info za igrata

Ако вие още не сте регистрирани в играта, този раздел е за вас.
Тук вие можете да задавате своите въпроси за да решите, дали на вас е интересна нашата игра.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
stasko0
Новобранец

info za igrata

#1 Мнение от stasko0 »

moga li da popitam ot tazi igra naistina li mojesh da spechelish po 1$ ZA 100 perli i ako ima nqkoi da me informira kak stawa tova :)
keks
Site Admin

Re: info za igrata

#2 Мнение от keks »

stasko0 написа:moga li da popitam ot tazi igra naistina li mojesh da spechelish po 1$ ZA 100 perli i ako ima nqkoi da me informira kak stawa tova :)
Да, My Lands е първа онлайн стратегия с изтегляне на пари. За да изтегляте пари, трябва след края на промо период да изберете платения модел на играта и да си плащате Абонамента.
По-подробно четете в Енциклопедията: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=EarnMoney
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#3 Мнение от KrissIvanov »

Дори и да има начин не очаквай да спечелиш даже и 50 перли ако сам не си ги вкарваш също така ния играчите сме толкова отегчени от нахалството на админите понеже вкарваме като луди перли и за наша радост от страна на господата админи и както те казват че това не е тяхна работа ами на техн.поддръжка нямаме руини за биене следователно ти няма как да си изхранваш армията с която трябва да печелиш тези перли камо ли перли да печелиш :)
didito123Demon
Капитан

#4 Мнение от didito123Demon »

Ако има начин за теглене на пари от тази игра и то в размер на това поне което си вложил,моля някой да го каже и да докаже че става :D Може това се отнася за друга игра :roll: Играеш за удоволствие и нищо повече,защото не можеш да си избиеш парите които си вложил никога били то и 100 лв :oops:
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#5 Мнение от LCFDIVINE »

не знам какво мислите да теглите обаче съм инвестирал веднъж за абонамент и от тогава около 15к перли за похарчени(абонаменти, строежи, наука и т.н.), това че се регистрирате в сървъри на години си е ваша грешка, може би ще пуснете някой на седмица да ви пипа аукциона или руините, нееее, не ми се вярва ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Раздел за гости”