Търся наставник някой може ли да помогне ?
-
- Новобранец
Търся наставник някой може ли да помогне ?
търся наствник с 5 звезди звание Скверен
- red8
- Новобранец
Re: Търся наставник някой може ли да помогне ?
Опитах но изписа , че си прекалено опитен за ученик сори 

-
- Новобранец
Мерси че си опитал а как да стана Скверенred8 написа:Опитах но изписа , че си прекалено опитен за ученик сори
- red8
- Новобранец
Предполагам говориш за сюзерен това е играч 5* - нещо което не трябва да бързаш да станеш
Причината е че трябва правилно да развиеш градовете си и армиите така както ще ги намериш в форума ако се поровиш. Трябва задължително да избереш клан който е с играчи около теб и да се съобразиш със силните играчи около теб. Едва ако спазиш тези неща имаш шанс да станеш 5*-сюзерен и да останеш такъв - успех 
п.п. току що видях че май си създал свой собствен клан - това е грешка и за това не ми даде да си ми ученик. Лесно се опитва да се създаде клан - но той се прави от опитни играчи пазещи новите.

п.п. току що видях че май си създал свой собствен клан - това е грешка и за това не ми даде да си ми ученик. Лесно се опитва да се създаде клан - но той се прави от опитни играчи пазещи новите.
-
- Новобранец
махнах клана сега вероятно може да ми пратиш покана за твой ученик ако все още имаш желание мерси предварителноred8 написа:Предполагам говориш за сюзерен това е играч 5* - нещо което не трябва да бързаш да станешПричината е че трябва правилно да развиеш градовете си и армиите така както ще ги намериш в форума ако се поровиш. Трябва задължително да избереш клан който е с играчи около теб и да се съобразиш със силните играчи около теб. Едва ако спазиш тези неща имаш шанс да станеш 5*-сюзерен и да останеш такъв - успех
- red8
- Новобранец
Винаги има нужда от ученици. Лошото при теб е , че играта те има за опитен играч и не ми позволява. Здраве да е ако имаш въпроси не се притеснявай задавай ги тук или в играта.