относно складовете в играта
-
- Новобранец
относно складовете в играта
складовете ви въобще не са съвместими със това,което трябва.може ли във столицата си,да имам 6 склада,на които пише,че събират по 100 000ресурс,това общо прави 600 000събираемост,а на златото да ми пише,че събират 263 000.вземете и оправете тези складове,всеки един да събира по 100 000от вид ресурс,а не общо.аз по този ред,трябва да си направя столицата само със складове,за да имам достатъчно злато,за по силна армия.иначе то отива на майната си.и тези скривалища са направо смешни,като вместимост,помислете и за тях.
-
- Магистър
Re: относно складовете в играта
Колко съвършенни склада имаш , при една правилна подредба можеш да си направиш така нещата че и с голям ресурс да получаваш малко разхищение ! Съвършенните сгради намаляват разхищетието до 90 % . Помисли преди да пишеш
-
- Новобранец
господин капитан,както си се аписал отстрани.вместо да обясниш как да се подредят тези складове,ти ми остроумничиш,и се правиш на Юрий Бойка.вземи се в ръце,и си отвори широко очите,ако си поставен за администротор на форума,обясни на хората,къде е им грешката,и не да ми се правиш на философ.аз такива ги виждам всеки ден,но няма истински свестни хора,а само надути хвалипръцковци.
-
- Магистър
Като обясниш по по остър начин , си поставен от админите . Като обясниш като на първокласник си хвалипръцко .... пич писах ти , защото видях как в 1 столица се бяха побрали 40 000 000 ресурс с общо разхищщение 45к или 50к беше но това е съвкупност от всичките ресурси ! Давам съвет , да по леко груб начин е защото се досещаш какво би си помислил ако ти го обясня по другия начин
Найстина ако имаш ресурса да си ги направиш съвършенни ги направи и ще видиш разликата . В момента и аз точно това искам да направя !

Найстина ако имаш ресурса да си ги направиш съвършенни ги направи и ще видиш разликата . В момента и аз точно това искам да направя !