското открих един и той ми бе безполезен. Докато в хърватския вече съм си откривал поне 5 свободни езера, в българския не съм открил и едно заето. Понякога не е само до сървър, ми и до късмет. Има българи, с които съм си писал в хърватския, и които са се оплаквали от неща, с които аз съм нямал никакъв проблем. В такъв случай... как да гарантирам 30 руини на ден? Не зависи от мен. И това дали аз ги имам, не определя това дали ти ще ги имаш. Освен ако не очакваш като намеря 30 руини всичките да ти ги дам на теб.

-
- Оръженосец
Че аз винаги ходя на 4-6 кралства и от 3 звезди до вчера бях с ускорени проучватели. Ученици, познати, чистеха малки руини по едно време. Аз съм чистил и за 4 и за 12 всичко което е имало, и от ученик 12 ч съм вземал.Не става работата по тоя начин, пак всичко се пълни с малки. За мен, единствения вариант е да се преместя в топ центъра, а да видим тогава, пак ли само с малки ще се пълнят кралствата ми.
А това дето казваш да съм си намалял войската, просто няма начин. Не съм купувал 1 месец ускорена , за да намалям войска. Даже мисля да вдигам военна до 40, за да стигам -90 тренировка. Тея варианти не дето казваш, не са за мен. По скоро ще си зарежа акаунта като няма руини, отколкото да намалям войска.
А това дето казваш да съм си намалял войската, просто няма начин. Не съм купувал 1 месец ускорена , за да намалям войска. Даже мисля да вдигам военна до 40, за да стигам -90 тренировка. Тея варианти не дето казваш, не са за мен. По скоро ще си зарежа акаунта като няма руини, отколкото да намалям войска.
-
- Новобранец
didito123Demon написа:Аз не играя за печалба а за удоволствие защото играта е интересна като цяло но с това бездействие от хората от които зависят промени в самата игра,просто колкото и да е интересна в един момент ти писва и се разкарваш от този сървър което е съвсем редно да се направи! В началото дадох известна сума пари защото мислех че ще мога да се развивам добре и да играя активно,но като станеш на 5* разбираш че това е било една глупост да даваш пари на вятъра и явно вече много играчи го проумяват докато е рано и така трябва да бъде докато не се променят в известен смисъл нещата и правилата в тази игра!rhyr1 написа:Запомни едно нещо от мен. Играта доставя истинско удоволствие, а и възможност за реална скромна печалба, през първите 2 месеца на новооткрит сървър. Администрацията, за да привлече играчи, пуска всички руини с перли на макс. единиците с по 4-5, 2-ките с по 10, 3-ките с по 15. Има и доста солени езера. След като минат 2 месеца обаче, пак се почва с руините с по 1 перла, спират ситъците в руините, няма вече езера. навсякъде се пълни с малки руини, играта става почти невъзможна.

Аз също до сега не съм се опитвала да спечеля защото
знам че не мога да играя с такива големи суми!
Изглежда просто си имам някакъв късмет на начинаещият!
-
- Капитан
Еми, като не искаш да я намаляш, то тогава ще търсиш начини за прехрана.rhyr1 написа:Че аз винаги ходя на 4-6 кралства и от 3 звезди до вчера бях с ускорени проучватели. Ученици, познати, чистеха малки руини по едно време. Аз съм чистил и за 4 и за 12 всичко което е имало, и от ученик 12 ч съм вземал.Не става работата по тоя начин, пак всичко се пълни с малки. За мен, единствения вариант е да се преместя в топ центъра, а да видим тогава, пак ли само с малки ще се пълнят кралствата ми.
Има играчи, които си разпределят градовете в 2 различни зони - понякога доближаващи се, понякога напълно различни (примерно, 3 града около 18-5 и 2-3 града на 54-12 или пък близки около 18-5 и 26-7). По този начин разчитат, че ако единия район "забие", другия ще има късмет.
Има и играчи, които си пръскат всички градове, до един. На разстояние 5-10 кралства един от друг, като всичките градове са пригодени за атаки (имат си огледала, контри, защита, но не е като да биеш от обезопасената си столица все пак).
Ако ти си се скупчил на едно място, вариант е да пробваш това.
А аз и тук, и в хърватския съм на малка територия. Тук проучвам около 6 кралства, даже не непрекъснато, като други 3-4 само от време на време, колкото да ми се поразместят проучвателите и да не вървя след съседските. Имам руини, макар че трудно достигам лимита. За сега не ми е и необходимо да го стигам.
В хърватския съм още по-скупчен - 4 града в едно кралство, а петият ми служи за придвижване при разчистване на сметки по една или друга причина. Но за сметка на това поне половината ми проучватели са по рудници някъде наблизо и проучвам по-голяма територия, което е наложително, за да имам руини постоянно, и си имам. Просто има дни, в които мога да си позволя 1/3 или половината руини да ги ударя без герои и има други дни, в които няма смисъл да пращам без герой мисия, тъй като не съм залят от руини. А щом аз не съм на централно място и огромен проблем с малки руини съм имал само веднъж, то значи, че не е задължително да си в центъра, за да е така това.
А ако при теб не се е получило с разчистване на кралствата от твоя страна - това е друг въпрос. При мен се получава. Последно чистих преди 3-4 седмици със свитък за 2 часа. Още не се беше напълнило толкова много и днес вече един съклановец почисти пак. След 3-4 седмици пак той ще мине. После аз ще измисля нещо, за да мина и така. Долу-горе всеки месец, ако си чистим наоколо, не смятам, че ще имаме проблем и в бъдеще.
Не мога да знам какво отговаря на твоите критерии и какво си склонен да направиш и какво не. Аз ти давам просто някакви варианти. Ти от своя страна може да си помислиш за тях, или за други - важното е да помислиш и да се измъкнеш от капана. Щом е чак толкова постоянно лошото положение, значи трябва да предприемеш нещо в насока смяна на района. Като не те устройва, да, триеш си акаунта и всичко е наред, няма да имаш нужда от руини повече.

-
- Новобранец
Няма руини няма админи няма нищо в тая тъпа игра...който още се 4уди дали да я играе и да вкарва някакви пари още сега му казвам...НЕДЕЙ....мноого бързо ще се откажеш или ще те откажат...това е единствената игра дето като станеш 5* и те отнасят като циганин пе4ка...което си е добре де 4е пък като натрупаш армия още по зле няма руини само такива от рода на 1,2,3,4* ще сте заринати с тях и малко по малко ще ви бяга армия..затуй докато е време си натискайте Х както аз скоро ще направя и си намерете някоя по хубава игрица да си запълвате свободното време.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
няма по-хубава
навсякъде искат пари и не те правят топ 10 ако си се регнал година по-късно

навсякъде искат пари и не те правят топ 10 ако си се регнал година по-късно

-
- Новобранец
Не ми дреме за топ 10 топ 20 или топ 500 просто искам като вляза да откривам руини а не само дребосъци някакви и постоянно нови игра4и да пускат пък в същия момент армията да няма злато и да бяга...по нескопосани админи досега не съм виждал..не знаят и парите как да да ти вземат
-
- Новобранец
Какво сте се размрънкали не мога да разбера!? Те така нещата няма да се оправят.В края на краищата ние(играчите) сме тези които изхранваме тези които правят и поддържат играта и от нас зависи дали те ще са добре или не(а не обратното)Аз лично спирам да си зареждам перли-каквото намеря-това.А ако и това не помогне ще си намеря друго място където да си губя свободното време
-
- Магистър
С риск да скочите върху ми ще се повторя не знам за кой път - администрацията на даден сървър, без значение в коя държава е, отговаря за точно определени неща в този сървър, като да следи за мултиакаунти, провеждането на турнири и разни други неща, но НЕ отговарят нито за руините, нито за живота им, нито за това как е направена самата игра и т.н. и т.н. Та и да обиждате администрацията, няма да има и НЕ може да има абсолютно никакъв ефект. Ако искате нещо да се промени в играта или сте недоволни, пишете на собствениците, това е мое лично мнение.
-
- Новобранец
А дали администрацията е тази която следи всичко това което го написа, не е ли зададено в самата игра...., защо когато правиш оплакване към така наречената администрация или не ти обръща внимание, или отговорите й са едно към едно или задайте си въпросите във форума. Когато някои го зададе от кого получава отговор??? - от самите играчи, а въпроса с руините не са ли те хората които да пишат и да кажат, това е така защото това и това и най-вече защото очакваме от вас да си дадете парите за перли, а съответно тях за едночасовото премахване на малките руини, които като ги премахнеш и след час са пак налице...Мисля че колкото аз разбирам от играта толкова и те и затова не отговарят,защото не могат да напишат един ред с които да се аргументират и да оборят играчите, затова да си вземат "гащите, дрехите и куфарите" и на тяхно място да дойдат хора поне малко или много за си имат някаква представа...А колкото до собствениците на играта едва ли ще отговорят някога.
-
- Магистър
darkhalf, я си изпий хапчетата. Играта позволява да се играе с безплатен акаунт. Това значи, че всичко трябва да работи и за безплатните играчи, които принципно са гръбнака на всяка игра. С руини с по 1 перла ела ти да играеш безплатно, или въобще без руини. Хората са прави да са недоволни и да изказват мнението си.
Burton, ако ми намериш сорса на играта, ще вдигна една виртуалка и ще я пусна като безплатна игра. Ще променя коефициентите така, че играта да е приятна за игра от всички. Имам някакво съмнение, че ще оправя дори бози от вида на коефициентите на проучвателите и търговците, които все още не отговарят на написаното.
Вярно е, че developer екипа е някъде там, но конф. файловете са си на сървъра и не иска 2 висши образования настройването им, нито оправянето на дребните бъгове.
Burton, ако ми намериш сорса на играта, ще вдигна една виртуалка и ще я пусна като безплатна игра. Ще променя коефициентите така, че играта да е приятна за игра от всички. Имам някакво съмнение, че ще оправя дори бози от вида на коефициентите на проучвателите и търговците, които все още не отговарят на написаното.
Вярно е, че developer екипа е някъде там, но конф. файловете са си на сървъра и не иска 2 висши образования настройването им, нито оправянето на дребните бъгове.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()
-
- Оръженосец
Тук подкрепям. Дарк Халф каза голяма глупост. Хората с право недоволстват от това, че еди кой си, решил да спре руините и/или да напълни кралствата с малки. Аз лично го изпитах, но след като се размрънках тук на няколко места, се пооправи положението значително в моя сървър.Значи отговорния за проблемите освен че чете, а и разбира написаното. Престанаха да ми излизат по 7 малки руини във всяко кралство , което проучвам, там където играя. Сега излизат много по малко и изчезват по бързо, въпреки, че съм сам на една голяма територия и няма кой да ги чисти. Проучваните от мен 40-50 полета с моите 50 проучвателя на двойна скорост, се поопразниха значително, но съм на тръни, защото армията и издръжката растът и дефакто нищо не зависи от мен самия. В единия си пост споменах, че месеци с 50 проучвателя на двойна скорост не съм намирал дори едно езеро, още на другия ден намерих 1 за 9 дена, след 2 дена намерих още едно за 10 дена, като взеха да изтичат намерих и трето за 12 пълни дни. Общо взето, отговорните за проблемите правят каквото си искат, най вероятно в тази игра няма нито една случайност. За процентите пък смъртност търговци и проучватели, завишени са умишлено,по време на турнир дори повече ги увеличават ....но при желание могат и да се намалят до реалните 2 и 3 процента.Null написа:darkhalf, я си изпий хапчетата. Играта позволява да се инрае с безплатен акаунт. Това значи, че всичко трябва да работи и за безплатните играчи, които принципно са гръбнака на всяка игра. С руини с по 1 перла ела ти да играеш безплатно, или въобще без руини. Хората са прави да са недоволни и да изказват мнението си.
На Бъртън мога да кажа, че ботове ловящи автоматично мултита, има още от времето на ПРАВЕЦ 8. В момента дори тези ботове или модули са толкова усъвършенствани, че ловят и постоянно сменящи се ИП адреси без проблем. Има ли пара , всичко се прави както трябва.
На нулл мога да кажа, че преди броени месеци или година, всеки играч, почти всеки ден, намираше перлени руини и си ги биеше. В същия този бг сървър. Няколко дена преди турнир пък и по време на турнир , перлените руини бяха много , включително доста 6-ци с по 50-100 перли. Една руина докато бъдеше унищожена, почти веднага на нейно място излизаше нова.Руини имаше за всички, които проучват. От тогава до сега, не виждам нещо да се е променило, освен че са поалчняли тези, дърпащи конците. И тогава както сега, беше пренаселено, нямаше рудници и мини за играчите в центъра, но поне имаше руини с перли, както си му е реда и беше възможно играч който отделя доста време за играта, да може по безплатен начин да си вдигне поне науките. Сега с руини с по 1 перла и без смс-и и кредитни карти, просто не виждам как ще стане. От опит мога да кажа, че играта нагоре гълта адски много перли. Просто твърденията, че можеш да печелиш пари докато се забавляваш, както пише в рекламите на играта из интернет, са несериозни. Едната реклама даже твърди, че - МАЙ ЛАНДС- Най добрата игра в твоя живот- СМЕЛИТЕ РИЦАРИ ТЕ ОЧАКВАТ - . Ох , много се смях. А регни се в най добрата игра на живота си, набутай си заплатите, губи си цялото време да търсиш руинки да можеш се развиваш, купи си артефакти, струващи колкото автомобил на старо, реалната цена на които не е и 3-4 процента от стойността им. Получи от безплатни куестове и награди, артове от сорта на - плюс 50 атака на носачи в подземия и същевременно, някой си облечен незнайно как, само с артове 3-то и 4-то ниво, най хубавите възможни. глобални, даващи здраве, защита, атака, да дойде да те занули или да ти създаде неудобство. Стигни след много труд до върховете, направи голяма армия и гледай как на аукциона те надцакват играчи 1-2-3-4 звезди, които реално не разполагат и не могат да разполагат по абсолютно никакъв начин със дори 10 процента от сумите , които плащат на ден. Да, Му Ландс определено ще се превърне в най добрата игра на твоя живот...или поне тези неща, случващи се тук, никога няма да ги забравиш

-
- Магистър
Идеята на играта е страхотна и в някои аспекти буквално отвява конкурентни, където примерно идва идиота с дружината, той със Звезди, те - с маси флоти, бута ти една, втора... пета планета и те праща в пенсия.
С малки корекции играта може да се промени, така че да стане много по-интересна и много повече играчи да я играят. Например:
-) платени с неголяма сума акаунти на всички желаещи да играят.
-) Солените езера дават някакъв доход в перли, но защо да няма алтернативни методи?
-) наставниците да получават бонуси, спрямо успехите на техните ученици. Това са примерно достигнати звезди, точки на армията, спечелени битки, избити руини и т.н. Тук наставника ще трябва да се прояви като истински учител и да помага с каквото може (не и военно) неговите ученици да набият поредната силна руина или силен играч и си получава бонуса, т.е. той може да си издържа акаунта само от това (перли, злато, артефакти). Натам второто ниво - негови ученици стават наставници и т.н. навътре в йерархията. И така организацията се заформя не по име на клан, а по интереси спрямо Архи Наставника (примерно и Guild Master).
-) да има гилдии, които да са надкланови образувания. Всеки Наставник да може да си създаде клан, с който участва в Гилдията. Тук идва и момента с ниво на Наставника - колкото повече успяващи ученици, толко по-високо ниво в Гилдията, т.е. може да пререди в йерархията дори своя Наставник. Това да носи примерно точки Респект, който намалява цената на артефактите в Гилдийския магазин (до който всички в гилдията имат достъп).
-) битките са не само между играчите. Играта може на вълни да spаwn-ва силни за звездите си агресивни руини (които и най-силния играч на тези звезди сам да не може да набие). Те ходят, бият в рамките на 1-2 кралства, имат си герой и са много лоши. Играчите искат-не искат се огранизират я в нападението, я в защитата на нечий град. Може да се появят архируини и на ниските звезди. Не се ли организират, руината примерно отвлича роби, които превръща в армия и става все по и по-силна. Ако я набият, участниците да получават бонус артефакти за дадените звезди, опит и т.н. Играчи с повече звезди да не могат да участват в защита на играчи с по-малко звезди срещу нападение от руината.
-) участие на арени. Герои (без армии, по ниво на героите) в отбори да могат за час да влязат в арена тип pvp, pve, откъдето също да могат да извадят някакви предмети, ресурс и т.н.
-) физически времето няма да стига на играчите да играят всички неща, които играта позволява, т.е. всеки ще си избира това, което повече му харесва. И ще е получил при успях своята награда. Собствениците ще са доволни, тъй като ще има много активни играчи, т.е. макар и с по-малки суми, ще се натрупва добър месечен приход. Играчите ще са доволни. Дори да им се налага да затворят портите за по-голямата част от деня.
С малки корекции играта може да се промени, така че да стане много по-интересна и много повече играчи да я играят. Например:
-) Солените езера дават някакъв доход в перли, но защо да няма алтернативни методи?
-) наставниците да получават бонуси, спрямо успехите на техните ученици. Това са примерно достигнати звезди, точки на армията, спечелени битки, избити руини и т.н. Тук наставника ще трябва да се прояви като истински учител и да помага с каквото може (не и военно) неговите ученици да набият поредната силна руина или силен играч и си получава бонуса, т.е. той може да си издържа акаунта само от това (перли, злато, артефакти). Натам второто ниво - негови ученици стават наставници и т.н. навътре в йерархията. И така организацията се заформя не по име на клан, а по интереси спрямо Архи Наставника (примерно и Guild Master).
-) да има гилдии, които да са надкланови образувания. Всеки Наставник да може да си създаде клан, с който участва в Гилдията. Тук идва и момента с ниво на Наставника - колкото повече успяващи ученици, толко по-високо ниво в Гилдията, т.е. може да пререди в йерархията дори своя Наставник. Това да носи примерно точки Респект, който намалява цената на артефактите в Гилдийския магазин (до който всички в гилдията имат достъп).
-) битките са не само между играчите. Играта може на вълни да spаwn-ва силни за звездите си агресивни руини (които и най-силния играч на тези звезди сам да не може да набие). Те ходят, бият в рамките на 1-2 кралства, имат си герой и са много лоши. Играчите искат-не искат се огранизират я в нападението, я в защитата на нечий град. Може да се появят архируини и на ниските звезди. Не се ли организират, руината примерно отвлича роби, които превръща в армия и става все по и по-силна. Ако я набият, участниците да получават бонус артефакти за дадените звезди, опит и т.н. Играчи с повече звезди да не могат да участват в защита на играчи с по-малко звезди срещу нападение от руината.
-) участие на арени. Герои (без армии, по ниво на героите) в отбори да могат за час да влязат в арена тип pvp, pve, откъдето също да могат да извадят някакви предмети, ресурс и т.н.
-) физически времето няма да стига на играчите да играят всички неща, които играта позволява, т.е. всеки ще си избира това, което повече му харесва. И ще е получил при успях своята награда. Собствениците ще са доволни, тъй като ще има много активни играчи, т.е. макар и с по-малки суми, ще се натрупва добър месечен приход. Играчите ще са доволни. Дори да им се налага да затворят портите за по-голямата част от деня.
-
- Новобранец
Темата не е за моето здраве,което между другото е цветущо въпреки преклонната ми възраст.Всеки си играе играта както намери за добре и както му доставя удоволствие.Бих могъл да ти го обясня по много начини но не виждам никакъв смисъл-ти знаеш всичкоNull написа:darkhalf, я си изпий хапчетата. Играта позволява да се играе с безплатен акаунт. Това значи, че всичко трябва да работи и за безплатните играчи, които принципно са гръбнака на всяка игра. С руини с по 1 перла ела ти да играеш безплатно, или въобще без руини. Хората са прави да са недоволни и да изказват мнението си.
-
- Магистър
Има хора, които отивайки на дадено място, просто се пригаждат към него. Това са 90+ % от хората. След тях има едни 5-7% хора, които усещат на даденото място, че нещо не е наред и започват да мрънкат, но без да дават конкретни решения. Има и едни 1-2-5 % хора, които дават и конкретни решения, макар и не винаги да са съвсем правилни за конкретната ситуация. Факта, че ти харесва, играта да те кара да си плащаш за всяко по-силно заклинание, високо ниво на наука и т.н. - за всякакви прищявки, си е твой проблем. Аз няма да се присъединя към такъв начин на мислене, а смятам че и много други хора, минали през сървъра, или все още играещи, ще се присъединят.
Факта, че едни хора стоят на високите точки, хванали се гуша за гуша, не просто защото искат pvp, а защото играта ги е принудила 10-15-20 души да чакат да се появи руината, за да я пребият, или още по-лошо - да се появи соленото езеро. Архируината е събитие от големина на целия сървър, все едно е пребит най-силния RAID бос в играта. Е, в други игри такива босове се бият 2-3, че и повече пъти в седмица, но пък има и достатъчно по-малки, за да стигнат за голяма част от силните партита в сървъра. Там цели партита се обличат в рамките на месец-два само от RAID босове.
Тук силните се оплакват, не от това, че не могат бързо да се развиват, или че pvp-то не върви. Оплакват се, че не могат да си хранят армиите, което е абсурдно. Те ако не са доволни, кой подрастващ играч ще иска да се присъедини в армията от гладни за ресурс и перли? А как ще се облекат на 5-те звезди, ако няма достатъчно руини, за да извадят артефакти?
За сведение с пребити над 100+ руини, съм намерил общо 4 свитъка и нито един предмет. Имам в мен 2 предмета от награди за изпълнени куести. Не виждам начин на 5 звезди как за същото време ще пребия 100 руини, без да са ме ударили многократно по-силните играчи я директно, я с лагер на мястото на руината.
Факта, че едни хора стоят на високите точки, хванали се гуша за гуша, не просто защото искат pvp, а защото играта ги е принудила 10-15-20 души да чакат да се появи руината, за да я пребият, или още по-лошо - да се появи соленото езеро. Архируината е събитие от големина на целия сървър, все едно е пребит най-силния RAID бос в играта. Е, в други игри такива босове се бият 2-3, че и повече пъти в седмица, но пък има и достатъчно по-малки, за да стигнат за голяма част от силните партита в сървъра. Там цели партита се обличат в рамките на месец-два само от RAID босове.
Тук силните се оплакват, не от това, че не могат бързо да се развиват, или че pvp-то не върви. Оплакват се, че не могат да си хранят армиите, което е абсурдно. Те ако не са доволни, кой подрастващ играч ще иска да се присъедини в армията от гладни за ресурс и перли? А как ще се облекат на 5-те звезди, ако няма достатъчно руини, за да извадят артефакти?
За сведение с пребити над 100+ руини, съм намерил общо 4 свитъка и нито един предмет. Имам в мен 2 предмета от награди за изпълнени куести. Не виждам начин на 5 звезди как за същото време ще пребия 100 руини, без да са ме ударили многократно по-силните играчи я директно, я с лагер на мястото на руината.
-
- Оръженосец
Темата наистина е за руините. Добре е всеки когато пише по дадена тема, да спазва самия контекст. Ако някой има предложения или желае просто да се изкаже, може да потърси конкрета тема, която най много го влече. А пък аз лично препоръчвам, в раздел въпроси към администрацията на форума, обикновенни играчи или модератори да не се обаждат, ако не са сигурни на 100 процента , че са прави. Естествено, че отвреме на време някой пише глупости там, но понякога се засягат много сериозни въпроси. Играчи с опит , умения , с много вложени перли , задават конкретен въпрос към администрацията и очакват кратък, точен и ясен отговор на въпроса. Моля не се обаждайте, когато въпросите не са отправени към вас, в противен случай постовете ви са спам, а вие спамери.
Нул, когато отиваш на руина, никой не може да те занули с лагер. По простата причина, че мисията лагер се вижда, при наблюдение. Вече ако не наблюдаваш руината постоянно, то значи , че сам си си виновен.
Нул, когато отиваш на руина, никой не може да те занули с лагер. По простата причина, че мисията лагер се вижда, при наблюдение. Вече ако не наблюдаваш руината постоянно, то значи , че сам си си виновен.
-
- Магистър
Не знам какво очакваш и в какъв срок. Темата е стартирана на 28.02.2014 г. До момента има един-единствен пост на модератор (който явно не е от екипа, отговарящ пряко за играта).
Силно ме съмнява да получиш друг отговор или такъв, какъвто ти се иска... все пак успех.Burton написа:... или сте недоволни, пишете на собствениците, това е мое лично мнение.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
------------Null написа:Идеята на играта е страхотна и в някои аспекти буквално отвява конкурентни, където примерно идва идиота с дружината, той със Звезди, те - с маси флоти, бута ти една, втора... пета планета и те праща в пенсия.
аз искам само да попитам как се променя целият гейм-плей като (в червено)не позволява да имате опит за елементарни неща да не говорим за някакви особени "успехи" още по малко за претенции от какъвто и да било род
-
- Магистър
Това става с прост достъп до сорса на играта. Как - елементарно е да се промени честотата на поява на агресивни руини, за да изпълня едно от условията. Натам - в зависимост какво е писано вътре се вижда как може да се добавят и други неща, намират се картинките, описва се в сорса и играта придобива индивидуалност. Не казвам, че става от днес за утре, но става. И съм уверен, че болшинството от неща мога да ги реализирам.
Има и друг ефект: когато хората с познания видят, че се прави нещо, харесвайки играта някои от тях се включват също и така промените стават по-бързо. Накрая всички са доволни в едно малко, сплотено общество. За момента нека спрем с офтопика, че наистина силно променихме тематиката. И успех на тези, които си чакат отговора от администрацията.
Има и друг ефект: когато хората с познания видят, че се прави нещо, харесвайки играта някои от тях се включват също и така промените стават по-бързо. Накрая всички са доволни в едно малко, сплотено общество. За момента нека спрем с офтопика, че наистина силно променихме тематиката. И успех на тези, които си чакат отговора от администрацията.
-
- Оръженосец
Темата е в задай въпрос. Този раздел е за играчи, които отговарят на играчи. Всеки играч може да сподели нещо по темата, примерно намира ли руини или не и какво е неговото мнение, по въпроса защо няма руини. Тук отговор от светещ в червено, никой не очаква. Безспорно много хубава тема, защото в не редки случай, руини няма.Null написа:Не знам какво очакваш и в какъв срок. Темата е стартирана на 28.02.2014 г. До момента има един-единствен пост на модератор (който явно не е от екипа, отговарящ пряко за играта).
Силно ме съмнява да получиш друг отговор или такъв, какъвто ти се иска... все пак успех.Burton написа:... или сте недоволни, пишете на собствениците, това е мое лично мнение.
Ако обаче темата беше в раздел въпроси към администрация, тогава играчи не бива да пишат, понеже въпроса не е зададен към тях. Поне не и преди светещ в червено админ, да изкаже компетентното си мнение. След това, в зависимост адекватно и на чист български език ли се е изказал администратора, всеки черпи впечатления. И колеги, руините са включени в общите условия като един от начините за добив на черни перли. Няма руини, няма игра.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
не ме разбра, окNull написа:Това става с прост достъп до сорса на играта. Как - елементарно е да се промени честотата на поява на агресивни руини, за да изпълня едно от условията. Натам - в зависимост какво е писано вътре се вижда как може да се добавят и други неща, намират се картинките, описва се в сорса и играта придобива индивидуалност. Не казвам, че става от днес за утре, но става. И съм уверен, че болшинството от неща мога да ги реализирам.

-
- Новобранец
kak da si naprawq woiska

-
- Капитан
Пишеш в Run - "format c:"AlekHristov написа:kak da si naprawq woiska
-
- Магистър
Той няма С: - boot-ва от DVD...
-
- Магистър
Без излишен спам, моля