артефакти

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
BuBaRaK
Оръженосец

артефакти

#1 Мнение от BuBaRaK »

някои намирал ли е артефакт в руините защото доста съм разбил и все нищо.можете ли да ми кажете какви са шансовете да се намери артефакт?
DUNDY
Оръженосец

Re: артефакти

#2 Мнение от DUNDY »

Този въпрос съм го задал от има няма месец и отговор още не съм получил от администрацията (изключвам всезнаещите играчи,защото явно отговорът е прекалено ценен и някак си ще ги споходи каръка през призмата на Юпитер вероятно).Моят конкретен въпрос беше: Какъв е шанса да се намери предмет в руина ? (като въпроса ми е относно свякакъв предмет т.е. свитък, артефакт за всеки си има % шанс да го пусне) . Е, този път да се надяваме да получим отговорите си ;)
Previous
Магистър

#3 Мнение от Previous »

не дават точни цифри на тези въпроси.. тайна били.. Иначе има хора дето намират.
Аватар
Perco
Капитан

#4 Мнение от Perco »

Намирал съм артефакт на второ ниво "талисман на сила на летящите" дава 25% бонус атака на летящите - в руина шестица неагресивна го намерих и върши доста добра работа. Ако някой иска да го види да ми пише в играта - ще му изпратя доклад. Друг е въпроса че героя ми е следотърсач и имам двойна вероятност за откриване на артефакти.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
BuBaRaK
Оръженосец

#5 Мнение от BuBaRaK »

значи всичко е на късмет
Previous
Магистър

#6 Мнение от Previous »

късмет и мнооого биене.. и с висок шанс, пак не ти пада от 1вата руина.. а след доста.
lazo
Магистър

#7 Мнение от lazo »

Не знам какво имаш в предвид под "доста съм разбил", но аз също "доста съм разбил" и артефакт не съм намирал. До колкото знам има някакъв шанс в руина да има определен предмет, след това има някакъв шанс да вземеш този предмет от руината. С увеличаване на шанса за намиране на предмет, само си увеличаваш шанса да успееш да го вземеш, ако изобщо го има. Общо взето е до голяма доза късмет, шанса да се появи артефакт в руина предполагам че е 0.01% някъде. Аз горе долу толкова си го представям :) За свитъците е доста повече, с увеличен шанс за намиране на предмети от руини съм взимал 8/9 свитъка. Шансовете зависят и от нивото на руината, въпреки че съм виждал намиране на артефакт в руина 4то ниво ;) Няма как да получите точен отговор на този въпрос, така че DUNDY вместо да задаваш тъпи въпроси и да се надяваш да получиш отговорите си, бии повече руини и си извади сам статистики. Админите не дават такива статистики по играта, а играчите няма как да знаят точните отговори.

п.п. Имаш късмет че ми се занимава да пиша, иначе универсално бих отговорил : "Шанса е 50/50, или ще намериш нещо или не :lol: "
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
DUNDY
Оръженосец

#8 Мнение от DUNDY »

lazo написа:Не знам какво имаш в предвид под "доста съм разбил", но аз също "доста съм разбил" и артефакт не съм намирал. До колкото знам има някакъв шанс в руина да има определен предмет, след това има някакъв шанс да вземеш този предмет от руината. С увеличаване на шанса за намиране на предмет, само си увеличаваш шанса да успееш да го вземеш, ако изобщо го има. Общо взето е до голяма доза късмет, шанса да се появи артефакт в руина предполагам че е 0.01% някъде. Аз горе долу толкова си го представям :) За свитъците е доста повече, с увеличен шанс за намиране на предмети от руини съм взимал 8/9 свитъка. Шансовете зависят и от нивото на руината, въпреки че съм виждал намиране на артефакт в руина 4то ниво ;) Няма как да получите точен отговор на този въпрос, така че DUNDY вместо да задаваш тъпи въпроси и да се надяваш да получиш отговорите си, бии повече руини и си извади сам статистики. Админите не дават такива статистики по играта, а играчите няма как да знаят точните отговори.

п.п. Имаш късмет че ми се занимава да пиша, иначе универсално бих отговорил : "Шанса е 50/50, или ще намериш нещо или не :lol: "
Значи пичле (вероятно си някое маце или просто натам клониш, така реших) въпроса не е никак тъп, като се има предвид, че такъв процент има, тъй като в играта силно е заложен 1 дял от математиката относно "шанса". Аз лично съм бил около 100 руинки 5-6ти левел и дори свитъците,които съм намерил са завидните 0!Да точно 0. Затова и попитах админите какъв е заложеният % няма да ги питам сложни неща как е изчислен. А като за такива като теб е достатъчно да ти отговорят че е шанс, ти и без това едва ли ги би разбрал ако тръгнат да ти обясняват.

П.П. Специал Едитион!
Имаш късмет че.... нее т.е. нямаш късмет. На "готени" момченца като теб винаги бих отговорил накратко... сдържам се да сам по-изчерпателен че току виж сам те обидил неволно а е хубаво да се придържаме към добрия тон.
lazo
Магистър

#9 Мнение от lazo »

Изобщо не можеш да ме убидиш. Ако си искал отговор от админите си объркал раздела ;) Тук се иска отговор от играчите, които няма как да знаят точния процент, от където автоматично следва, че въпроса ти е глупав. Не разбирам какво не ти харесва от предния ми отговор, много подробно съм ти обяснил как стоят нещата.
XePyBuM
Оръженосец

#10 Мнение от XePyBuM »

На 2 месеца 1 арт. някъде пуска.
Шанса е 0.01% на базата на толкова руини които съм убил и това което съм намерил.
За свитъците вече казах в предишната тема... при 350% шанс за намиране на 30 набити 6-ци 29 пускат свитък
а при 5-ците при същия % шанс някъде на 30 набити 21 пускат. това е когато си правих експерименти.

Може при други хора да е различно!

В руските форуми пишат че наистина има някакъв % шанс да има артефакт в руината и друг шанс за намирането му.Явно схемата е доста сложна за артефактите.Остава единствено да имаш късмет и да разчиташ на него.
Лично аз за пръв път чувам да няма точно определен % за такова нещо...
Играл съм игри от рода на Lineage2 с години и там при шансове от 0.0001% ми е пускало предмет а тук ако е само 0.1% до сега да беше пуснало също поне няколко пъти.
Ако гледам как проучвателите умират при 2% шанс само ... започвам да си мисля че намиране на артефакт е доста трудно нещо и шанса сигурно е клонящ към 0.001 поне
denifire
Новобранец

#11 Мнение от denifire »

Значи си късметлия
Аз не съм бил толкова руини - 20(имам куест и той ги брои)
но за съжаление нищо чиста нула
дано само при мен да е така
:)
Аватар
Perco
Капитан

#12 Мнение от Perco »

Искате да ме убедите че съм най големия късметлия на сървъра ли? Малко повече от 2 месеца съм на 5 звезди и имам три открити артефакта - три на първо ниво и един на второ. В 90% от шестиците намирам свитък (3-4-5ниво) и в 60 % от петиците свитък 1-2-3 ниво. Зависимостта е проста. Греоят ми е разузнавач с бонус на шанса +250%.
Последно промяна от Perco на 15 Мар 2013, 00:54, променено общо 1 път.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
Аватар
BigMaster
Капитан

#13 Мнение от BigMaster »

lazo написа:Не знам какво имаш в предвид под "доста съм разбил", но аз също "доста съм разбил" и артефакт не съм намирал. До колкото знам има някакъв шанс в руина да има определен предмет, след това има някакъв шанс да вземеш този предмет от руината. С увеличаване на шанса за намиране на предмет, само си увеличаваш шанса да успееш да го вземеш, ако изобщо го има. Общо взето е до голяма доза късмет, шанса да се появи артефакт в руина предполагам че е 0.01% някъде. Аз горе долу толкова си го представям :) За свитъците е доста повече, с увеличен шанс за намиране на предмети от руини съм взимал 8/9 свитъка. Шансовете зависят и от нивото на руината, въпреки че съм виждал намиране на артефакт в руина 4то ниво ;) Няма как да получите точен отговор на този въпрос, така че DUNDY вместо да задаваш тъпи въпроси и да се надяваш да получиш отговорите си, бии повече руини и си извади сам статистики. Админите не дават такива статистики по играта, а играчите няма как да знаят точните отговори.

Казваш че може да излезне каквото и да е и от 4-ка руина , а ако нямаш герой ( в смисъл не си сюзерен) може ли да ти падне свитък и тн. ?
lazo
Магистър

#14 Мнение от lazo »

не
Achilles
Капитан

#15 Мнение от Achilles »

от 4ки не пада нищо... с 350% "шанс" и към 20 4ки убити едно свитъче не падна.. иначе с този % като бия 5ци,6ци съм 9/10 горе долу... може при друг да е било по различно все пак
lazo
Магистър

#16 Мнение от lazo »

виждал съм и артове от 4ки :)
Аватар
BigMaster
Капитан

#17 Мнение от BigMaster »

lazo написа:не
Ми тогава защо никъде в енциклопедията не пише за това а само :

Как се получават артефакти:
1.Артефактите се появяват в руините в момента, когато руините биват разграбвани.
Шансът в руината да се появи артефакт зависи от нивото на руината.
В една руина се появява максимум 1 артефакт.

е сега в коя руина и от кое ниво зависи , нищо не е описано че трябва ти да си сюзерен и да имаш герои! Верно че наистина е написано, в играта че за да имаш герои трябва да стигнеш до сюзерен ниво , но тогава защо можеш да строиш таверна и съкровищница ?
Аватар
ramidora
Магистър

#18 Мнение от ramidora »

Ще отговоря малко в обратен ред
Можете да строите сградите Таверна и Съкровищница преди да станете Сюзерен, за да сте подготвен
Науките се изучават бавно, сградите изискват време за строеж
Прехода към звание Сюзерен е подготовка за самата игра.
Играта Ви дава достатъчно възможности и време за развитие, за да достигнете звание Сюзерен и да си наемете герой
Само Сюзерени могат да притежават герои
Магически предмети в руините могат да бъдат открити само с помощта на герой
Възползвайки се от наградата от куеста " Ограничението на атака срещу руините", всеки Сюзерен може да атакува руини от по- ниско ниво с помощта на своя герой.
Надявам се, че Ви помогнах да разгадаете уточнението в Енциклопедия " Шансът в руината да се появи артефакт зависи от нивото на руината."
И да, магически предмети се откриват и в руини от 4-то ниво
Шанса да откриете магически предмет се изчислява персонално за всяка руина в момента, когато тя бива убита
Можете да повишите своя шанс с помощта на магически предмети или качество на герой
(Шанса не се определя от общия брой разбити руини на даден играч)
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Аватар
BigMaster
Капитан

#19 Мнение от BigMaster »

ramidora написа:Ще отговоря малко в обратен ред
Можете да строите сградите Таверна и Съкровищница преди да станете Сюзерен, за да сте подготвен
Науките се изучават бавно, сградите изискват време за строеж
Прехода към звание Сюзерен е подготовка за самата игра.
Играта Ви дава достатъчно възможности и време за развитие, за да достигнете звание Сюзерен и да си наемете герой
Само Сюзерени могат да притежават герои
Магически предмети в руините могат да бъдат открити само с помощта на герой
Възползвайки се от наградата от куеста " Ограничението на атака срещу руините", всеки Сюзерен може да атакува руини от по- ниско ниво с помощта на своя герой.
Надявам се, че Ви помогнах да разгадаете уточнението в Енциклопедия " Шансът в руината да се появи артефакт зависи от нивото на руината."
И да, магически предмети се откриват и в руини от 4-то ниво
Шанса да откриете магически предмет се изчислява персонално за всяка руина в момента, когато тя бива убита
Можете да повишите своя шанс с помощта на магически предмети или качество на герой
(Шанса не се определя от общия брой разбити руини на даден играч)
Благодаря за уточнението, лошото е че тези сгради ги построих, а съм с 3 звезди и малко дразни. Но нищо ще си чакаме :)
experience
Оръженосец

#20 Мнение от experience »

тия админи поне да увеличат шанса на 10%.. то иначе и с години можеш да си играеш без артефакти..
Achilles
Капитан

#21 Мнение от Achilles »

а 10% е малко направо 100%, че като не земеш арт от някоя руина ще ти е тъпо...
Doki1980
Оръженосец

#22 Мнение от Doki1980 »

Perco написа:Искате да ме убедите че съм най големия късметлия на сървъра ли? Малко повече от 2 месеца съм на 5 звезди и имам три открити артефакта - три на първо ниво и един на второ. В 90% от шестиците намирам свитък (3-4-5ниво) и в 60 % от петиците свитък 1-2-3 ниво. Зависимостта е проста. Греоят ми е разузнавач с бонус на шанса +250%.
:lol: ДА,Убеждавам те,че ти си най-големия късметлия на сървъра... :lol:
lazo
Магистър

#23 Мнение от lazo »

Не е най-големият късметлия, просто с герой разузнавач се намират много повече предмети в руините. Който е искал предмети да си го е взел, аз съм заложил на паладин/воител за бой 8-)
Аватар
JustBooom
Капитан

#24 Мнение от JustBooom »

В немския форум пише, че в руина може да се намери артефакт от максимално 3то ниво. Вярно ли е?
Аватар
BigMaster
Капитан

#25 Мнение от BigMaster »

Achilles написа:от 4ки не пада нищо... с 350% "шанс" и към 20 4ки убити едно свитъче не падна.. иначе с този % като бия 5ци,6ци съм 9/10 горе долу... може при друг да е било по различно все пак

Падна от 4-ка руина свитък.
thereaper159
Новобранец

#26 Мнение от thereaper159 »

така аз сам сравнително нов във форума но искам и аз да кажа нещо.... имам герои магиосник(знам че него пиша правилно не грам несам свикнал да пиша на фонетика) имам и съюзник които се знаем от 3 или 4 звезди бием заедно тои има герои разузнавач със 2ро ниво на умението тоест +100% еми извинявам се.. но колкото и да сме били с него се моя е намирал повече свитъци от неговия.... не само това че разузнавача има по голям шанс.... до колкото са ми казвали някои хова вещи във тази игра и самите класове на героите имат пръст във намирането на предмети.... на моя съюзник нито 1 предмет нее намерил аз сам намерил една каска от 1во ниво в руина се като бием заедно аз намирам повече скролове от него.... и да шанса да намериш предмет е страшно малак но си има причина за този малак шанс... както всеки 5* от вас има съкровишница има и търговец там откадето може да си купува това и онова ако се намираха лесно предмети този търговец щеше да е излишен

п.п. извинявам се ако имам правописни грешки както казах напреди несам свикнал на фонетика.... имам много пункоационни грешки и това го знам просто сам много мързелив човек и немисе занимаваше да го правя в добър писмен вид :) приятна игра на всички :)
Аватар
enrager
Новобранец

#27 Мнение от enrager »

thereaper159 написа:така аз сам сравнително нов във форума но искам и аз да кажа нещо.... имам герои магиосник(знам че него пиша правилно не грам несам свикнал да пиша на фонетика) имам и съюзник които се знаем от 3 или 4 звезди бием заедно тои има герои разузнавач със 2ро ниво на умението тоест +100% еми извинявам се.. но колкото и да сме били с него се моя е намирал повече свитъци от неговия.... не само това че разузнавача има по голям шанс.... до колкото са ми казвали някои хова вещи във тази игра и самите класове на героите имат пръст във намирането на предмети.... на моя съюзник нито 1 предмет нее намерил аз сам намерил една каска от 1во ниво в руина се като бием заедно аз намирам повече скролове от него.... и да шанса да намериш предмет е страшно малак но си има причина за този малак шанс... както всеки 5* от вас има съкровишница има и търговец там откадето може да си купува това и онова ако се намираха лесно предмети този търговец щеше да е излишен

п.п. извинявам се ако имам правописни грешки както казах напреди несам свикнал на фонетика.... имам много пункоационни грешки и това го знам просто сам много мързелив човек и немисе занимаваше да го правя в добър писмен вид :) приятна игра на всички :)
Аз не съм много нов, не съм и от най-старите, обаче свитъци валяло - от супер безполезни до доста интересни и ценни. И артефакти съм намирал, единия доста полезен :) така че късмет в търсенето. Героя ми е търсач, а това което казваш не е съвсем вярно в общия случай, може би твоя човек е карък
Аватар
bigal
Оръженосец

#28 Мнение от bigal »

не знам да ли съм голям късметлия но от както сум наел герой за 4 път го пускам срещу руина от 3 ниво и до сега съм намерил едни ботущи и един свитък :D
tikiretc
Новобранец

#29 Мнение от tikiretc »

enrager написа:
thereaper159 написа:така аз сам сравнително нов във форума но искам и аз да кажа нещо.... имам герои магиосник(знам че него пиша правилно не грам несам свикнал да пиша на фонетика) имам и съюзник които се знаем от 3 или 4 звезди бием заедно тои има герои разузнавач със 2ро ниво на умението тоест +100% еми извинявам се.. но колкото и да сме били с него се моя е намирал повече свитъци от неговия.... не само това че разузнавача има по голям шанс.... до колкото са ми казвали някои хова вещи във тази игра и самите класове на героите имат пръст във намирането на предмети.... на моя съюзник нито 1 предмет нее намерил аз сам намерил една каска от 1во ниво в руина се като бием заедно аз намирам повече скролове от него.... и да шанса да намериш предмет е страшно малак но си има причина за този малак шанс... както всеки 5* от вас има съкровишница има и търговец там откадето може да си купува това и онова ако се намираха лесно предмети този търговец щеше да е излишен

Аз не съм много нов, не съм и от най-старите, обаче свитъци валяло - от супер безполезни до доста интересни и ценни. И артефакти съм намирал, единия доста полезен :) така че късмет в търсенето. Героя ми е търсач, а това което казваш не е съвсем вярно в общия случай, може би твоя човек е карък
Не ми се вярва да съм чак толкова карък :)
tikiretc
Новобранец

#30 Мнение от tikiretc »

Относно намирането на "разни" неща в руините,никъде няма черно на бяло описано,че няма шанс да се намери нещо и в руина 1 левъл.Каквото решат "боговете", а богоизбрани ще има винаги :))
tikiretc
Новобранец

#31 Мнение от tikiretc »

lazo написа:Не е най-големият късметлия, просто с герой разузнавач се намират много повече предмети в руините. Който е искал предмети да си го е взел, аз съм заложил на паладин/воител за бой 8-)
държах до 6 левъл разузнавач,не съм намерил нищо 2-3 свитъка само ,смених го с този намирам в несвяст "разни" неща :)
pariss
Оръженосец

#32 Мнение от pariss »

Героя ми е разузнавач 15 лвл и вече съм изпълнил куеста за намиране на 10 артефакта от руини,друг е въпроса ,че съм избил много руини за да ги намеря.Така че наистина е до късмет,но и до количество руини които сте унищожили с героя.
Burton
Магистър

#33 Мнение от Burton »

Аз без разузнавач имам 2 артефакта и мнооого полезни свитъци :) Наистина въпроса е да се бият маса руини, за да се намират.
Аватар
Denity1
Магистър

#34 Мнение от Denity1 »

Мога да ти кажа, че си е чист късмет. Моя герой не е разузнавач и не бях пуснал никакви свитъци за магически предмети, и ей сега си намерих артефактче 2 ниво... :)
patron666
Оръженосец

#35 Мнение от patron666 »

Да ви кажа чесно играта се базика с нас..или поне с мен..и аз съм намирал 2-3 арта..само.Последния беше броня на кавалериста 3-то...дотук ок.Имах и куест да намеря такъв арт,награда-още един арт 3-то и какво мислите ми даде... :lol: :oops: ..абсолютно същия арт... :idea:
Аватар
MitkoBG
Магистър

#36 Мнение от MitkoBG »

patron666 написа:Да ви кажа чесно играта се базика с нас..или поне с мен..и аз съм намирал 2-3 арта..само.Последния беше броня на кавалериста 3-то...дотук ок.Имах и куест да намеря такъв арт,награда-още един арт 3-то и какво мислите ми даде... :lol: :oops: ..абсолютно същия арт... :idea:
ти поне си намерил ... аз до сега не съм намирал артефакт
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Аватар
Denity1
Магистър

#37 Мнение от Denity1 »

Нали не очаквате да ви даде най - хубавите артове от куестове, или да ви паднат от руини ?? Естествено, че трябва да си ги купим сами за да дадем ПЕРЛИ !!! И да ви кажа, не съм много сигурен, че е късмет всичко !
HenryLeeLucas
Капитан

#38 Мнение от HenryLeeLucas »

Абе.. до късмет си е то. Естествено има някакви условия, някакви сметки, които си остават мъгла поне за мен, но и в руини, и от куестове съм получавал достатъчно добри награди. Който очаква във всяка десета шестица, да намира артефакт пето ниво, ще остане разочарован. По-често се падат напълно ненужни предмети, които продаваш рано или късно, но се случва и да се падне нещо добро от време на време. Не е до връзки, до биене на голям брой руини си е и до късмет. Но това, че дава артефакти, които вече притежаваме, може би трябва да се спомене в предложенията и евентуално да се премахне.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”