Руини
- gosheto26
- Оръженосец
Руини
Много е гадно когато нападнеш някаква руина (с повече перли) и някой с по бърза армия те изпревари и ги вземе.Би било добре когато някой нападне руина тя да не може да се напада от други или поне да има нещо като заклинание и атаката друг потребител нападнал руината да бъде забавена примерно с 30%
-
- Оръженосец
Re: Руини
по-бързия печели. То затова и се пускат ускорения и науката за мисии на макс и свитъци и тем подобни екстри. Кой превари той завари. Така е и в живота. Ти, какво искаш да идеш да се напиеш на кръчма два дни да изтрезняваш и на третия след обяд като си пил кафе преди това евентуално да се натуткаш да я удариш.
- gosheto26
- Оръженосец
Тези които изобщо не знаят за какво става на въпрос е по-добре да не се обаждат?i1978 написа:по-бързия печели. То затова и се пускат ускорения и науката за мисии на макс и свитъци и тем подобни екстри. Кой превари той завари. Така е и в живота. Ти, какво искаш да идеш да се напиеш на кръчма два дни да изтрезняваш и на третия след обяд като си пил кафе преди това евентуално да се натуткаш да я удариш.
-
- Магистър
gosheto26 написа:Тези които изобщо не знаят за какво става на въпрос е по-добре да не се обаждат?i1978 написа:по-бързия печели. То затова и се пускат ускорения и науката за мисии на макс и свитъци и тем подобни екстри. Кой превари той завари. Така е и в живота. Ти, какво искаш да идеш да се напиеш на кръчма два дни да изтрезняваш и на третия след обяд като си пил кафе преди това евентуално да се натуткаш да я удариш.
Пффф какво не знае ! Казва ти човека точно и ясно , по-бързия печели ! Представи си че този по-бързия ти я остави и ти дойде на гости с цялата си армия докато ти се радваш на стотина перлички от руината , той се радва на няколко милиона фракция и малко опит на героя ! Умения , свитъци , награди , има начини и ти да си по-бързия но въпросът е дали е по-добре !!!
-
- Магистър
kaktyc написа:Следващата му тема ще бъде в духа на "Аз си намерих езеро, пък някакви с по-силна армия искат да ми го вземат. Ама как така? Трябва автоматично да ми се издава нотариален акт и никой да няма претенции към езерото ми".

-
- Магистър
gosheto26 написа:Вижте какво: Раздела в който писах се нарича демотиватори и аз написах какво ме демотивира! Имам право на мнение, но вие нямате право да ме обиждате или нещо подобно!
Никой не те обижда ! Виж какво , това е форум в който всеки има право да си даде мнението по какъвто и да е повед или тема а това че ти си писал тук и някои ти е отговорил е нормално ! Дали ти обяснява или те поучава или ти се присмива ако щеш е в следствие на въпроса ти . Да гадно е но пак ти казвам , погледни го и от другата страна .
Успех в играта
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
вместо да се демотивираш купи си бързоходки за 20к перлиgosheto26 написа:Вижте какво: Раздела в който писах се нарича демотиватори и аз написах какво ме демотивира! Имам право на мнение, но вие нямате право да ме обиждате или нещо подобно!

-
- Новобранец
LCFDIVINE, а ти си купи "излез в отпуска за 60 дни" , така няма да спамиш излишно по темите на хората и да бълваш простотии.LCFDIVINE написа:вместо да се демотивираш купи си бързоходки за 20к перлиgosheto26 написа:Вижте какво: Раздела в който писах се нарича демотиватори и аз написах какво ме демотивира! Имам право на мнение, но вие нямате право да ме обиждате или нещо подобно!
-
- Новобранец
Парички си имам в живота и със сигурност повече от теб,не съм малоумен да пълня джобовете на разработчиците за някаква си игра, играя безплатно и за кеф.LCFDIVINE написа:кофти ти е нали, нямаш си парички в играта на 3*, нямаш си и в живота, убиваш си мъката в писане по-точно драскане на демотивацийки и пълни глупости![]()
купи си ти
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
BorislavTomov написа:Парички си имам в живота и със сигурност повече от теб,не съм малоумен да пълня джобовете на разработчиците за някаква си игра, играя безплатно и за кеф.LCFDIVINE написа:кофти ти е нали, нямаш си парички в играта на 3*, нямаш си и в живота, убиваш си мъката в писане по-точно драскане на демотивацийки и пълни глупости![]()
купи си ти
да не си шлосер-мафиот, имал той маминия, въшки/2, ела те черпя 1 джак че си го гледал само на реклама и 40%vol

защо не ги блокирате такива демотивиращи + на паричните потоци