Постройка на градове....ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО....:)
- KrissIvanov
- Магистър
Постройка на градове....ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО....:)
11 КОНТРИ MИН 5 НИВО - ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО
14 СКЛАДА МИН 5 НИВО
2 МАГИЧЕСКИ КУЛИ МИН 5 НИВО
3-5 УКРЕПЛЕНИЯ СПОРЕД ТЕРЕНА НА КОЙТО Е(някой източници пренебрегват
значението им и не съветват да се строят)
2 КОРПУСА НА ПРОУЧВАТЕЛИ 5 НИВО
4 ТЪРГОВЕЦА НА МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР НА МИН 5 НИВО
ТАВЕРНА,ХРАМ ,ТЪМНИЦА ,СЪКРОВИЩНИЦА И ВЪЗСКРЕСИТЕЛНИЦА
5 КЪЩИ НА МИН 5 НИВО
В СЕЛИЩАТА => САМО ОГЛЕДАЛА МИН 5 НИВО ЗА ИГРАЧИ ВЕЧЕ НА 5*,
ЗА ИГРАЧИ ДО 4 ЗВЕЗДИ - САМО ЛАБОРАТОРИИ НА МИН 5 НИВО
2-РИ ГРАД:
10 СГРАДИ СТРЕЛЦИ МИН 5 НИВО
10 СГРАДИ ДОКТОРИ МИН 5 НИВО
4 СГРАДИ КОНЧЕТА МИН 5 НИВО
4 КОРПУСА НА ПРОУЧВАТЕЛИ МИН 5 НИВО
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР
1 ТЪРГОВЕЦ МИН 5 НИВО
2 МАГИЧЕСКИ КУЛИ
1 СКЛАД
31.13.217.246:27015
3-ТИ ГРАД:
3 СГРАДИ КОНЧЕТА МИН 5 НИВО
10 СГРАДИ НОСАЧИ МИН 5 НИВО
3 СГРАДИ ЛЕТЯЩИ МИН 5 НИВО
3 КОРПУСА МИН 5 НИВО
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 МАГИЧЕСКА КУЛА
1 СКЛАД
4-ТИ ГРАД:
20 ШПИОНИ МИН 5 НИВО
4 ЗА МАГОВЕ
1 СКЛАД МИН 5 НИВО
1 МАГ. КУЛА
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 КОРПУС МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР
14 СКЛАДА МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР НА МИН 5 НИВО
5 КЪЩИ НА МИН 5 НИВО
2-РИ ГРАД:
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР
1 ТЪРГОВЕЦ МИН 5 НИВО
2 МАГИЧЕСКИ КУЛИ
1 СКЛАД
3-ТИ ГРАД:
3 КОРПУСА МИН 5 НИВО
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 МАГИЧЕСКА КУЛА
1 СКЛАД
4-ТИ ГРАД:
20 ШПИОНИ МИН 5 НИВО
4 ЗА МАГОВЕ
1 СКЛАД МИН 5 НИВО
1 МАГ. КУЛА
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 КОРПУС МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР
-
- Оръженосец
Re: Постройка на градове....ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО..
И това с какъв герой?
- Denity1
- Магистър
Не го случшайте тоя, въобще не ви трябват контри по градовете, и 1 000 контри да имате, като ви влязат 5 човека с по 1 500 шпиони и пак ще видят каквото им трябва. Складове - правите 20 склада, не повече, като се направят съвършенни няма да имате грам разхищение на ресурсите. Относно сградите за армия - тази игра има правила, и в зависимост от това каква раса си, правиш определени войски, не всеки трябва да прави само носачи, коне и стрелци. Примерно тъмните елфи може само магове да правят, светлите елфи само стрелци... 

Последно промяна от Denity1 на 09 Фев 2014, 12:46, променено общо 1 път.
-
- Капитан
То това добре, но ако предстои да станеш 5 звезди... Иначе какво се получава с огледалата/лабораториите - изведнъж да занулиш сичките си лаборатории от 5то ниво и да почнеш огледала и за къв си ги строил тогава тия лаборатории? Според мен трябва да има преход от всяка звезда към друга, който да се извършва постепенно и с минимално унищожаване на сгради и хабене на ресурси. На всеки с малко повече акъл в главата тая схема, която си описал ще му стане ясна още в началото, но няма как да я спази, освен ако не му идват ресурси от въздуха. Иначе за момента съм съгласен ако ти предстои да станеш Сюзерен сградите и градовете да са устроени по подобен начин, но ми предстои тепърва да разбера дали е удачен - скоро ми предстои да стана 2 звезди, така че може и да греша.
И все пак точно определен правилен начин не може да има - както каза Денито, ако ти влязат с 1к+ шпиони и кво прайм? А тия които имат толкова шпиони как ли са си устроили градовете? Според мен дори и да се измисли някакъв най-добър начин за строене, то той никога няма да бъде универсален просто защото всеки играе различно и дори за 90% от хората в сървъра да си неуязвим, то все ще се намери някой, който ще може да те занули.
И все пак точно определен правилен начин не може да има - както каза Денито, ако ти влязат с 1к+ шпиони и кво прайм? А тия които имат толкова шпиони как ли са си устроили градовете? Според мен дори и да се измисли някакъв най-добър начин за строене, то той никога няма да бъде универсален просто защото всеки играе различно и дори за 90% от хората в сървъра да си неуязвим, то все ще се намери някой, който ще може да те занули.
- KrissIvanov
- Магистър
Ами то така всеки играч прави премахва си лабораториите макар и 7 ниво да са затова има други градове а и тоя ще викаш на баща си аз не съм ти тоя ако искаш да знаеш това е измислено от играчи много над твоето ниво затова че аз го предавам отнася се за този дето ми вика тоя ами не върви с комплект герои какъвто си избереш едното няма общо с другото а за контрите не е задължително да са 11 просто това го е направил този които го е писал и със сигурност много над нас и препатил от такива агресори и също така ще ти бия една контра на тебе отворения дет ми викаш тоя всеки който реши да те нападне колкото и контри да имаш ще го направи такива като тебе може да нападнат на сляпо но не и играчи които си ценят труда и армията и знаят как се прави нека дадем пример аз си правя 11 контри и хайде да видим отворко как ще получиш ниво на достъп 4 няма да получиш абсурдно да получиш говорим контрите минимал 5 ниво ти пък ме атакувай като нямаш ниво на достъп от там да ти изкарам армията да се занулиш сам затова че от контрите има най голяма файда ти казваш манете го за да не правят контри да можеш да ги биеш но това не съм го измислил аз или ти а играч който може да ни се смее на нас с тебе взети заедно затова че като си магистър не се мисли за играч на 2 години
и казах ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

-
- Оръженосец
2-РИ ГРАД:
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР
1 ТЪРГОВЕЦ МИН 5 НИВО
2 МАГИЧЕСКИ КУЛИ
1 СКЛАД
3-ТИ ГРАД:
3 КОРПУСА МИН 5 НИВО
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 МАГИЧЕСКА КУЛА
1 СКЛАД
ти това ако ми го заредиш без некромант или белезници те признавам щом няма значение от героя,щото според мен да ти стоят за украса сградите файда няма.даже с благодетел не съм сигурен ще стане ли .ама ти си знаеш.играчите ако ти кажат хвърли се от моста сигурно ще се хвърлиш щото са играчи
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР
1 ТЪРГОВЕЦ МИН 5 НИВО
2 МАГИЧЕСКИ КУЛИ
1 СКЛАД
3-ТИ ГРАД:
3 КОРПУСА МИН 5 НИВО
10 КЪЩИ МИН 5 НИВО
1 МАГИЧЕСКА КУЛА
1 СКЛАД
ти това ако ми го заредиш без некромант или белезници те признавам щом няма значение от героя,щото според мен да ти стоят за украса сградите файда няма.даже с благодетел не съм сигурен ще стане ли .ама ти си знаеш.играчите ако ти кажат хвърли се от моста сигурно ще се хвърлиш щото са играчи

- KrissIvanov
- Магистър
хей пич заяждаш ли се с мене питам те аз казах препоръчително не съм те карал да го строиш всеки си има различна стратегия хайде да не се обиждаме искаш ли 

-
- Оръженосец
искам да ги построиш точно така и после да ме светнеш как става номера . и не не се заяждам а ти давам жокер колко ти куца препоръката .и ти казах и начините за игра с тия сгради тоест без тях слабо.а играча който ти го е дал за пример 100% има или некромонант или белезници или и двете .тоест ти и да го направиш това файда 0. и така подвеждаш новите играчи най-вече.
- KrissIvanov
- Магистър
това е форум всеки има право да пише каквото иска без обиди нали така затова че ме остави
на мира който реши да го прави който не иска да не го прави

-
- Магистър
@KrissIvanov, ня виждам някой тук да те обижда, този който напада в случая си ти. Уж препоръчваш, а когато се изкаже мнение, различаващо се от твоето веднага скачаш...
Аз също ще застана зад изказалите се по-горе, т.е. против препоръките ти. Играта е толкова индивидуална, че ако тези ти препоръки важат за рицар, бъди сигурни, че за демон не са същите. И rdy4fun е абсолютно прав, с 10 къщички, ако ще и на 7-мо да са и с благодетел да си, трудно би напълнил всички тия казарми. Ще те изчакаме да станеш Сюзерен, да си направиш един такъв град като номер 2 и пак ще си говорим. А както каза и Denity1 от големите играчи трудно биха те спасили и 15 сгради на контри. А пък и извини ме, но предпочитам да имам складове, отколкото контри, които 2-ма, макс 3-ма играчи, ще ми избият за няколко минути.
Ще те помоля също, когато пишеш по-дълги постове, използвай препинателните знаци в българския език, така на един дъх се губи голяма част от написаното от теб.
Аз също ще застана зад изказалите се по-горе, т.е. против препоръките ти. Играта е толкова индивидуална, че ако тези ти препоръки важат за рицар, бъди сигурни, че за демон не са същите. И rdy4fun е абсолютно прав, с 10 къщички, ако ще и на 7-мо да са и с благодетел да си, трудно би напълнил всички тия казарми. Ще те изчакаме да станеш Сюзерен, да си направиш един такъв град като номер 2 и пак ще си говорим. А както каза и Denity1 от големите играчи трудно биха те спасили и 15 сгради на контри. А пък и извини ме, но предпочитам да имам складове, отколкото контри, които 2-ма, макс 3-ма играчи, ще ми избият за няколко минути.
Ще те помоля също, когато пишеш по-дълги постове, използвай препинателните знаци в българския език, така на един дъх се губи голяма част от написаното от теб.
-
- Новобранец
аз съм с некроман
а всеки се ориентира по-колко да строй това е ориентировачно ,все пак не сме роботи и глави имаме ,а за контрите добър съвет аз съм за ,браво за темата една смислена

- KrissIvanov
- Магистър
поне един да схване че пише препоръчително браво имало и умни хора 

-
- Новобранец
Мен лично ме ориентира идеално. И съм ЗА контрите. Понякога големите играчи не са достатъчно синхронизирани, за да пробият навреме. А малко аванс е съвсем достатъчен.
Препинателни знаци - на литературните сбирки ...Чета си чудесно без тях и нищо не ми се губи.
Въпреки това, ще помоля burton, тъй като е модератор, да овладее тези свои умения и тогава да прави забележки. На мен лично, ми избождат очите три брутални правописни и пунктуационни грешки в поста й. Може и още да открия, ако се задълбая, но предпочитам да не го правя, че ще си докарам световъртеж от толкова много запетаи ...
Препинателни знаци - на литературните сбирки ...Чета си чудесно без тях и нищо не ми се губи.
Въпреки това, ще помоля burton, тъй като е модератор, да овладее тези свои умения и тогава да прави забележки. На мен лично, ми избождат очите три брутални правописни и пунктуационни грешки в поста й. Може и още да открия, ако се задълбая, но предпочитам да не го правя, че ще си докарам световъртеж от толкова много запетаи ...
-
- Капитан
За главният град не мисля ,че експедиционните корпуси са добър избор ,както е посочено от автора препоръчителни 2 сгради , по простата причина че при евентуално затваряне на портата там те стават неизползваеми....
-
- Капитан
Много интересни ще са така построени тези градове
И да те питам нещо това сам ли го откри, защото гледам споменаваш за "източници"
Препоръчително не си правете градовете точно така, т.е. поне за тази игра тоя "метод" няма да сработи

И да те питам нещо това сам ли го откри, защото гледам споменаваш за "източници"

Препоръчително не си правете градовете точно така, т.е. поне за тази игра тоя "метод" няма да сработи

-
- Магистър
Столицата е за складове и контри ! Всички останали замъци са за армия +1 златен град , за да имаш лев на страна
. Съчетавайте ги ве , по 2 , макс 3 единици в град и с по 3 - 4 сгради . Аз съм с некро и едвам захранвам всичките си градове а на атака вземам по около 10к роби . А като почне търнира , там даже не смогвам .
Системата на по-умния човек , нека се остане негова а вие правете така , че да са функционални градовете Ви и да не стоят само за украса сградите .

Системата на по-умния човек , нека се остане негова а вие правете така , че да са функционални градовете Ви и да не стоят само за украса сградите .
- KrissIvanov
- Магистър
Точно това е само препоръка
-
- Новобранец
здравейте и от мен с 14 контри съм на 5 ниво станах сюзерен доиде един от топ 50 на втория пат си взе ниво на достап 4 занули ме и така сега ще правя още
а и да уточня удари ме в 5:58 сутринта когато си спях

-
- Капитан
у вас като спиш , не си ли заключваш входната врата ?
има порта, няма как да разчиташ само на контри ...., а ако по някаква друга причина си си оставил отключено ,то поне защо не си прибрал армията в убежището ???? А ако си разчитал на гугутката да те спаси....
,щом казваш че си нов , ми че ти си си като една слаба агресивка ,без кристали ,ама най вероятно с повече рес -как няма да те изнесат ....

-
- Новобранец
Препоръчително или не ,само заблуждаваш играчите ,виж на Андриан представата за градовете и като го стигнеш ,тогава давай съвети за градовете ,защото още си нямаш и понятие как се играе играта и този ,който ти е дал тази схема ,така че като ги направиш тези градове ,тогава ми говори за постройка на градове ,а до тогава най-добре си мълчи ,защото съм виждал ,как човек 5* с 1250 шпионина взима 4то ниво на достъп от 1 друг с 998 контри
.Нови играчи не се лъжете по метода му ,само ще ви занулят заради такива хора като него!

- KrissIvanov
- Магистър
Ти си бил много умен мистерио защо не отидеш в парламента
всичките ми градове са така и когато се зануля примерно интересно защо армията ми за да почна пак да си бия руини става за 2 дена защото си има полза от сградите 

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
11 КОНТРИ MИН 5 НИВО - ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО
14 СКЛАДА МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР НА МИН 5 НИВО
5 КЪЩИ НА МИН 5 НИВО
Това за щуротии най общо казано(относно складовете 20 съвършени е играта
)
14 СКЛАДА МИН 5 НИВО
1 ПАЗАР НА МИН 5 НИВО
5 КЪЩИ НА МИН 5 НИВО
Това за щуротии най общо казано(относно складовете 20 съвършени е играта

-
- Новобранец
На никой не му пука колко контри имате. Достатъчно е да ви погледнат рейтинга в класацията и дали сте в клан и кой е той и могат да ви нулират без да ви шпионират - никакъв проблем. Няма задължителни сгради, кой както му харесва така си строи. Който има голяма армия му е ясно, че му трябват складове, магически кули и укрепления на 7-мо ниво, останалото са пълни глупости, кой правел армия в столицата и кой не, кой имал 1200 контри и кой 200 е все тая. Дали някой имал тъмница и таверна или не е също без никакво значение. Много по-важни са огледалата, заради пращането на помощ от уродливо силен съюзник или съклановец. И въпреки всичко всеки може да бъде нулиран с 2-3 правилни свитъка и заклинания, без значение какви сгради има, какви артефакти носи героят му и колко му харчи армията - било то 100К или 300К. Не го приемайте като забележка, а като лично мнение, просто ми доскуча и реших да загубя 2 мин тук.
Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- Новобранец
доста грешки има като препоръки тука. Моля новите играчи да не се придържат към препоръките. Като цяло развитието е строго индивидуално за всеки играч. НО задължително в столицата се правят 20 склада на 8мо ниво. Ако не си в топ 10 и контри трябват. Огледалата на 8мо ниво в столицата. Укрепления аз лично не използвам при добре развит воител. Не видях и град за шпионаж. Той също е задължителен и той трябва да е на макс. Идва момент, в който лабораториите се бутат, но това е след като се изучат науките до макс. Има и други неща, но и това е достатъчно.