Неравнопоставенността между играчите в играта
-
- Новобранец
Неравнопоставенността между играчите в играта
Здравейте.
Ще засегна един въпрос, който е доста сериозна тема на разговор и негодувание измежду мнозинството играчи.
Има един доста сериозен проблем тази игра - до едно време тя е перфектно и много правилно и справедливо устроена, а след това настъпва пълен хаос и се появява една огромна дупка в равнопоставенността между играчите. До звание Сюзерен, всичко е перфектно - можеш да биеш тези, които са над теб или на твоето ниво, но не и на по-ниско. Ставаш сюзерен и играта приключва за теб.... Всеки от всякъде може да си прави всичко каквото си иска с теб...... И след няколко занулявания от играчи, които са със стотици хиляди, дори милиони бройки армия и играят от пускането на сървъра, ти се отказваш..... За времето, което си загубил в играта, за да се стигне до момента, в който някой, който си няма друга работа идва и те размазва няма да говорим, въпреки, че това е най-ценния ресурс, който всеки притежава, но за парите, които си вложил...??? Купуваш перли, играеш, купуваш пак и т.н. Това всичкото е пари и лошо няма: имаш - даваш! Но как да се стимулирам да дам още повече и да си купувам артефакти и т.н. след като знам, че след седмица, може би 2, ако съм късметлия, може и някой друг месец да изкарам, ще дойде някой от топ играчите с милини бройки войска, срещу моите няколко хиляди, и ще ме направи на пух и прах. И как да вложа още повече, като знам, че всичко рано или късно ще отиде по дяволите, защото няма разделение на нива, както до 5*.
Това трябва да се промени!!!
Моето предложение е да се разшири диапазона от нива и да се намали атакуващата сила на кулите и така по този начин ще се стимулира войната между играчите също, но не да дойде някой с 10 млн армия и да избие моите 10 хил. армия.... Това просто не е честно!!!
Казват пази се - храм, врати, контри, огледала! Ха, че те като ми се наредят 5 с по 10млн армия пред портата и тя няма да ме спаси - влизат с касата и ме разпердушинват!!! Как да имам стимул да играя?!?!??!!?!?
Също така може да се допусне и атака по играч/руина с 1 звание по-ниско от собственото, т.е. ако си 4*, да можеш да атакуваш този с 3*. Това също ще стимулира атаките между играчите, но поне силите ще бъдат относително изравнени, а не както в момента, след като станеш 5*!!!
Благодаря за отделеното внимание, надявам се от мое име и името на оромна част от играчите на българския сървър, предложението ни да бъде уважено и промените да настъпят в най-кратък срок.
Приятен ден.
Стан.
Ще засегна един въпрос, който е доста сериозна тема на разговор и негодувание измежду мнозинството играчи.
Има един доста сериозен проблем тази игра - до едно време тя е перфектно и много правилно и справедливо устроена, а след това настъпва пълен хаос и се появява една огромна дупка в равнопоставенността между играчите. До звание Сюзерен, всичко е перфектно - можеш да биеш тези, които са над теб или на твоето ниво, но не и на по-ниско. Ставаш сюзерен и играта приключва за теб.... Всеки от всякъде може да си прави всичко каквото си иска с теб...... И след няколко занулявания от играчи, които са със стотици хиляди, дори милиони бройки армия и играят от пускането на сървъра, ти се отказваш..... За времето, което си загубил в играта, за да се стигне до момента, в който някой, който си няма друга работа идва и те размазва няма да говорим, въпреки, че това е най-ценния ресурс, който всеки притежава, но за парите, които си вложил...??? Купуваш перли, играеш, купуваш пак и т.н. Това всичкото е пари и лошо няма: имаш - даваш! Но как да се стимулирам да дам още повече и да си купувам артефакти и т.н. след като знам, че след седмица, може би 2, ако съм късметлия, може и някой друг месец да изкарам, ще дойде някой от топ играчите с милини бройки войска, срещу моите няколко хиляди, и ще ме направи на пух и прах. И как да вложа още повече, като знам, че всичко рано или късно ще отиде по дяволите, защото няма разделение на нива, както до 5*.
Това трябва да се промени!!!
Моето предложение е да се разшири диапазона от нива и да се намали атакуващата сила на кулите и така по този начин ще се стимулира войната между играчите също, но не да дойде някой с 10 млн армия и да избие моите 10 хил. армия.... Това просто не е честно!!!
Казват пази се - храм, врати, контри, огледала! Ха, че те като ми се наредят 5 с по 10млн армия пред портата и тя няма да ме спаси - влизат с касата и ме разпердушинват!!! Как да имам стимул да играя?!?!??!!?!?
Също така може да се допусне и атака по играч/руина с 1 звание по-ниско от собственото, т.е. ако си 4*, да можеш да атакуваш този с 3*. Това също ще стимулира атаките между играчите, но поне силите ще бъдат относително изравнени, а не както в момента, след като станеш 5*!!!
Благодаря за отделеното внимание, надявам се от мое име и името на оромна част от играчите на българския сървър, предложението ни да бъде уважено и промените да настъпят в най-кратък срок.
Приятен ден.
Стан.
-
- Новобранец
Re: Неравнопоставенността между играчите в играта
съгласен съм със колегата.трябва да се промени тази огромна разлика,между стар МЕРИНДЖЕЙ-сюзерен със 20000000армия,и млад МЕРИНДЖЕЙ-сюзерен със 200 000армия примерно.

-
- Оръженосец
що се касае за руините и аз съм съгласен,освен това бих предложил по-често да се вдига ограничението за сюзерените
-
- Новобранец
Добре дошли в джунглата . Докато има кланове като Barbarian нещата ще са вгза... Но явно на никой от персонала не му пука за това , което е жалко . И аз искам да си купувам , но просто не виждам смисъл да го правя . Ще си убивам времето докато мога и след тва ще си стоя през цялото време 3-то или 4-то ниво . Да ги видим тогава "големите" какво ше ми бият 

-
- Капитан
За по сигурно стой между 1 и 2 ниво.
-
- Новобранец
Играта наистина престава да бъде справедлива след придобиването на петата звезда. Не знам кога администрацията ще отчете факта, че и ние, по - слабите играчи същи сме склонни да инвестираме пари, но реално не виждаме смисъла и ползата. Днес например двама силни играчи от Варварите, занулиха току що излюпил се сюзерен. Как ще стимулираш този играч да вложи пари? Отговорът е никак! Или трябва да има ограничения на нападенията на база рейтинг, или ограничение на развитието на играчите. И двамката "бойци" сега се дуят колко са велики, но вероятно в реалният живот са обикновени мишки!
Нека не забравяме, че това все пак е игра и реалният живот не е на този сървър!
Нека не забравяме, че това все пак е игра и реалният живот не е на този сървър!
-
- Капитан
Всеки в тая игра е бил нов сюзерен, така че това мрънкане не е от голямо значение. Както и в живота, така и в играта не всеки може да на високо ниво.
-
- Капитан
Така е,всеки е бил нов сюзерен,но някой са били нови сюзерени когато играта е била в началото си и е нямало просто стари сюзерени или ако е имало са се броели на пръстите на двете ми ръце. 
И още нещо,това според мен не е никакво мрънкане,а самата истина,за мрънкане го приемат хора на които им е изгодно да се изкажат така.

И още нещо,това според мен не е никакво мрънкане,а самата истина,за мрънкане го приемат хора на които им е изгодно да се изкажат така.

Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
-
- Магистър
Мрънкане или не, това просто няма как да се промени...
-
- Новобранец
imam kak no adminite se barat samo i si sedqt i gledat igrata kak propada i te si gubqt zaplatite no shte go osaznaqt vse nqkoga, naprimer kato stanat servitiorki 

-
- Оръженосец
М да и за мен е мрънкане и оправдания..всеки може да успее в играта сичко е до тава да се пазиш докато израснеш,после е по-лесно.Моят район беше кръстен навремето "6-те порти на АДА " но оцелях затова не ми говорете, че е Мисия невъзможна

-
- Новобранец

-
- Капитан
Ами повечето млади сюзерени ги бият защото ще пречат за в бъдеще на големите герои от играта,а наистина е смехотворно да занулиш млад сюзерен с огромната си армия-той горкия дори не може сам да бие руините.И после защо да продължава да играе и да влага пари в играта??? Наистина това е безумие дето става!!!Но може би грешката е в играчите-просто не трябва да влагат пари,да си цъкат така за кеф докато им омръзне и да бегат бърже от играта 

-
- Новобранец
няма да споря грешката е в играчите ама представи си спрат да са мазохисти и си бият шута и от най-големия сървер след руския станат само "ГОЛЕМИТЕ" играчи е какво става тогава ще се бият от единия та чак на другия край на картата
? а и как да поканя някой да играе с каква идея играй си до 5 звезди и спри да играеш че има един "лош батко " с 2-3 мил армия и "защитите" не помагат хехех аде де бъдете малко с акъла си то тука се губи всякаква тактика ... играйте Империа Онлайн да видите стратегии смятания тука смех ...видиш му атаките и си го занулил защото разбираш ли щчл да пречи ми треа да си малумен да го спреш в началото да ти кажа таман когато е зарибен да влага в играта ...

-
- Капитан
[quote="hahawiq"]няма да споря грешката е в играчите ама представи си спрат да са мазохисти и си бият шута и от най-големия сървер след руския станат само "ГОЛЕМИТЕ" играчи е какво става тогава ще се бият от единия та чак на другия край на картата
? а и как да поканя някой да играе с каква идея играй си до 5 звезди и спри да играеш че има един "лош батко " с 2-3 мил армия и "защитите" не помагат хехех аде де бъдете малко с акъла си то тука се губи всякаква тактика ... играйте Империа Онлайн да видите стратегии смятания тука смех ...видиш му атаките и си го занулил защото разбираш ли щчл да пречи ми треа да си малумен да го спреш в началото да ти кажа таман когато е зарибен да влага в играта ...
ЕЕЕ играчите не го мислят това но и админите не го мислят!!!!Ето това е проблема и няма решаване това-поне не искат да го решат.Знаят че винаги ще дойде поредния глупак да вкара малко парички в играта и да го изхвърлят после от нея,но напоследък явно новите играчи четат форума и коментарите и не правят тази грешка-въпреки рекламирането на играта че може да теглиш пари-глупости на търкалета!!!

ЕЕЕ играчите не го мислят това но и админите не го мислят!!!!Ето това е проблема и няма решаване това-поне не искат да го решат.Знаят че винаги ще дойде поредния глупак да вкара малко парички в играта и да го изхвърлят после от нея,но напоследък явно новите играчи четат форума и коментарите и не правят тази грешка-въпреки рекламирането на играта че може да теглиш пари-глупости на търкалета!!!
-
- Капитан
Това мрънкане е от третия месец, когато стартира играта и все някой е недоволен, че има силни. Обаче има и силни, които не са от началото на сървъра. Така че играйте правилно и всеки има шанс да се развие, обаче трябват и перли да се инвестират и то немалко. А това, че някой ще се изтрие няма проблем, защото хиляди са изтрили и после хиляди са се регнали
. Слабите се предават и затова са слаби, а и не е само в играта това 

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
кое ще смяташ без да влагаш в империя онлайн, касичките и че си в топ 2000hahawiq написа:няма да споря грешката е в играчите ама представи си спрат да са мазохисти и си бият шута и от най-големия сървер след руския станат само "ГОЛЕМИТЕ" играчи е какво става тогава ще се бият от единия та чак на другия край на картата? а и как да поканя някой да играе с каква идея играй си до 5 звезди и спри да играеш че има един "лош батко " с 2-3 мил армия и "защитите" не помагат хехех аде де бъдете малко с акъла си то тука се губи всякаква тактика ... играйте Империа Онлайн да видите стратегии смятания тука смех ...видиш му атаките и си го занулил защото разбираш ли щчл да пречи ми треа да си малумен да го спреш в началото да ти кажа таман когато е зарибен да влага в играта ...

всеки нормален ще елиминира новите, разбира се че пречат и то много, бих казал досаждат и смучат от издръжката на големия

- DONkoi72
- Новобранец
Просто "новите " трябва накрая да се научат леко - леко да я играят тая игра .
Ако им е интересна разбира се . За мен лично не е много интересна но продължавам да я
цъкам вече доста време в различни сървъри .
Какво значи ще ти избият армията примерно ?
Ще ти убият най-много един отряд като за руйна . Ами оставяш го в възкресителницата и си правиш друг .
Всичко е въпрос на сметки нищо повече !
А на тези на които имаш зъб можеш да ги тормозиш по много начини трябва само постоянство .
Наистина в този сървър се е очертала доста силна коалиция и преразпределение на печалбите .
Но както и в живота и в играта всеки има слаби места важно е да ги намериш навреме и да извлечеш максимална полза от тях .
В тактическо отношение няма правилна стратегия всяка една си има своите слабости важно е само врагът да не ги разбере навреме .
За тези с милиярдните армии и големи коалиции важи същото и те са уязвими .
И някои от тях го знаят много добре .

Ако им е интересна разбира се . За мен лично не е много интересна но продължавам да я
цъкам вече доста време в различни сървъри .
Какво значи ще ти избият армията примерно ?
Ще ти убият най-много един отряд като за руйна . Ами оставяш го в възкресителницата и си правиш друг .
Всичко е въпрос на сметки нищо повече !
А на тези на които имаш зъб можеш да ги тормозиш по много начини трябва само постоянство .
Наистина в този сървър се е очертала доста силна коалиция и преразпределение на печалбите .
Но както и в живота и в играта всеки има слаби места важно е да ги намериш навреме и да извлечеш максимална полза от тях .
В тактическо отношение няма правилна стратегия всяка една си има своите слабости важно е само врагът да не ги разбере навреме .
За тези с милиярдните армии и големи коалиции важи същото и те са уязвими .
И някои от тях го знаят много добре .

-
- Новобранец
hahawiq написа:![]()
![]()
![]()
![]()
савсем забравяте че хората играят за кеф ебах ти кефа като те изпердашат на 1ви ден с армия дето минава зад защитите казвам защити защото съм с 2 и половината около мене могат да минат ......смехотворно е "човека" от 6 те порти на ада да ми обяснява каде е израсъл .... не смятам че е мрънкане аз съм казал тресне ли ме некой ламтурник се махам па админите от които явно нищо не зависи нека си праят моабеда с "господин величие с 20 мил си армия "
!!!