по евтини промоции
-
- Капитан
по евтини промоции
Бих казала че това е доста по добре и е редно да има повече такива АКЦИИ с по малко количество перли за харчене от нас,защото това при всички положения ще стимула повече играчи да платят по малко количество перли за да получат артефакт,а и така когато има акции има повече перли в руините което е също добре. 

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
Re: по евтини промоции
в Предложения и идеи:
Къде е идеята

Къде е идеята

-
- Магистър
А дали не е предложение ?LCFDIVINE написа:в Предложения и идеи:
Къде е идеята![]()
- Denity1
- Магистър
didito123Demon написа:Бих казала че това е доста по добре и е редно да има повече такива АКЦИИ с по малко количество перли за харчене от нас,защото това при всички положения ще стимула повече играчи да платят по малко количество перли за да получат артефакт,а и така когато има акции има повече перли в руините което е също добре.
Забрави...
-
- Магистър
Защо да забрави ? Това са си допълнително пари за създателите на играта, мисля, че такива предложения имат шанс да бъдат одобрени
А това, че получаваш артефакт за добив на каменоломните при липса на такива, си е просто късмет 

-
- Капитан
Предложението не е лошо и със сигурност ще се отрази положително както на играчите, така и на създателите.
Когато акцията коства 10 000 перли, вероятността някой да си купи перли, за да участва в нея е много по-малка спрямо ситуация, в която акцията изисква да се изхарчат 1000-2500 перли. В акцията за 10 000 перли биха взели участие 2-3, хайде... най-много десетима играчи в сървър и то навярно ще бъдат такива, които просто имат събрани перлите по някакъв начин и само чакат подобна акция. От друга страна, ако акцията е 1000 перли, е по-достижима и от играчи по-малко ниво. Дори даден играч да няма 1000 перли точно в момента, то навярно би се замислил дали да не допълни с някоя от опцията за купуване на перли. Вероятността някой с 300 перли да допълни до 1000 е по-голяма, отколкото някой, който има 3000 перли, да допълни до 10 000. Първата опция коства по-малко реални пари, което означава, че и повече хора ще се възползват от нея.
Така че би трябвало по-често да се пускат по-евтините акции, а тези за 10 000 на не по-малко от 3-4 пъти веднъж. В крайна сметка създателите търсят печалба, а аз предполагам, че ще имат по-голяма в случай на по-евтини акции.
Когато акцията коства 10 000 перли, вероятността някой да си купи перли, за да участва в нея е много по-малка спрямо ситуация, в която акцията изисква да се изхарчат 1000-2500 перли. В акцията за 10 000 перли биха взели участие 2-3, хайде... най-много десетима играчи в сървър и то навярно ще бъдат такива, които просто имат събрани перлите по някакъв начин и само чакат подобна акция. От друга страна, ако акцията е 1000 перли, е по-достижима и от играчи по-малко ниво. Дори даден играч да няма 1000 перли точно в момента, то навярно би се замислил дали да не допълни с някоя от опцията за купуване на перли. Вероятността някой с 300 перли да допълни до 1000 е по-голяма, отколкото някой, който има 3000 перли, да допълни до 10 000. Първата опция коства по-малко реални пари, което означава, че и повече хора ще се възползват от нея.
Така че би трябвало по-често да се пускат по-евтините акции, а тези за 10 000 на не по-малко от 3-4 пъти веднъж. В крайна сметка създателите търсят печалба, а аз предполагам, че ще имат по-голяма в случай на по-евтини акции.
-
- Капитан
То е така и си много прав но дали и те мислят така като нас е това вече незнам!Аз лично мога да се възползвам ако е необходимо от някоя от тези по евтини промоции но тези дето са по 10000 перли просто няма как да стане-е освен ако имам две-три езераHenryLeeLucas написа:Предложението не е лошо и със сигурност ще се отрази положително както на играчите, така и на създателите.

- KrissIvanov
- Магистър
знаете ли какво мисля че админите прекалиха и вече е време да подарят по един арт 3 ниво на всеки играч или поне да има за тези които харчат перли повечко смисъл зареждат а не от играта да ги печелят за такива дето купуват перли в количество да има награди като артове примерно аз от 3 месеца я играя тази игра дотук по мои сметки са ми 4 000 перли сигурно и повече но аз го умалявам защото много за куести дадох и отсреща на какво се натъквам на това че няма руини да избия поне 500 перли на тези 4000 това е лъжа където го пише "броят на перли в руините зависи от плащанията на играчите в даден сървър" пълна глупост дотук руина с повече от 20 перли не съм намирал а съм сигурен че много играчи си купуват в количество само аз и моята приятелка купуваме в количество перли и защо като нямаме вече стимул за развитие аз се досещам защото куца цялата подготовка на екипа на тази игра мързеливци са чакат си на готово парите тези които дават примерно руини 

-
- Капитан
Ха Ха чакай ти да ти подарят нещо админите,ще има да си чакаш,целта е да ти вземат паричките ако могат ако ли не оправяй се както можеш.Няма значение че за България 10к перли струват много пари и не мисля че повечето играчи ще имат да ги дават за това или онова и да се надяват да си ги избият от играта-това не може да стане никога да избиеш такова количество перли от скапаните руини дето пускат с по 1 перличка вътре а да не говорим че напоследък и руините нещо забравят да пускат.И някой си мисли че играта е наред и всичко е ОК? Може би за админите е ок като си вземат заплатата и не им пука за нищо защото е така и то е видно и то доста и не го забелязвам само аз а много повече играчи.Пък ние нека си пишеме тука като малоумни и да искаме промяна 

-
- Капитан
Поредната евтина промоция придружена с доста перлени руини-това е добре