Опит от руини

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
MitkoBG
Магистър

Опит от руини

#1 Мнение от MitkoBG »

От какво зависи колко опит ще вземе героя то руината ?

Имам предвид без да броим свитъци , навици и т.н.
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Burton
Магистър

Re: Опит от руини

#2 Мнение от Burton »

Някакво изчисление от броя на войската в руината и броя на твоята войска, но каква е точно формулата, не знам :(
Аватар
MitkoBG
Магистър

#3 Мнение от MitkoBG »

Burton написа:Някакво изчисление от броя на войската в руината и броя на твоята войска, но каква е точно формулата, не знам :(

имам предвид , ако атакувам руината с по-голяма армия(повече от необходимото) дали ще получа повече опит ? някой някакви наблюдения?
Warrior!
liolioDemon
Магистър

#4 Мнение от liolioDemon »

Може би това което се е случило при теб е някакъв бъг ! Наблюдавах моята армия може би около 20 атаки , без свитъци от 5-ка вземах между 50 и 75 точки опит а от 6-ца от 130 до 150 точки . Не съм запознат точно с получаването на опит "формулата" но предполагам че и при другите е така и цифрите горе долу съвпадат . Ако получиш отговор от администрацията ще ми е любопитен и на мен :)
gbm76
Оръженосец

#5 Мнение от gbm76 »

опита зависи от броя на маговете и лечителите в руината
Аватар
Denity1
Магистър

#6 Мнение от Denity1 »

gbm76 написа:опита зависи от броя на маговете и лечителите в руината

Как точно зависи от тях, тоест някаква формула ли има по която се изчислява ? :)
Achilles
Капитан

#7 Мнение от Achilles »

seximaca
Оръженосец

#8 Мнение от seximaca »

интересно е ,че лио точно обясни по колко горе долу дават опит руините ,а това с маговете и е странно защото към руина 5* не ги пращаш и тях в атаката поне така знам аз или греша?
Аватар
MitkoBG
Магистър

#9 Мнение от MitkoBG »

seximaca написа:интересно е ,че лио точно обясни по колко горе долу дават опит руините ,а това с маговете и е странно защото към руина 5* не ги пращаш и тях в атаката поне така знам аз или греша?
ставаше дума за магьосниците на руината . като си попрегледах докладите ми звучи логично това което е обяснено :))
Warrior!
liolioDemon
Магистър

#10 Мнение от liolioDemon »

seximaca написа:интересно е ,че лио точно обясни по колко горе долу дават опит руините ,а това с маговете и е странно защото към руина 5* не ги пращаш и тях в атаката поне така знам аз или греша?

Не , не грешиш освен ако нямаш заклинание за подтискане от маговете а иначе gbm76 е прав , взависимост от маговете и докторите се определя точнто количество опит който се придобива :)
Последно промяна от liolioDemon на 09 Дек 2013, 09:11, променено общо 1 път.
Runcho
Новобранец

#11 Мнение от Runcho »

Тъй като въпроса ми е свързан по темата ще попитам тук:

По-нагоре има линк към енциклопедията, който казва горе-долу какъв опит трябва да се взима от руини (нововъзникнали). Според описанието в миньорски сървър трябва да се взима двойно повече от колкото за другите видове сървъри. Нарочно излязох от акаунта си, за да се уверя че сървъра е миньорски. Защо тогава винаги като бия руини взимам по-малкия опит, който по принцип трябва да се дава за другите видове сървъри?
Runcho
Новобранец

#12 Мнение от Runcho »

Съжалявам, че се налага да пускам втори пореден отговор, но вече минаха почти 2 седмици а въпроса ми остава неотговорен :(
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”