нападение

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
fikiHuman
Новобранец

нападение

#1 Мнение от fikiHuman »

днеска отворих портата,и сега ми показва че ме нападат чудовища:( Но също така ми показва и втора армия,която ми изписва че е за помощ... Какво трябва да правя аз? Въобще трябва ли нещо или така да си го гледам?
Trayan
Маршал

Re: нападение

#2 Мнение от Trayan »

От време на време чудовища от руините нападат градове на играчи в своето кралство. Сигурно, недалече от вас има някаква руина (координатите й се пишат в прозореца на мисиите), и тя ви е нападнала.
Втората армия, ако вярно ви разбрах, е армията на Древните, която получихте по куеста. Тя ще защитава Вашия град. В прозореца на мисиите можете да видите кога пристигат двете армии.
В тази ситуация нищо не трябва да правите. Ако Древните пристигнат по-рано от чудовищата - те ще ви защитят. Ако не - ще ви защитават укрепленията и кулите.
Аватар
Perco
Капитан

#3 Мнение от Perco »

А ако няма укрепления и кули?
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
kosssner
Капитан

#4 Мнение от kosssner »

ще вземат каквото могат :D
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”