Та да не би това да е бъг или нещо друго ?
Ботуши за степ.
- Denity1
- Магистър
Ботуши за степ.
Здавейте, въпросът ми е как точно се сменят предметите в съкровищтницата ? Чакам ботуши от поне месец, преди като бях със столица на родна земя ми излязоха 2 пъти за 2 седмици, но нямах перли и не ги купих, а като преместих столицата не са ми излизали доооооста отдавна. Сега съм със столица на степ и са ми излезли всякакви видове ботуши за други земи, но НЕ и степ.
-
SergeyDimitrov
- Новобранец
Re: Ботуши за степ.
Според мен е на случаен принцип :: Всичко опира до късметDenity1 написа:Здавейте, въпросът ми е как точно се сменят предметите в съкровищтницата ? Чакам ботуши от поне месец, преди като бях със столица на родна земя ми излязоха 2 пъти за 2 седмици, но нямах перли и не ги купих, а като преместих столицата не са ми излизали доооооста отдавна. Сега съм със столица на степ и са ми излезли всякакви видове ботуши за други земи, но НЕ и степ.
-
keks
- Site Admin
Denity1 написа:Здавейте, въпросът ми е как точно се сменят предметите в съкровищтницата ? Чакам ботуши от поне месец, преди като бях със столица на родна земя ми излязоха 2 пъти за 2 седмици, но нямах перли и не ги купих, а като преместих столицата не са ми излизали доооооста отдавна. Сега съм със столица на степ и са ми излезли всякакви видове ботуши за други земи, но НЕ и степ.
Артефактите и свитъците в съкровищницата се разпределят на случаен принцип.
- Denity1
- Магистър
Хмм, защо ли си мисля, че не е на случаен принцип. Все още не са ми се появили в съкровищтницата....
Баш пък такъв късмет да имам..
Баш пък такъв късмет да имам..