пращане на ресурси между градовете
-
- Новобранец
пращане на ресурси между градовете
Как да си пратя ресурси от единия град към другия,търсих начин на пазара или във търговската гилдия но не видях нищо 

- ramidora
- Магистър
Re: пращане на ресурси между градовете
Пренасянето на ресурс е вид мисия
Идете на картата и кликнете на града в който искате да пренесете ресурс и ще видите менюто за мисии
Идете на картата и кликнете на града в който искате да пренесете ресурс и ще видите менюто за мисии
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
Това е вид мисия за която са ти нужни търговци, лимита на 1 търговец е 3к ресурси,
пренасят се доста бавно, за целта за пари можеш да увеличиш скороста на търговците, или просто да си строиш градовете максимално близко.
пренасят се доста бавно, за целта за пари можеш да увеличиш скороста на търговците, или просто да си строиш градовете максимално близко.
-
- Новобранец
А имат ли определен живот тия търговци дето ти пренасят нещата м/у твойте влАДЕНИЯ? Защото до преди малко си пренасях нещата, а сега ми пише че няма търговец който да го направи. Умират ли какво става. в едното има 3 и те са си там в другия град имах 1 сега го няма. Какво трябва през ден да си права нов ли, какво?
-
- Капитан
Правиш нов, имат 3% шанс за смърт, често се случва поне при мен, дори и на 3%charlykayo написа:А имат ли определен живот тия търговци дето ти пренасят нещата м/у твойте влАДЕНИЯ? Защото до преди малко си пренасях нещата, а сега ми пише че няма търговец който да го направи. Умират ли какво става. в едното има 3 и те са си там в другия град имах 1 сега го няма. Какво трябва през ден да си права нов ли, какво?