Опит от руини
- MitkoBG
- Магистър
Опит от руини
От какво зависи колко опит ще вземе героя то руината ?
Имам предвид без да броим свитъци , навици и т.н.
Имам предвид без да броим свитъци , навици и т.н.
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
-
- Магистър
Re: Опит от руини
Някакво изчисление от броя на войската в руината и броя на твоята войска, но каква е точно формулата, не знам 

- MitkoBG
- Магистър
Burton написа:Някакво изчисление от броя на войската в руината и броя на твоята войска, но каква е точно формулата, не знам
имам предвид , ако атакувам руината с по-голяма армия(повече от необходимото) дали ще получа повече опит ? някой някакви наблюдения?
Warrior!
-
- Магистър
Може би това което се е случило при теб е някакъв бъг ! Наблюдавах моята армия може би около 20 атаки , без свитъци от 5-ка вземах между 50 и 75 точки опит а от 6-ца от 130 до 150 точки . Не съм запознат точно с получаването на опит "формулата" но предполагам че и при другите е така и цифрите горе долу съвпадат . Ако получиш отговор от администрацията ще ми е любопитен и на мен 

-
- Оръженосец
опита зависи от броя на маговете и лечителите в руината
- Denity1
- Магистър
gbm76 написа:опита зависи от броя на маговете и лечителите в руината
Как точно зависи от тях, тоест някаква формула ли има по която се изчислява ?

-
- Капитан
-
- Оръженосец
интересно е ,че лио точно обясни по колко горе долу дават опит руините ,а това с маговете и е странно защото към руина 5* не ги пращаш и тях в атаката поне така знам аз или греша?
- MitkoBG
- Магистър
ставаше дума за магьосниците на руината . като си попрегледах докладите ми звучи логично това което е обясненоseximaca написа:интересно е ,че лио точно обясни по колко горе долу дават опит руините ,а това с маговете и е странно защото към руина 5* не ги пращаш и тях в атаката поне така знам аз или греша?

Warrior!
-
- Магистър
seximaca написа:интересно е ,че лио точно обясни по колко горе долу дават опит руините ,а това с маговете и е странно защото към руина 5* не ги пращаш и тях в атаката поне така знам аз или греша?
Не , не грешиш освен ако нямаш заклинание за подтискане от маговете а иначе gbm76 е прав , взависимост от маговете и докторите се определя точнто количество опит който се придобива

Последно промяна от liolioDemon на 09 Дек 2013, 09:11, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
Тъй като въпроса ми е свързан по темата ще попитам тук:
По-нагоре има линк към енциклопедията, който казва горе-долу какъв опит трябва да се взима от руини (нововъзникнали). Според описанието в миньорски сървър трябва да се взима двойно повече от колкото за другите видове сървъри. Нарочно излязох от акаунта си, за да се уверя че сървъра е миньорски. Защо тогава винаги като бия руини взимам по-малкия опит, който по принцип трябва да се дава за другите видове сървъри?
По-нагоре има линк към енциклопедията, който казва горе-долу какъв опит трябва да се взима от руини (нововъзникнали). Според описанието в миньорски сървър трябва да се взима двойно повече от колкото за другите видове сървъри. Нарочно излязох от акаунта си, за да се уверя че сървъра е миньорски. Защо тогава винаги като бия руини взимам по-малкия опит, който по принцип трябва да се дава за другите видове сървъри?
-
- Новобранец
Съжалявам, че се налага да пускам втори пореден отговор, но вече минаха почти 2 седмици а въпроса ми остава неотговорен