Първата атака от чудовищата?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Perco
Капитан

Първата атака от чудовищата?

#1 Мнение от Perco »

Предстои ми да отворя пората и нямам намерение да си опуквам древните ако някой не реши да ме тормози системно затова търся отговори на два въпроса:

1. Атаката от чудовищата само една ли ще бъде или да очаквам поредици?
2. При условие че съм се подсигурил със скривалище(ресурс под капацитета му) укритие (всички носачи вътре а други бойчета още нямам) и две кули - могат ли чудовищата да ми нанесат други поражения на града? Примерно да ми избият или пленят заети или бездейни рабоници или да ми свалят нивота на някоя сграда?
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
didko1970
Магистър

Re: Първата атака от чудовищата?

#2 Мнение от didko1970 »

атаките ще са много и може би не само от една и съща руина
руината винаги идва на грабеж,роби няма да ти взима....а дали кулите ти ще я спрат зависи от самата атака- с колко паплач напада града ти
kosssner
Капитан

#3 Мнение от kosssner »

1.-като дойдат Древните-никой няма да те закача поне 2 месеца;
2.-нищо няма да ти направят нито на града,нито на сградите-само ще ти избият войните,които не са в Убежището и ще вземат ресурсите,които са повече от капацитета на Скривалището; ;)
Аватар
Perco
Капитан

#4 Мнение от Perco »

Супер! Това ме устройва идеално а благинката на древните може да се запази за понататъшен момент от играта. 10х!
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”