руини
-
- Новобранец
руини
До кога ще продължава този недостиг на руини 5-6 ниво ???
Не виждам логиката в това да се пускат по 5-6 руини от ниво 2-3 в кралства ,в които няма играчи с такъв ранг или само по един -двама...Ние играчите 5 звезди какво да правим - да пасем трева ли ?? Първо намалихте добива ,сега няма руини е извиняваите тогава за какво да играем ? Снощи щях да падна на 0 злато и ходих на 3 кралства за руина и половината злато от нея отиде за път ...
Не виждам логиката в това да се пускат по 5-6 руини от ниво 2-3 в кралства ,в които няма играчи с такъв ранг или само по един -двама...Ние играчите 5 звезди какво да правим - да пасем трева ли ?? Първо намалихте добива ,сега няма руини е извиняваите тогава за какво да играем ? Снощи щях да падна на 0 злато и ходих на 3 кралства за руина и половината злато от нея отиде за път ...
-
- Капитан
Re: руини
Всъщност, първо намалиха броя на руините и после за капак намалиха и добива.
Проблемът с руините е отдавна, но последната седмица е трудна за редица играчи в различни райони на играта, което говори за масова липса на руини 5 и 6 ниво. Но явно едва сега световната икономическа криза обхвана и играта наистина сериозно, щом и добивите бяха намалени...
При всеки случай, който види при търговеца свитък за злато или друг ресурс, да си го взима, че ни очакват черни, черни дни май.

При всеки случай, който види при търговеца свитък за злато или друг ресурс, да си го взима, че ни очакват черни, черни дни май.

-
- Капитан
Че сме много, много сме. Да не говорим, че има кралства с по три столици на сюзерени.
Може и с повече, знам ли.
Но не е проблемът само в това!
Предполага се, че играта е еднаква (като система) във всички сървъри, нали така? Е, добре, в друг от тях съм почти сам в една част от картата. Дефакто само аз бия в радиус от 4 кралства. И какво като е така? Като са напълнят с руини от 1 до 4 да видим кога и къде ще намеря петица или шестица. Грешката е в системата! Не в играчите.
Не може в кралство, където оръженосец не е стъпвал от 4-5 месеца, да се напълни с 5 единици! Това е някакъв абсурд. Явно е, че е възможно, но не би трябвало да е така.
Тук проблемът пък бил многото сюзерени - да, това е така. Но има случаи, в които не е проблемът в многото съседи, а в това, че има 6 единици и двойки във всяко кралство. Бием ги, излизат петици и шестици и след ден пак се пълнят с малки.
Две еднакви състояние при различни обстоятелства. Значи грешката е в системата.

Но не е проблемът само в това!
Предполага се, че играта е еднаква (като система) във всички сървъри, нали така? Е, добре, в друг от тях съм почти сам в една част от картата. Дефакто само аз бия в радиус от 4 кралства. И какво като е така? Като са напълнят с руини от 1 до 4 да видим кога и къде ще намеря петица или шестица. Грешката е в системата! Не в играчите.
Не може в кралство, където оръженосец не е стъпвал от 4-5 месеца, да се напълни с 5 единици! Това е някакъв абсурд. Явно е, че е възможно, но не би трябвало да е така.
Тук проблемът пък бил многото сюзерени - да, това е така. Но има случаи, в които не е проблемът в многото съседи, а в това, че има 6 единици и двойки във всяко кралство. Бием ги, излизат петици и шестици и след ден пак се пълнят с малки.
Две еднакви състояние при различни обстоятелства. Значи грешката е в системата.
- RDD
- Новобранец
Повече една стотинка няма да дам тук!
Отначало играта ми харесваше как е замислена, но все повече изпростява, вместо интелигентно да се управлява.
Започнаха селски тарикатлъци за да се вдигнат приходите от играта по начин, който води само до моментно увеличение и след това към още по-голямо намаление.
Отначало играта ми харесваше как е замислена, но все повече изпростява, вместо интелигентно да се управлява.
Започнаха селски тарикатлъци за да се вдигнат приходите от играта по начин, който води само до моментно увеличение и след това към още по-голямо намаление.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
боли ги за вашите заплахи, м/у другото в uk. имам 100 5ци около мен, не разбрахте че в бг еди какво си но това е друга тема
натискаите по-сериозно на нещата, не съм видял с пискане по форумите нещо да стане в +

натискаите по-сериозно на нещата, не съм видял с пискане по форумите нещо да стане в +
- Denity1
- Магистър
LCFDIVINE написа:боли ги за вашите заплахи, м/у другото в uk. имам 100 5ци около мен, не разбрахте че в бг еди какво си но това е друга тема![]()
Няма и да видиш...

-
- Новобранец
Да това е факт ,така е много сме. Но се питам тогава защо всичките нови играчи ги пускат в горната и централна част на картата ,а в ъглите и надолу са много по-рядко играчите и си намират каквото им трябва ??Burton написа:Лично мнение... Мисля, че не руините са малко, а Сюзерените на едно място сте много, прекалено много.
-
- Новобранец
Тук и аз не мога да не се съглася. В момента съм на 2 звезди и последните 2-3 дни намирам по около 3-4 малки руини като за мене (2ки и 3ки). Днес съм проверил само 2 кралства около мен и намерих общо 7 руини и цял ден си летя само към тях. Честно казано нямам нужда да търся други, че не ми се и налага. В последните 3 дни бия руини предимно в радиус 1 кралство от моето без никакви проблеми. Който е около мен сюзерен ще остане доволен =)
-
- Магистър
Е, на този въпрос аз не мога да ти отговоря...stonecold написа:Да това е факт ,така е много сме. Но се питам тогава защо всичките нови играчи ги пускат в горната и централна част на картата ,а в ъглите и надолу са много по-рядко играчите и си намират каквото им трябва ??Burton написа:Лично мнение... Мисля, че не руините са малко, а Сюзерените на едно място сте много, прекалено много.
Според мен е скрипт, не е като някой да седи и да си избира къде да пусне новия играч, но ако е скрипт е написан доста неправилно или умишлено е написан така, не знам...
-
- Оръженосец
stonecold написа:Да това е факт ,така е много сме. Но се питам тогава защо всичките нови играчи ги пускат в горната и централна част на картата ,а в ъглите и надолу са много по-рядко играчите и си намират каквото им трябва ??Burton написа:Лично мнение... Мисля, че не руините са малко, а Сюзерените на едно място сте много, прекалено много.
Да не мислиш че на играчите в ъглите и надолу където няма почти никакви играчи на сюрезените им е много лесно!? А представи си как и те като нас намират в повечето случай само 1,2,3 и 4-ворки и няма кой да им ги чисти..

-
- Магистър
Ами аз за това се радвам, че намалиха времето на руините...experience написа: Да не мислиш че на играчите в ъглите и надолу където няма почти никакви играчи на сюрезените им е много лесно!? А представи си как и те като нас намират в повечето случай само 1,2,3 и 4-ворки и няма кой да им ги чисти..
Ама то нито да си на рядко, нито да си нагъсто... Угодия няма

-
- Новобранец
От 5 дена нито една 5или 6 не съм открил...в кралствата около мен има по 5-6 малки руини които няма кой да ги махне...наблъскаха вси4ки нови игра4и около нас няма къде и проу4вател да пуснеш които игра4и на 2-3 ден се отказват,знам защото ги следя със шпионажи...е а ми кажете как се издържа армия при това положение и какъв е смисъла да правя армия като на следващия ден половината е избягала!!!Като не могат да зарибят новите игра4и да им играят играта поне да вземат да пуснат по някой свитък който ти позволява да биеш малките руини...поне ще си 4истим полетата около нас а не като вляза да виждам около мен само малки руини и неактивни игра4и!!!