Малко реклама няма да навреди

Преди да създавате нова тема убедете се, че никой друг не е предлагал същата идея.
За целта използвайте търсачката на форума в раздел „Предложения и идеи“, а също Ctrl+F из страниците на раздела.
В този раздел мнения без полезно смислово натоварване могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
lyulitu
Новобранец

Малко реклама няма да навреди

#1 Мнение от lyulitu »

За тази игра разбрах съвсем случайно. И за сега много ми харесва, макар и да знам, че няма смисъл да ставам 5 звезди. Това означава бай-бай на всички инвестиции като пари време и така нататък. Доколкото разбрах броя на перлите в руините зависи от даренията и парите, които ние харчим. За това направих експеримент. Днес изпратих няколко смс-а за по 6 лева. И да наистина работи, появи се руина 2-ро ниво със 7 перли.
Да мина направо към въпросът. Мисля че малко реклама в интернет пространството няма да навреди. Едно приложение във фейсбук не струва много. Ако се използва така нареченото правило за добавена стойност. Ако всеки играч натисне лайк и получи някаква облага( по Ваше осмотрение), то това ще доведе до по голяма известност сред приятелите им. Не е задължително да стигат ниво 5 на столицата, просто от 5 човека един ще остане по за дълго, един ще се излъже да вложи пари и тн. При положение че покани 5 човека да направят лайк или 10, а може и да е на нива, да получи някоя друга наградка(наука свитък или каквото и да било). В момента има между 500-900 играча онлайн, с по един лайк само от 500 човека, всеки минимум 100 приятеля правят 50000. Да имат 25% общи приятели, то остават близо 40к. От тях 2% да се логнат само за да видят какво ни е заинтригувало е не малко. От тези 2%, 10 да останат за всеки е плюс. От тези 10% 5 да пратят смс или да платят по друг начин, означава руини с повечко перли.
Това би било едно добро начало и малко по малко мисля, че ще е по интересно за всички и по-изгодно за Вас.
Моля да ме извините за дългия пост, но не мисля че има как да се обясни по-кратко. Благодаря на всички Ви за вниманието и отделеното време
P.S. Стига и хората от началото на играта да се озаптят по някакъв начин.
lyulitu
Новобранец

Re: Малко реклама няма да навреди

#2 Мнение от lyulitu »

:lol: и пак тоя :lol: . Не исках да е съвсем дълъг и отегчителен първият пост, поради тази причина пиша и втори.
Та от тези 2% и т.н останали проценти всеки един от тях би искал да грабне наградката. Това е прогресия и се надяваме на т.н. вирусен ефект, който ще довежда все повече и повече хора.
P.S. Надявам се повече да не Ви досаждам и отегчавам с маркетинг. Още веднъж благодаря на всички за отделеното време и внимание.
Previous
Магистър

#3 Мнение от Previous »

Играта е доста яко рекламирана в интернет, чрез различни сайтове. И най-вече, чрез смарт рекламните банери. Мен като фен на този тип игри, и включително и играещ тази. Ме спамят нон стоп различните сайтове с банери на играта. А и е на приливи и отливи. Има месеци в които се наливат много нови хора. Има и месеци в които намаляват много.

Личното ми мнение е, че сега с влошаване на времето, все повече хора ще си висят пред ПЦ-тата, и играта ще се понапълни с нови членове.
lyulitu
Новобранец

#4 Мнение от lyulitu »

Банерите се използват за бранд ауарнес, което е ограничено във времето. След като наложиш даден продукт или фирма се минава на следващ етап във интернет рекламата. Предполагам че се играе от доста хора, които са във този бранш и биха казали същото.
AZZI
Новобранец

#5 Мнение от AZZI »

малко предложение -БОЕН СЪРВЪР

ни трябва -играта се превръща във версия на ферма
така ще се даде избор и по голямо разнообразие на играчите

няма да се отказват директно-ами ще робват и другия вариант
в момета
вместо домати и тикви се прави армия
и трупа колкото може
копането и сабирането на нивите е заменено с биене на руини