Относно прехвърлянето на науките!
-
- Новобранец
Относно прехвърлянето на науките!
Моето предложение е следното :
Когато изучаваш 1 наука и искаш да прехвърлиш към друга наука ,която изисква по-малко научни елементи от колкото ти имаш и започнеш да я изучаваш ,вместо да те попита :
Ще загубите част от събраните точки за наука...(не се сещам как е точно)
Да я изучи и директно да започне да изучава следващото ниво вместо да се губят научни елементи и така ще бъде по-добре ,защото няма да губим точки ,а ако след това искаме да се върнем на същата наука ,която не сме изучили да започне да се изучава с точките ,които са останали.
Дано ме разбрахте.Благодаря за обърнатото внимание.
Какво мислите?
Когато изучаваш 1 наука и искаш да прехвърлиш към друга наука ,която изисква по-малко научни елементи от колкото ти имаш и започнеш да я изучаваш ,вместо да те попита :
Ще загубите част от събраните точки за наука...(не се сещам как е точно)
Да я изучи и директно да започне да изучава следващото ниво вместо да се губят научни елементи и така ще бъде по-добре ,защото няма да губим точки ,а ако след това искаме да се върнем на същата наука ,която не сме изучили да започне да се изучава с точките ,които са останали.
Дано ме разбрахте.Благодаря за обърнатото внимание.
Какво мислите?
-
- Новобранец
Re: Относно прехвърлянето на науките!
Моето мнение, че точно този аспект от играта е направен с умисъл. Все пак това е стратегия. Трябва да мислиш какво ще ти трябва за напред в близко и далечно бъдеще и на база тия размисли да си изградиш стратегия какъв ред на науката да използваш. Според мен това няма нужда от промяна. Разбира се това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
-
- Новобранец
Нека да видим и другите какво ще кажат 
П.П. Според мен така ще има по-доволни играчи и ще е по-добре!

П.П. Според мен така ще има по-доволни играчи и ще е по-добре!
-
- Новобранец
Може ли най-накрая някой да погледне темата?!?
-
- Капитан
Аз погледнах темата
моето мнение е абсолютно същото като на изказалият се преди мен,че ще има доволни така е,но все пак трябва да си правим сметката,затова е направено така 

Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
-
- Магистър
Не е нужно да пишеш с огромни букви или цветни такива, ако някой може и иска да ти помогне, ще го направи и без тях.
-
- Новобранец
Някой друг няма ли да изкаже мнение?
- KrissIvanov
- Магистър
Аз съм на мнението на първият изказал се по въпроса ти маняче играта е стратегия и избираш по кое да хванеш така по просто да се изкажа смисъл ако натиснеш да изучаваш "пазар" а после я смениш на "управляване на героите" то значи самият ти не знаеш какво искаш според мене би било най добре да го направят така че като почнеш една наука и смениш на друга да ти се губят единиците и да почва отначало за да знае всеки кой какво иска а не да кара сега ми е кеф "пазар" ама много време не ми се чака я да преместя на "шпионаж" натискаш една и точка решен си на нея не да се лигавиш от една на друга а освен това мисля че темата е безмислена не те обиждам само споделям моето мислене 

-
- Новобранец
За хората без премиум, ще е много кофти без възможност да сменяш науката, без загуба на точки. Изучаваш и всичко замръзва. Ако искаш да изучиш две нива последователно на една наука, дори и с премиум, ще загубиш точки, ако предложението на Kriss се приеме. Относно предложението на маняка, това е стратегия, както се изказа някой преди мен. Ако не можеш да си направиш добре сметката, отивай да играеш CS и без това си маняк на тази пуцалка 

-
- Новобранец
Каквото искам ще играя ,това си е мой избор ,но дори и да е цс , цс я играят милиони ,а му Ландс има няма 100-200 хиляди човека ,така че си трай ,знам ви как играете 2мата с Крис и да Ви кажа ,не сте най-големите стратези 

-
- Оръженосец
KrissIvanov написа:Аз съм на мнението на първият изказал се по въпроса ти маняче играта е стратегия и избираш по кое да хванеш така по просто да се изкажа смисъл ако натиснеш да изучаваш "пазар" а после я смениш на "управляване на героите" то значи самият ти не знаеш какво искаш според мене би било най добре да го направят така че като почнеш една наука и смениш на друга да ти се губят единиците и да почва отначало за да знае всеки кой какво иска а не да кара сега ми е кеф "пазар" ама много време не ми се чака я да преместя на "шпионаж" натискаш една и точка решен си на нея не да се лигавиш от една на друга а освен това мисля че темата е безмислена не те обиждам само споделям моето мислене
А да те питам ти нормален ли си или играта ти всеки ден се движи в една посока и никога не се налага да промениш или смениш нещо?
Значи понякога имам чувството че сте събрани тук да си чешете езиците (разбирай пръстите) вместо да помислите малко кое как е...