В този форум играчите могат да споделят своите игрови стратегии, да съветват как да се развивате по-добре, какви пътища за развитие съществуват и как се постига определен резултат.
Радвам се, че ви харесва . Очаквайте в скоро време да постна и тема за съвършени артефакти (ще е хубаво ако някой който знае потвърди дали такива могат да се направят в български сървър). Също така мога да преведа и теми за как се прави град за добив на злато, какви са оптималните сгради и други. Тъкмо ще си упражнявам и немския
Ами не мисля, че е плагиатство, защото никъде не съм написал, че аз лично съм направил снимките, и т.н. Аз само съм ги превел, надявайки се да помогна на другите. Както виждате не получавам никакви облаги за себе си (освен знанията естествено)
Радвам се, че се помага на играчите. Добра идея, ако сте написали за нападението във втория.
И тогава сървърът е руски монопол.Те са тук, за да печелят пари и ограничаване на играчи от България. Помогнете им
Изпращаш мисия "отвличане на роби". Аналогично е с нормалната атака, но трябва да смениш целта на атаката (по подразбиране е грабеж) с "отвличане на роби. За успешно отвличане на роби трябва да имаш носачи които да ги "носят", броиката е като за другите ресурси.
П.П. Обръщам внимание на суперновите и още неорентирани играчи да не пускат мисия "отвличане на роби" срещу руина. Виждал съм и такива атаки