Търся помощ за Атака над клан РЕД
-
- Новобранец
Търся помощ за Атака над клан РЕД
Ако някой е пострадал от техните измами или просто не го кефят - да ми пише.
Няма да почивам докато не си платят и Андриан1 и Македонец не станат по 1 *.
Няма да почивам докато не си платят и Андриан1 и Македонец не станат по 1 *.
-
- Оръженосец
Re: Търся помощ за Атака над клан РЕД

-
- Капитан
Аз мисля да ги запалим и
после като се върнат в
играта да ги изгорим живи?
после като се върнат в
играта да ги изгорим живи?
- Denity1
- Магистър
JuvigyKhan... не осъзнаваш ли, че нямаш никакъв шанс срещу Андриан а камо ли срещу клама му.
Разликата ви в рейтинга е повече от 1 000 места а да не говорим, че ти си Магистър а той е Сюзерен.
Разликата ви в рейтинга е повече от 1 000 места а да не говорим, че ти си Магистър а той е Сюзерен.

-
- Новобранец
Нямам шанс сам , но вече не съм сам. Дреме ми каква е разликата , все някога ще сгреши.
-
- Капитан

-
- Новобранец
Не , ама те не могат да ме нападат - затова ще си седя на 3 или 4 * и ще ги гъделичкам докато не умрат от смях.interkom написа:Ти вероятно ще си безгрешен и перфектен, а и първо стани сюзерен
Може с дребни работи да ги тормозя , но няма да се откажа.
-
- Оръженосец
Нали се сещаш че в клана има и други рангове освен сюзерен,тогава ще ти се наложи да ставаш 1* и да мишкуваш.Смешник!JuvigyKhan написа:Не , ама те не могат да ме нападат - затова ще си седя на 3 или 4 * и ще ги гъделичкам докато не умрат от смях.interkom написа:Ти вероятно ще си безгрешен и перфектен, а и първо стани сюзерен
-
- Новобранец
пич нали знаеш че само с храма и шпиони и контра шпони нищо няма да направиш
-
- Новобранец
вие сте ми далече ама и до вас ще стигна - адриан4о няма да може да ви спасява вечно.
-
- Оръженосец
Айде ве ти вече от 1 месец на зануляваш и стигашJuvigyKhan написа:вие сте ми далече ама и до вас ще стигна - адриан4о няма да може да ви спасява вечно.

-
- Новобранец
Ми тия дни имам 1 взета жилка , 2 разрушени лагера и 2 обрани замъка. Вие - "Великите" РЕД имате само лапане на мухи и жалки опита да ме занулите с атаки тип - "двама срещу един" + шефчето да шпионира и да прави заклинания. Е не ви се получава. Ако андрианчо не ви пазеше некадърните задници досега да съм ви оправил. Само дето тои не може да ви опази вечно.
-
- Оръженосец
Сигурно не знаеш, но съществува свитък наречен проклятието на кодекса на честта. Той дава право на играча да атакува владение, независимо от ранга му.JuvigyKhan написа:Не , ама те не могат да ме нападат - затова ще си седя на 3 или 4 * и ще ги гъделичкам докато не умрат от смях.interkom написа:Ти вероятно ще си безгрешен и перфектен, а и първо стани сюзерен
-
- Оръженосец
Същото се отнася и за теб,кои е казал че се целим точно в теб гледам имаш и съклановци които са по 3/4 * добре ще дойдат за фракция,ти само гледай да ги опазиш таман ще станат 2 заека с 1 куршумJuvigyKhan написа:Ми тия дни имам 1 взета жилка , 2 разрушени лагера и 2 обрани замъка. Вие - "Великите" РЕД имате само лапане на мухи и жалки опита да ме занулите с атаки тип - "двама срещу един" + шефчето да шпионира и да прави заклинания. Е не ви се получава. Ако андрианчо не ви пазеше некадърните задници досега да съм ви оправил. Само дето тои не може да ви опази вечно.
-
- Новобранец
Изобщо не ме плашиш - скоро ще дойде и твоя ред. А за "проклятието на кодекса на честта" - това не е ли само за руини ? Дори и да става за играчи не ме е страх - най - много да бутнат някоя сграда.
-
- Новобранец
Големите играчи от РЕД нападат на талази. Сигурно много ги боли

Равносметката от днес е:
РЕД = -2000 намника и - 400 носача.
Аз = - 4 огледални кули и 8 повредени
Не е зле като за сам срещу 6 , а ?

Равносметката от днес е:
РЕД = -2000 намника и - 400 носача.
Аз = - 4 огледални кули и 8 повредени
Не е зле като за сам срещу 6 , а ?
-
- Новобранец
e тва е да нямаш работа ;д
-
- Новобранец
Я да видим как варви ? :
Клан РЕД:
Назад с 1 лагер и 12 000 наемника.
Аз назад с 1 наемник.
Всеки ден така да е !!!
Клан РЕД:
Назад с 1 лагер и 12 000 наемника.
Аз назад с 1 наемник.
Всеки ден така да е !!!
-
- Новобранец
може да влизаме и да четем ама това е само клкото да се посмеем малкоJuvigyKhan написа:ТИ не си никакъв ,че да ми кажеш кое подхожда и кое не на МОЯ клан. И мишка ще викаш на това между краката ти.
Явно ви пука щом влизате и четете и сипете обиди. Спокойно ще има още.

-
- Новобранец
Сигурно си ревал от смях за 12к наемници , нали ? Нищо де - седващия път 100к
-
- Новобранец
мене неме бърка за 12к наемника ще си ги въстановя много бързоJuvigyKhan написа:Сигурно си ревал от смях за 12к наемници , нали ? Нищо де - седващия път 100к
-
- Новобранец
Дообре - прати пак 12к тогава. Добре че си ги взел от мисия ...
Edit:
Още 1 лагер мога да запиша на сметката .
Edit2:
Още 1 лагер и 10 000 наемника , опожарих и плячкосах няколко замъка.
Абе малко, ама от сърце.
Edit:
Още 1 лагер мога да запиша на сметката .
Edit2:
Още 1 лагер и 10 000 наемника , опожарих и плячкосах няколко замъка.
Абе малко, ама от сърце.
- nodray
- Магистър
-
- Оръженосец
Отдавна не съм се забавлявал толкова искрено. Това момче наистина ли се изживява като някакъв герой или пълководец от ранга на Наполеон. Нека някой го посъветва да обърне повече внимание на здравето си при специализиран лекар. Прекаленото вманиачаване води до сериозни отклонения от това, което се смята за нормално поведение.
Или, казано с две думи, докато гониш мравки в краката си, никога няма да станеш лъв и да мериш сили с лъвовете. А ако стреляш по слонове с пушка за врабчета, ефекта е абсолютно предвидим. Поне, докато все още не те е подгонил слона
Или, казано с две думи, докато гониш мравки в краката си, никога няма да станеш лъв и да мериш сили с лъвовете. А ако стреляш по слонове с пушка за врабчета, ефекта е абсолютно предвидим. Поне, докато все още не те е подгонил слона

-
- Новобранец
Нали знаеш от какво ги е страх слоновете ? Ти си говори , ама аз вчера обрах още 1 ваш замък.
Днес планирам да сваля 2 лагера и да опожаря още некой замък. Не искам да ставам 5* - искам да ви тормозя.
Уж "много се забавлявате" а само обиди сипете - администрацията не смогва да ви налага наказания.
Днес планирам да сваля 2 лагера и да опожаря още некой замък. Не искам да ставам 5* - искам да ви тормозя.
Уж "много се забавлявате" а само обиди сипете - администрацията не смогва да ви налага наказания.
-
- Оръженосец
Какво означава "наш замък"? Моите са си здрави и цели. За останалите отговарям само когато мога. А, когато си обзет от идея-фикс, наистина е добре да се прегледаш. Нарича се маниакална депресия, но в начална фаза е лечимо. освен това аз никога не съм получавал наказание от администрацията, не виждам какво толкова се хвалиш. Похвали ми се с постижения в играта, не с това, че си съборил лагера на някой, който спи през това време. Ама нищо, щом това ти повдига самочувствието, давай. Може пък някой ден да успееш.... да ми убиеш двама наемници, примерно, човек никога не знае....
-
- Новобранец
Ха - нападал сам и твой рудник. Даде повечко жертви от мен си спомням. И ваш значи на клан РЕД. Следващия път обещавам да питам дали е удобно и дали не нарушавам съня ня някой преди да плячкосам замачетата ви.
-
- Капитан
Пич айде огледай се малко и се виж на какво ниво си. Постарай се малко да поиграеш и да се развиеш, отдели време за играта вместо да пишеш глупости във форума.
-
- Новобранец
Аз работа с теб нямам.На какво ниво съм си е моя работа.Теб какво те интересува? Аз достатъчно време отделих - ето например вчера бутнах още 1 лагер и опожарих още 2 замъка на РЕД. Ако не ти харесва им стани съюзник и им помагай, пращай смс-и - квото ти е кеф. На мен ми е кеф да им обирам и опожарявам замъците и да им разрушавам легерите. Също така обичам и външните им владения , въпреки че скоро не съм им взимал. Днес също мисля да пропусна оглеждането и да понавестя замъчетата им. Плюс това те много изтъкват ,че се забавлавляват с мен - е бива ли да ги обричам на скука? Мисля още дълго да се радват на мойто внимание!
- Denity1
- Магистър
JuvigyKhan написа:Аз работа с теб нямам.На какво ниво съм си е моя работа.Теб какво те интересува? Аз достатъчно време отделих - ето например вчера бутнах още 1 лагер и опожарих още 2 замъка на РЕД. Ако не ти харесва им стани съюзник и им помагай, пращай смс-и - квото ти е кеф. На мен ми е кеф да им обирам и опожарявам замъците и да им разрушавам легерите. Също така обичам и външните им владения , въпреки че скоро не съм им взимал. Днес също мисля да пропусна оглеждането и да понавестя замъчетата им. Плюс това те много изтъкват ,че се забавлавляват с мен - е бива ли да ги обричам на скука? Мисля още дълго да се радват на мойто внимание!
Брато, моля те спри да се хвалиш. Да си видял някой да се хвали като е бил 7ца примерно или Кланов замък ??
Като направиш нещо достойно тогава се хвали, а не щото си бутнал 2 лагера и голямата работа вече.

-
- Новобранец
Не ти харесва - не чети . Никой не те кара да влизаш и да четеш "хвалбите ми" .
И между другото след малко ще плячкосам още 1 червен замък.
И между другото след малко ще плячкосам още 1 червен замък.