Нямам още статистически наблюдения но забелязах че доста играчи се оплакват от изнудване за ЧП .
Напълно съм наясно че играта е направена за да се печели от нея и който не му изнася да не я играе.
Моето предложение е да се направи сървъра нагласен спрямо Бг стандартите а именно цените да се съгласуват с българските доходи.
В момента с висок процент на сигурност мога да твърдя че тукашните модератори на играта нямат никакви права и не могат да променят много.
Възможно е и да греша но мнението ми е че ако се намалят цените ще се повиши оборотът а от там и печалбата в тази игра, на малки порции но повече.
Разбира се с точно колко да се намалят ми трябва доста информация, която едва ли администрацията на играта би споделила .
По достъпна = по евтина = повече играчи = повече рейтинг и в крайна сметка повече доход.
Имам и смътното подозрение че Бг е прекалено малка и незначителна за да се заемат създателите (притежателите - не съм сигурен как да нарека хората които отговарят за играта) да я нагласят спрямо тукашната обстановка. Без да се обиждат, също така тукашната администрация на играта (бг админите) или нямат права да правят промени или не са компетентни да ги правят.(залагам на 1 во то)
Следващото което бих предложил е всички задачи давани за изпълнение да имат вариант да се изпълнят без черни перли но това разбира се да не е толкова лесно.
Например куеста за 150 поредни изпълнени задачи да има вариант да е изпълни без да се дават черни перли но да е много по лесен за изпълнение когато ги даваш.
Тук също е нужна доста информация и по задълбочени познания за играта за да се балансират така нещата че да не е толкова лесно да бъде изпълнен без перли, да се изисква не само "циклаж" а планировка икономическа, стратегическа и задълбочено познание на играта.
Така се дава равенство на всички и просто черните перли облекчават изпълнението на куестовете.
Съдя по личен опит че по този начин ще се дават същото количество пари за черни перли ако не и по голямо.
На мнозина се струва несправедливо когато са направили поредица от задачи и накрая за да продължат се налага да си платят, въпреки че поначало са знаели че играта е платена.
От друга страна когато се знае че при добра планировка и знание тези куестове могат да бъдат изпълнение мнозина предпочитат да си платят и да се направят на по умни и можещи отколкото са в действителност а някои просто не са имали времето и/или късмета и пак си плащат.
Ето едно предложение за задача от подобен тип например за новопостъпили играчи.
1.Платете 50 чп за да получите куеста
2 Постройте X сгради тип А за време Т.
награда 50 чп + ресурси и тн бонус за нов играч.
Уловката е например реда на строеж на сградите да е един единствен за да може да се добие ресурсът за времето определено в задачата и разбира се някой трябва да измисли алгоритъм за да са уникални за всеки задачите за да няма злоупотреби.
Могат да се измислят множество подобни задачи и разбира се за да има печалба всеки куест да може да се изпълнява и с бутона ( дай черни перли)
Повече перли на по малко порции
-
- Новобранец
- Denity1
- Магистър
Re: Повече перли на по малко порции
Подкрепям, но колкото и да подрепяме играта си остава така.
Според мен е много добра като идея, но изнудването я грози доста...
Според мен е много добра като идея, но изнудването я грози доста...

-
- Магистър
Re: Повече перли на по малко порции
Абослютно ЗА, но си прав за едно, модераторите, в частност аз, отговарям само и единствено за форума, колкото до играта си има админи, но според мен, лично мнение, те са просто, за да следят да няма злоупотреби, едва ли имат права да променят играта.
Иначе предложението ти определено ще оживи играта доста, браво !
Иначе предложението ти определено ще оживи играта доста, браво !