Относно прехвърлянето на науките!

Преди да създавате нова тема убедете се, че никой друг не е предлагал същата идея.
За целта използвайте търсачката на форума в раздел „Предложения и идеи“, а също Ctrl+F из страниците на раздела.
В този раздел мнения без полезно смислово натоварване могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
csmanq4e
Новобранец

Относно прехвърлянето на науките!

#1 Мнение от csmanq4e »

Моето предложение е следното :
Когато изучаваш 1 наука и искаш да прехвърлиш към друга наука ,която изисква по-малко научни елементи от колкото ти имаш и започнеш да я изучаваш ,вместо да те попита :
Ще загубите част от събраните точки за наука...(не се сещам как е точно)
Да я изучи и директно да започне да изучава следващото ниво вместо да се губят научни елементи и така ще бъде по-добре ,защото няма да губим точки ,а ако след това искаме да се върнем на същата наука ,която не сме изучили да започне да се изучава с точките ,които са останали.
Дано ме разбрахте.Благодаря за обърнатото внимание.
Какво мислите?
LuboStefanov
Новобранец

Re: Относно прехвърлянето на науките!

#2 Мнение от LuboStefanov »

Моето мнение, че точно този аспект от играта е направен с умисъл. Все пак това е стратегия. Трябва да мислиш какво ще ти трябва за напред в близко и далечно бъдеще и на база тия размисли да си изградиш стратегия какъв ред на науката да използваш. Според мен това няма нужда от промяна. Разбира се това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
csmanq4e
Новобранец

#3 Мнение от csmanq4e »

Нека да видим и другите какво ще кажат :)
П.П. Според мен така ще има по-доволни играчи и ще е по-добре!
csmanq4e
Новобранец

#4 Мнение от csmanq4e »

Може ли най-накрая някой да погледне темата?!?
Aksas94
Капитан

#5 Мнение от Aksas94 »

Аз погледнах темата :D моето мнение е абсолютно същото като на изказалият се преди мен,че ще има доволни така е,но все пак трябва да си правим сметката,затова е направено така ;)
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
Burton
Магистър

#6 Мнение от Burton »

Не е нужно да пишеш с огромни букви или цветни такива, ако някой може и иска да ти помогне, ще го направи и без тях.
csmanq4e
Новобранец

#7 Мнение от csmanq4e »

Някой друг няма ли да изкаже мнение?
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#8 Мнение от KrissIvanov »

Аз съм на мнението на първият изказал се по въпроса ти маняче играта е стратегия и избираш по кое да хванеш така по просто да се изкажа смисъл ако натиснеш да изучаваш "пазар" а после я смениш на "управляване на героите" то значи самият ти не знаеш какво искаш според мене би било най добре да го направят така че като почнеш една наука и смениш на друга да ти се губят единиците и да почва отначало за да знае всеки кой какво иска а не да кара сега ми е кеф "пазар" ама много време не ми се чака я да преместя на "шпионаж" натискаш една и точка решен си на нея не да се лигавиш от една на друга а освен това мисля че темата е безмислена не те обиждам само споделям моето мислене ;)
mac1969
Новобранец

#9 Мнение от mac1969 »

За хората без премиум, ще е много кофти без възможност да сменяш науката, без загуба на точки. Изучаваш и всичко замръзва. Ако искаш да изучиш две нива последователно на една наука, дори и с премиум, ще загубиш точки, ако предложението на Kriss се приеме. Относно предложението на маняка, това е стратегия, както се изказа някой преди мен. Ако не можеш да си направиш добре сметката, отивай да играеш CS и без това си маняк на тази пуцалка :)
csmanq4e
Новобранец

#10 Мнение от csmanq4e »

Каквото искам ще играя ,това си е мой избор ,но дори и да е цс , цс я играят милиони ,а му Ландс има няма 100-200 хиляди човека ,така че си трай ,знам ви как играете 2мата с Крис и да Ви кажа ,не сте най-големите стратези :lol:
nikec2013
Оръженосец

#11 Мнение от nikec2013 »

KrissIvanov написа:Аз съм на мнението на първият изказал се по въпроса ти маняче играта е стратегия и избираш по кое да хванеш така по просто да се изкажа смисъл ако натиснеш да изучаваш "пазар" а после я смениш на "управляване на героите" то значи самият ти не знаеш какво искаш според мене би било най добре да го направят така че като почнеш една наука и смениш на друга да ти се губят единиците и да почва отначало за да знае всеки кой какво иска а не да кара сега ми е кеф "пазар" ама много време не ми се чака я да преместя на "шпионаж" натискаш една и точка решен си на нея не да се лигавиш от една на друга а освен това мисля че темата е безмислена не те обиждам само споделям моето мислене ;)

А да те питам ти нормален ли си или играта ти всеки ден се движи в една посока и никога не се налага да промениш или смениш нещо?
Значи понякога имам чувството че сте събрани тук да си чешете езиците (разбирай пръстите) вместо да помислите малко кое как е...
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения и идеи”