автоматично да започват работа сградите в селищата

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
boselius
Оръженосец

автоматично да започват работа сградите в селищата

#1 Мнение от boselius »

с отварянето на портата да започват автоматично работа лабораториите на алхимиците и добивните сгради,мисля че е напълно излишно безкрайното дърпане на плъзгачи и отвряне на сградите както е сега,това ще облекчи значително игровият процес и ще освободи играчите от досадните операции при които освен всичко друго се губи и време,нпр ако сте си затворили всички градове ще ви са необходими доста усилия,за да заработят сгрдите в селищата около тях
kaktyc
Капитан

Re: автоматично да започват работа сградите в селищата

#2 Мнение от kaktyc »

натисни бутончето с иконка като чук и ще си спестиш мнооого време :))
boselius
Оръженосец

#3 Мнение от boselius »

защо трябва да се натиска каквото и да било като могат да пипнат малко играта
Burton
Магистър

#4 Мнение от Burton »

Ех... ти съвсем мързеливата искаш :)
Мисля, че в това отношение няма какво да се пипа, не гледаш, не строиш сгради :)
HenryLeeLucas
Капитан

#5 Мнение от HenryLeeLucas »

Аз пък съм откровено против. Да си запълниш сградите навън с работници е лесно - изисква се един клик и готово.
Но ако аз пък съм решил това население да го правя нещо друго (примерно, да го пратя в друг град) и като отворя портата то директно се отправи към сградите... Какво правя? Трябва една по една да минавам сградите, за да вадя роби от нея. А то като ще е автоматично, значи ще отбелязва това, че в дадена сграда няма работници и ще я пълни. В такъв случай аз как ще си използвам населението му пое усмотрение?
Точно това с изпращането на работници в сградите в селищата си е достатъчно добре измислено и, според мен, не изисква промяна. Може да се мисли върху улеснен вариант за махането им от работните места. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”