''Великите'' Рамидора и Дидко.
- djedai
- Капитан
''Великите'' Рамидора и Дидко.
Защо бягате от българския сървър мишоци? Къде ще се скатавате сега? На Рамидора мечтата и беше да има български сървър, е тя вече е факт, а вие бягате от него с подвити опашки. Дидко нали щеше да ме зануляваш бе пич, какво стана?
- djedai
- Капитан
Re: ''Великите'' Рамидора и Дидко.
Кво става бе мен? Като 68795674 човека стояха зад гърбът ти беше много отворен и се пенеше тука, а сега се укриваш като бит гъз.
-
- Магистър

- djedai
- Капитан
Е те избягаха с подвити опашки, вече няма значение дали съм надъхан или не. Оказаха се елементарни средностатистически играчи, точно както им бях казал. Казвах на всички че ще дойде момент в който армиите ще се изравнят и ще ги бием където ги хванем ама те неее, а те даже подвиха опашките от по рано. Може да са елементарни играчи но поне едно трябва да им се признае, разбраха предварително че ока иде и се отказаха точно навреме.
-
- Магистър
Това ока не го хванах но нищо
Здраве да е

Здраве да е

- djedai
- Капитан
Той ока се усеща, не се разбира.
Ама и твоето кланче им прави дълбоки поклони на стиковете, и се държите здраво за палците, та и ти може да го усетиш ока да ти кажа.

Ама и твоето кланче им прави дълбоки поклони на стиковете, и се държите здраво за палците, та и ти може да го усетиш ока да ти кажа.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
ами не е като na uk.liolioDemon написа:Това ока не го хванах но нищо![]()
Здраве да е

Значение на думата ок
окът, ока, мн. окове, (два) ока, м. Дълго дърво, поставяно отпред на кола, теглена от животни, което служи за разделянето им.
--------------
-
- Магистър
LCFDIVINE написа:ами не е като na uk.liolioDemon написа:Това ока не го хванах но нищо![]()
Здраве да е![]()
Значение на думата ок
окът, ока, мн. окове, (два) ока, м. Дълго дърво, поставяно отпред на кола, теглена от животни, което служи за разделянето им.
--------------

- djedai
- Капитан
И като вземеш ока, а по-нагоре а по-надолу, по стиковете и всички които им се кланяха докато бяха ''велики''.LCFDIVINE написа:ами не е като na uk.liolioDemon написа:Това ока не го хванах но нищо![]()
Здраве да е![]()
Значение на думата ок
--------------