автоматично да започват работа сградите в селищата
-
- Оръженосец
автоматично да започват работа сградите в селищата
с отварянето на портата да започват автоматично работа лабораториите на алхимиците и добивните сгради,мисля че е напълно излишно безкрайното дърпане на плъзгачи и отвряне на сградите както е сега,това ще облекчи значително игровият процес и ще освободи играчите от досадните операции при които освен всичко друго се губи и време,нпр ако сте си затворили всички градове ще ви са необходими доста усилия,за да заработят сгрдите в селищата около тях
-
- Капитан
Re: автоматично да започват работа сградите в селищата
натисни бутончето с иконка като чук и ще си спестиш мнооого време
)

-
- Оръженосец
защо трябва да се натиска каквото и да било като могат да пипнат малко играта
-
- Магистър
Ех... ти съвсем мързеливата искаш 
Мисля, че в това отношение няма какво да се пипа, не гледаш, не строиш сгради

Мисля, че в това отношение няма какво да се пипа, не гледаш, не строиш сгради

-
- Капитан
Аз пък съм откровено против. Да си запълниш сградите навън с работници е лесно - изисква се един клик и готово.
Но ако аз пък съм решил това население да го правя нещо друго (примерно, да го пратя в друг град) и като отворя портата то директно се отправи към сградите... Какво правя? Трябва една по една да минавам сградите, за да вадя роби от нея. А то като ще е автоматично, значи ще отбелязва това, че в дадена сграда няма работници и ще я пълни. В такъв случай аз как ще си използвам населението му пое усмотрение?
Точно това с изпращането на работници в сградите в селищата си е достатъчно добре измислено и, според мен, не изисква промяна. Може да се мисли върху улеснен вариант за махането им от работните места.
Но ако аз пък съм решил това население да го правя нещо друго (примерно, да го пратя в друг град) и като отворя портата то директно се отправи към сградите... Какво правя? Трябва една по една да минавам сградите, за да вадя роби от нея. А то като ще е автоматично, значи ще отбелязва това, че в дадена сграда няма работници и ще я пълни. В такъв случай аз как ще си използвам населението му пое усмотрение?
Точно това с изпращането на работници в сградите в селищата си е достатъчно добре измислено и, според мен, не изисква промяна. Може да се мисли върху улеснен вариант за махането им от работните места.