Платен акаунт, суперакаунт или безплатно, ето въпроса....

В този форум играчите могат да споделят своите игрови стратегии, да съветват как да се развивате по-добре, какви пътища за развитие съществуват и как се постига определен резултат.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Andrian1
Оръженосец

Платен акаунт, суперакаунт или безплатно, ето въпроса....

#1 Мнение от Andrian1 »

Кратко и ясно:
Според мен, платения акаунт е най-големия плюс, който можеш да имаш от абсолютно всяка игра.
Още повече, суперакаунт, който на пръв поглед има същите преимущества като платения, съвсем не е същото. Всяка седмица отделяш по 100 перли, които са ти необходими за съвсем други неща.
Безплатен- какво пък, нали трябва да има и фрак за по-напредналите :D
И, едно от по-важните условия, с платен винаги може да опиташ да изтеглиш някакви суми от играта, докато с останалите няма такава възможност.
Не е толкова скъпо да активираш платена игра, още повече, че плащаш само първите 6 месеца, оттам нататък, играта сама ти продължава акаунта от куестове. Не се колебайте, ако искате да напреднете и в края на краищата да спечелите. Смело напред, и нека по-добрият да победи!
svetliopi44
Новобранец

Re: Платен акаунт, суперакаунт или безплатно, ето въпроса...

#2 Мнение от svetliopi44 »

Ще ми е интересно някои да сподели с платен акаунт колко пари е налял до сега и колко е изтеглил, и не на последно място за колко вереме и какво време отделя за игра.
Null
Магистър

#3 Мнение от Null »

Истинските играчи харесват самата игра и играят с безплатни акаунти. Другото е боза и поражда боза.
Това е стратегическа игра, има битки и масовки. Всеки извън клана е потенциална жертва и към него трябва да се отнасяме като такъв (а защо не и доходоносна каса)? :twisted:
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
rdy4fun
Оръженосец

#4 Мнение от rdy4fun »

Скромното ми наблюдение от личен опит е че който си плаща има хубави артове а който не си плаща го пълнят с боза както мен ;)според мен така е програмирано от началото според това какво ще избереш платен или не .разгледай героите с платените акаунти и тези с неплатените ;)
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#5 Мнение от LCFDIVINE »

това са пълни глупости, попитай някой по-напреднал ако не ще ти обясня че съм слаб в литературата :|
rdy4fun
Оръженосец

#6 Мнение от rdy4fun »

ами считам се за напреднал ама не знам ти какво разбираш под напреднал.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#7 Мнение от LCFDIVINE »

Andrian1 написа:Кратко и ясно:
Според мен, платения акаунт е най-големия плюс, който можеш да имаш от абсолютно всяка игра.
Още повече, суперакаунт, който на пръв поглед има същите преимущества като платения, съвсем не е същото. Всяка седмица отделяш по 100 перли, които са ти необходими за съвсем други неща.
Безплатен- какво пък, нали трябва да има и фрак за по-напредналите :D
И, едно от по-важните условия, с платен винаги може да опиташ да изтеглиш някакви суми от играта, докато с останалите няма такава възможност.
Не е толкова скъпо да активираш платена игра, още повече, че плащаш само първите 6 месеца, оттам нататък, играта сама ти продължава акаунта от куестове. Не се колебайте, ако искате да напреднете и в края на краищата да спечелите. Смело напред, и нека по-добрият да победи!
-------------------
Не знам, вие кажете...
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#8 Мнение от LCFDIVINE »

Ок, за мен напреднал са много неща но от финансовата гледна точка това е играч който изкарва месечно от руините 350-500 перли и има адекватната способност да печели 2-10 лота на аукциона за месец :!:
rdy4fun
Оръженосец

#9 Мнение от rdy4fun »

ами в момента съм с бавни проучватели ,гледам да не падам под 20 руини на ден и имам по два лота на седмица. това устройва ли те?
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#10 Мнение от LCFDIVINE »

напълно, не виждам никъде спор колко си напреднал, темата беше в друга насока
rdy4fun
Оръженосец

#11 Мнение от rdy4fun »

ами щом отговарям на изискванията ти смело заставам зад думите си а именно че хората които плащат получават хубавото а тези които не плащат си пълнят съкровищницата с предмети за жертване (само дето няма за какво да ги жертват).това за мен е предимството на платения в което няма нищи лошо все пак хората трябва да изкарват пари.
Null
Магистър

#12 Мнение от Null »

Това с плащането се прави по съвсем различен начин - с акаунти на ниска цена, но за всички играещи. Екстрите са еднакви за всички и само по-добрите успяват. Както е във WOW например. Или Lineage 2. Или куп други игри. Просто тези, които измислят payment системите в браузърните игри имат още доста да се учат.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#13 Мнение от LCFDIVINE »

това с примерите за други игри е несериозно, рядко се срещат неуравновесени хора да играят 15 игри едновременно, след като сте тук значи ви харесва, не мога да разбера как всички дечурлига искат да направят мащабни промени на даден продукт от деня на регистрацията си и така до съществуването на същия или тотален отказ от него :lol:
сървъра е коренно различен, както и замисъла...
Null
Магистър

#14 Мнение от Null »

Всеки има право да изкаже мнение. Има доста недомислици в играта, като плътността на заселване в различните кралства. Системата за плащане води до изкривяването в мисленето на играчите в определена посока, което не е добре за геймплея като цяло.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#15 Мнение от LCFDIVINE »

тази работа със сгъстяването в центъра наистина е голяма урина, според мен е техен начин за редуциране броя на населението
Публикувай отговор

Обратно към “Гайдове по играта”