Та въпросите главно ми са:
- Струва ли си да си местя столицата в някой по отдалечен край на картата?
- Ако си струва да го направя може ли някой да ми каже къде горе долу има годни за това полета, в които да може да се вдига 5 ниво на централната сграда?
- Струва ли си вторият ми град да е в планините, заради добива на камък или най-добре да търся пустинна местност за него (или е без значение на този етап от развитието ми)?
- В столицата си какви сгради да имам? - понеже гледам, че се пишат неща от сорта да нямам добивни сгради - ок ами тогава какво да имам в нея? Все пак сега се развивам и още нямам армия и без добивни сгради нямам от къде да черпя ресурси.
- Вторият град мисля да го правя за фармене, но какво да фармя главно, понеже се колебая с тия камъни или злато?
- Вече имам наставник (сам ми предложи още на първия ден и приех ама май е руснак и няма да можем да се разбираме незнам руски), но той само 1 път ми е пратил помощ и ми е интересно дали мога да го сменя без да си изгубя куеста за помощ от наставника и ако има желаещи да им бъда ученик и да ми казват това онова от време навреме нека да пишат
- Имам намерение да играя безплатно - струва ли си изобщо или да спирам? понеже от форума останах с убеждение, че именно черните перли, за които други си плащат, ще те откажат от играта нацяло - демек ако не си платиш в даден момент просто нямало смисъл да продължаваш, понеже останалите с премиум акаунти и т.н. ще те спукват.
Ами това е за сега

EDIT: Еее толкова хора видяха темата и никой не ми отговаря :/ Между другото намерих град в пустинята годен за 5 ниво, но е на разстояние 3 кралства - да го колонизирам ли или да намеря някой по близо?