Намерете 50 руини от 1/2/3/4 ниво с помощта на прouчвателите
-
- Новобранец
Намерете 50 руини от 1/2/3/4 ниво с помощта на прouчвателите
Здравейте,
Хубав куест! Нищо лошо, но защо трябва да се спира до там? Намериш ли веднъж 50 1-ци при всяка следваща само и се ядосваш, че пак ти взема място и трябва да се чудиш кой да я чисти.
Темата със задръстването на кралствата е стара, малките руини ще продължават да се плодят. Като някакво частично утешение, предлагам горепосочените куестове да се продължат. Пример: намерете 200 руини 1-во ниво (награда пак някаква армия или друго). Възможно е и след изпълнението на няколко куеста (500 руини, 1000 руини и т.н.) да има награди в черни перли?
Смятам, че реализирането на това предложение ще поуспокои малко много от играчите ( особено тези от краините квартали), като ще намали частично недоволството от намирането на малки руини.
Очаквам с интерес мнения и коментари по темата (най- вече от администрацията на играта)!
Хубав куест! Нищо лошо, но защо трябва да се спира до там? Намериш ли веднъж 50 1-ци при всяка следваща само и се ядосваш, че пак ти взема място и трябва да се чудиш кой да я чисти.
Темата със задръстването на кралствата е стара, малките руини ще продължават да се плодят. Като някакво частично утешение, предлагам горепосочените куестове да се продължат. Пример: намерете 200 руини 1-во ниво (награда пак някаква армия или друго). Възможно е и след изпълнението на няколко куеста (500 руини, 1000 руини и т.н.) да има награди в черни перли?
Смятам, че реализирането на това предложение ще поуспокои малко много от играчите ( особено тези от краините квартали), като ще намали частично недоволството от намирането на малки руини.
Очаквам с интерес мнения и коментари по темата (най- вече от администрацията на играта)!
-
- Капитан
Re: Намерете 50 руини от 1/2/3/4 ниво с помощта на прouчвате
Не ми беше идвала на ум такава идея. Харесва ми
Не е във вреда на никого. Създателите няма какво да губят - е, черни перли не съм видял да дава никой куест, не вярвам това да бъде възможна награда, но войска, кратко ползване на някоя от платените услуги като премиум, ускорено трениране на войска, искорени проучватели и т.н. биха били добре дошли също.
Подкрепям идеята.

Не е във вреда на никого. Създателите няма какво да губят - е, черни перли не съм видял да дава никой куест, не вярвам това да бъде възможна награда, но войска, кратко ползване на някоя от платените услуги като премиум, ускорено трениране на войска, искорени проучватели и т.н. биха били добре дошли също.
Подкрепям идеята.

-
- Новобранец
Относно черните перли и на мен не ми се вярва, но ако ти трябва 3, поискай 10, пък дано получиш 1.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
няма да стане+това сега изглежда добре но ако намериш 200те руини за 2 месеца срещу 200 войника ще разбереш че е пълна глупост, ако си напънем мозъците с 1 десета от това да се пишат тук предложения нещата в играта ще си ОК 

-
- Новобранец
Кой говори за 200 войника конкретно? Наградата може да бъде всякаква. Забрави това за черните перли: ясно е че няма да стане. Това за което говоря е куест в който не правиш нищо различно от това което правиш и без да го има. Разликата е чисто психологичекска. Така и така намираш малки руини, нещо за успокоение.
-
- Капитан
LCFDIVINE, в момента осъществяването на една такава идея би могла да се възприеме като утешителна награда. Руините така или иначе си ги има, така или иначе ги намираш... освен да ти се пречкат, това е шанс и да ти помагат по някакъв начин.
Да се обърне внимание и на това, че осъществяването на тази идея няма да навреди на никого. Просто тези руини ще се намерят с куест или без куест, по-добре за нас е да има куест и да вземем нещо насреща, колкото и мижаво да е то. Може и да не си струва, може наградата да е 200 войника за 5000 руини 1 ниво... но ти и без друго ще ги намериш! Така че го приемаш като утешителна награда, нищо особено, и продължаваш напред. В крайна сметка намирането на тези руини няма да ти коства нищо друго освен обичайното - да си пускаш проучвателите. Но ти така или иначе го правиш, тоест срещу обичайната си дейност в играта ще вземеш нещо като бонус. Надали наградите ще бъдат нещо зашеметяващо, но все пак ще са си нещо.
Да се обърне внимание и на това, че осъществяването на тази идея няма да навреди на никого. Просто тези руини ще се намерят с куест или без куест, по-добре за нас е да има куест и да вземем нещо насреща, колкото и мижаво да е то. Може и да не си струва, може наградата да е 200 войника за 5000 руини 1 ниво... но ти и без друго ще ги намериш! Така че го приемаш като утешителна награда, нищо особено, и продължаваш напред. В крайна сметка намирането на тези руини няма да ти коства нищо друго освен обичайното - да си пускаш проучвателите. Но ти така или иначе го правиш, тоест срещу обичайната си дейност в играта ще вземеш нещо като бонус. Надали наградите ще бъдат нещо зашеметяващо, но все пак ще са си нещо.

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
след като ви удовлетворява, остава само да ги навиете да го направят 

-
- Новобранец
Аз съм ЗА предложението ,много добре е измислено и съм съгласен с това да има утешителни награди 

-
- Новобранец
С двете ръце и двата крака съм ЗА (момент да седна). Както каза един от преждепубликуващите (егати думата), остава най-трудната част - да ги навием. Обикновено положението по игровите форуми е - кучетата си лаят, керванът си върви...говори си, не ми пречиш и т.н. Много ще се радвам, ако създателите (малко странен еквивалент на developers) ме опровергаят и ще се извиня от все сърце!
.....Еееех мечти
.....Еееех мечти