info za igrata
-
- Новобранец
info za igrata
moga li da popitam ot tazi igra naistina li mojesh da spechelish po 1$ ZA 100 perli i ako ima nqkoi da me informira kak stawa tova
-
- Site Admin
Re: info za igrata
Да, My Lands е първа онлайн стратегия с изтегляне на пари. За да изтегляте пари, трябва след края на промо период да изберете платения модел на играта и да си плащате Абонамента.stasko0 написа:moga li da popitam ot tazi igra naistina li mojesh da spechelish po 1$ ZA 100 perli i ako ima nqkoi da me informira kak stawa tova
По-подробно четете в Енциклопедията: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=EarnMoney
- KrissIvanov
- Магистър
Дори и да има начин не очаквай да спечелиш даже и 50 перли ако сам не си ги вкарваш също така ния играчите сме толкова отегчени от нахалството на админите понеже вкарваме като луди перли и за наша радост от страна на господата админи и както те казват че това не е тяхна работа ами на техн.поддръжка нямаме руини за биене следователно ти няма как да си изхранваш армията с която трябва да печелиш тези перли камо ли перли да печелиш
-
- Капитан
Ако има начин за теглене на пари от тази игра и то в размер на това поне което си вложил,моля някой да го каже и да докаже че става Може това се отнася за друга игра Играеш за удоволствие и нищо повече,защото не можеш да си избиеш парите които си вложил никога били то и 100 лв
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
не знам какво мислите да теглите обаче съм инвестирал веднъж за абонамент и от тогава около 15к перли за похарчени(абонаменти, строежи, наука и т.н.), това че се регистрирате в сървъри на години си е ваша грешка, може би ще пуснете някой на седмица да ви пипа аукциона или руините, нееее, не ми се вярва