Предложение за промяна при външните владения!
-
- Новобранец
Предложение за промяна при външните владения!
Здравейте! Много бих искал да се промени начина на притежаване на външните владения.Предложението ми е,когато даден играч превземе външно владение-независимо дали е рудник,златна жила или мина , при затваряне на портата ако владението не бъде отворено в рамките на 3-5 дни от играча ,то да се отваря автоматично от системата.Когато това се случи ,на дадения играч да бъде наложено наказание като няма да има възможност да го затвори бързо с перли,а за времето което си е определено за затваряне.Смисъла на превземане на външно владение е,че то ти трябва,а щом стой затворено със седмици и месеци дори значи не му е нужно и другите играчи да се възползват от него.Това важи и за блокираните играчи-защо да не се ползват техните владения след като е станало ясно,че този играч няма да може вече да ползва този профил! 

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
-
- Новобранец
Re: Предложение за промяна при външните владения!
какво за? не съм ли го написал ясно 

-
- Капитан
Ммм не съм съгласен.
По принцип рудниците се използват предимно за място за сгради за войска. Ако е рудник малък левел със златни находища, нормално е да бъдат застроени вътре сгради с наемници. В такъв случай вероятността притежателя му да изпитва нужда да го отваря на всеки 3-5 дни е минимална, което автоматично води до там, че този играч ще бъде поставен в неудобното положение постоянно да се чуди как да опази своето външно владение от по-силните играчи наоколо.
Ако рудниците се използваха само за добив на ресурс, то предложението ти би било разумно. Но те не се използват само за това и от тази гледна точка не се налага и непрекъснатото им отваряне. Това че не биват отваряни не означава, че не се използват.
А на неактивните играчи всички порти и тунели се отварят... някой ден.
Също така "наказанието", което си измислил, изобщо няма да бъде наказание от гледна точка на това, че в рудници и мини тунелите не могат да се затварят с перли така или иначе.
Ако това предложение бъде прието и промяната бъде въведена, рудниците на картата непрекъснато ще менят своите собственици. Има слаби играчи, които няма да имат възможността да опазят своите външни владения и приемането на подобна идея би имало негативен ефект най-вече върху тях.
По принцип рудниците се използват предимно за място за сгради за войска. Ако е рудник малък левел със златни находища, нормално е да бъдат застроени вътре сгради с наемници. В такъв случай вероятността притежателя му да изпитва нужда да го отваря на всеки 3-5 дни е минимална, което автоматично води до там, че този играч ще бъде поставен в неудобното положение постоянно да се чуди как да опази своето външно владение от по-силните играчи наоколо.
Ако рудниците се използваха само за добив на ресурс, то предложението ти би било разумно. Но те не се използват само за това и от тази гледна точка не се налага и непрекъснатото им отваряне. Това че не биват отваряни не означава, че не се използват.
А на неактивните играчи всички порти и тунели се отварят... някой ден.
Също така "наказанието", което си измислил, изобщо няма да бъде наказание от гледна точка на това, че в рудници и мини тунелите не могат да се затварят с перли така или иначе.
Ако това предложение бъде прието и промяната бъде въведена, рудниците на картата непрекъснато ще менят своите собственици. Има слаби играчи, които няма да имат възможността да опазят своите външни владения и приемането на подобна идея би имало негативен ефект най-вече върху тях.
-
- Новобранец
Здравей колега! До някъде съм съгласен с твоето мнение,но замислял ли си се,че рудници от 1во и 2ро ниво-та дори и 3то не са атрактивни за големите играчи,та да не би да не си пазят градовете всеки ден
или армията? Портите могат да се затварят с перли уверявам те
Ако по слаб играч си намери езерце пази ли си го-пази го,е колкото и докогато може,но аз визирам най-много играчите от противниковите кланове които завземат рудници доста далеч от столиците им само и само даден играч от даден клан да не го ползва.Да,вярно е ,че в рудниците се прави и армия,но в крайна сметка ако не може да си го запази да не го превзема,или най малкото да знае как да го използва.Не е гаранция,че като е по слаб играч няма да може да си опази владенията,нали точно за това е измислена сградата храм
. С вдигнати 3 защитни сгради и ползването на храма нещата стават съвсем различни-така,че не си прав
И пак казвам да не се повтарям- целта е да се елиминират точно тези завземания които пречат на другите да се развиват,защото при мен,в моето кралство където ми е столицата има 4 такива рудника които не са се отваряли от месеци,а и не се развива нищо в тях
и се държат затворени просто ей така.Сигурен съм ,че навсякъде по картата има точно такъв проблем.И в този ред на мисли ще кажа- Ако може да си го опази нека да пречи на които и където иска,ако не да си сърба надробената попара и това е
))

-
- Магистър
Това е все едно да сложиш порта на езеро ! Външни владения с перли , не се затварят .