Неравнопоставенността между играчите в играта
-
- Новобранец
Неравнопоставенността между играчите в играта
Здравейте.
Ще засегна един въпрос, който е доста сериозна тема на разговор и негодувание измежду мнозинството играчи.
Има един доста сериозен проблем тази игра - до едно време тя е перфектно и много правилно и справедливо устроена, а след това настъпва пълен хаос и се появява една огромна дупка в равнопоставенността между играчите. До звание Сюзерен, всичко е перфектно - можеш да биеш тези, които са над теб или на твоето ниво, но не и на по-ниско. Ставаш сюзерен и играта приключва за теб.... Всеки от всякъде може да си прави всичко каквото си иска с теб...... И след няколко занулявания от играчи, които са със стотици хиляди, дори милиони бройки армия и играят от пускането на сървъра, ти се отказваш..... За времето, което си загубил в играта, за да се стигне до момента, в който някой, който си няма друга работа идва и те размазва няма да говорим, въпреки, че това е най-ценния ресурс, който всеки притежава, но за парите, които си вложил...??? Купуваш перли, играеш, купуваш пак и т.н. Това всичкото е пари и лошо няма: имаш - даваш! Но как да се стимулирам да дам още повече и да си купувам артефакти и т.н. след като знам, че след седмица, може би 2, ако съм късметлия, може и някой друг месец да изкарам, ще дойде някой от топ играчите с милини бройки войска, срещу моите няколко хиляди, и ще ме направи на пух и прах. И как да вложа още повече, като знам, че всичко рано или късно ще отиде по дяволите, защото няма разделение на нива, както до 5*.
Това трябва да се промени!!!
Моето предложение е да се разшири диапазона от нива и да се намали атакуващата сила на кулите и така по този начин ще се стимулира войната между играчите също, но не да дойде някой с 10 млн армия и да избие моите 10 хил. армия.... Това просто не е честно!!!
Казват пази се - храм, врати, контри, огледала! Ха, че те като ми се наредят 5 с по 10млн армия пред портата и тя няма да ме спаси - влизат с касата и ме разпердушинват!!! Как да имам стимул да играя?!?!??!!?!?
Също така може да се допусне и атака по играч/руина с 1 звание по-ниско от собственото, т.е. ако си 4*, да можеш да атакуваш този с 3*. Това също ще стимулира атаките между играчите, но поне силите ще бъдат относително изравнени, а не както в момента, след като станеш 5*!!!
Благодаря за отделеното внимание, надявам се от мое име и името на оромна част от играчите на българския сървър, предложението ни да бъде уважено и промените да настъпят в най-кратък срок.
Приятен ден.
Стан.
Ще засегна един въпрос, който е доста сериозна тема на разговор и негодувание измежду мнозинството играчи.
Има един доста сериозен проблем тази игра - до едно време тя е перфектно и много правилно и справедливо устроена, а след това настъпва пълен хаос и се появява една огромна дупка в равнопоставенността между играчите. До звание Сюзерен, всичко е перфектно - можеш да биеш тези, които са над теб или на твоето ниво, но не и на по-ниско. Ставаш сюзерен и играта приключва за теб.... Всеки от всякъде може да си прави всичко каквото си иска с теб...... И след няколко занулявания от играчи, които са със стотици хиляди, дори милиони бройки армия и играят от пускането на сървъра, ти се отказваш..... За времето, което си загубил в играта, за да се стигне до момента, в който някой, който си няма друга работа идва и те размазва няма да говорим, въпреки, че това е най-ценния ресурс, който всеки притежава, но за парите, които си вложил...??? Купуваш перли, играеш, купуваш пак и т.н. Това всичкото е пари и лошо няма: имаш - даваш! Но как да се стимулирам да дам още повече и да си купувам артефакти и т.н. след като знам, че след седмица, може би 2, ако съм късметлия, може и някой друг месец да изкарам, ще дойде някой от топ играчите с милини бройки войска, срещу моите няколко хиляди, и ще ме направи на пух и прах. И как да вложа още повече, като знам, че всичко рано или късно ще отиде по дяволите, защото няма разделение на нива, както до 5*.
Това трябва да се промени!!!
Моето предложение е да се разшири диапазона от нива и да се намали атакуващата сила на кулите и така по този начин ще се стимулира войната между играчите също, но не да дойде някой с 10 млн армия и да избие моите 10 хил. армия.... Това просто не е честно!!!
Казват пази се - храм, врати, контри, огледала! Ха, че те като ми се наредят 5 с по 10млн армия пред портата и тя няма да ме спаси - влизат с касата и ме разпердушинват!!! Как да имам стимул да играя?!?!??!!?!?
Също така може да се допусне и атака по играч/руина с 1 звание по-ниско от собственото, т.е. ако си 4*, да можеш да атакуваш този с 3*. Това също ще стимулира атаките между играчите, но поне силите ще бъдат относително изравнени, а не както в момента, след като станеш 5*!!!
Благодаря за отделеното внимание, надявам се от мое име и името на оромна част от играчите на българския сървър, предложението ни да бъде уважено и промените да настъпят в най-кратък срок.
Приятен ден.
Стан.
-
- Новобранец
Re: Неравнопоставенността между играчите в играта
Съгласна съм предложението на играча трябва да има някакви нива и след като стигнеш 5 ниво нормално е да има по силни играчи такива който са почнали в началото на играта и такива който по -бавно и с по малко свободно време искат да играят и забавляват нали затова е игра.
-
- Новобранец
подкрепям идеята
-
- Новобранец
Решението на проблема е много просто.Като има руини 6 и 7 * така и да има играчи с 6 и 7* а защо не и тези от топ 10 да не ги направят "Агресивни"

Незнанието не е оправдание за Вашите грешки!!!
-
- Новобранец
подкрепям идеята
-
- Оръженосец
гласувам с две ръце за исканата промяна... аз съм още далеч от 5-то ниво но наистина не е приятно някой да дойде и да те разгроми само и единствено защото играе от преди 2 години а ти от има няма 6 месеца.
-
- Новобранец
И аз съм за адекватна промяна....
-
- Магистър
По тази тема мога да кажа, че само очакваме включване от рамидора и прочие, за да ни обяснят как можем да се пазим и колко е добра играта... Добра е за големите, спор няма, мъка е за прохождащите и средни 5-ци и някакъв късмет ще е ако успееш да се промъкнеш незабелязано "между капките" и да направи средна армия, която поне в столицата ти ще има някакъв ефект на защита, което пак казвам си е късмет. А тия дни ми стана още по-смешно с новия свитък или поне за мен е нов, който преминавал и храма... Ми супер, прекрасно мога да кажа... На кого ще е полезен тоя свитък ми кажете ? - Вероятно не на играчи с 40 хилядна армия, то просто такъв играч няма кой да го сложи в храма... Ще помогне пак на силните, за да нямаме и възможността вече и храма да ползваме... Няма да се учудя ако утре излезне и някой за портите, затворена, отворена, играча ще си влиза като у тях си...
Браво на създателите на играта, аплодисменти... Не знам само как ще стимулирате средния играч да вкарва пари с такива свитъци...
Направете едни нива 5 и 5+ и като се бием, поне да е с някой, който е с малка разлика в армията, че да има смисъл, но... Както предполагам сега ще скочат срещу всички ни, подкрепили темата и гласа ни ще е глас в пустиня...
И забелязали ли сте нещо друго ? Влизаш в силен клан и нямаш никакви ама никакви проблеми с играта си, в някакъв мижав кланец си и големите те ядат за закуска...
Браво на създателите на играта, аплодисменти... Не знам само как ще стимулирате средния играч да вкарва пари с такива свитъци...
Направете едни нива 5 и 5+ и като се бием, поне да е с някой, който е с малка разлика в армията, че да има смисъл, но... Както предполагам сега ще скочат срещу всички ни, подкрепили темата и гласа ни ще е глас в пустиня...
И забелязали ли сте нещо друго ? Влизаш в силен клан и нямаш никакви ама никакви проблеми с играта си, в някакъв мижав кланец си и големите те ядат за закуска...
-
- Новобранец
Прав си ,но няма да стане нищо от това ,защото тази игра е създадена да прибира много пари от хората и хич не им пука за разни там "дребни" неща ,пък и къде ще отиде кефа породен от надменност и комплекси на Стикс и всички разни там подсъюзчета ,които ще предадат и майка си само и само да ползват някое езеро поне ден два с "Благоволението" но онези там великите !!!Но не са само те ,всичко е плод на нашата си Българска подлост и лицемерие !!!Докато има ниско наведени и с гръб към Стикс ,Барберианс и разни там Герои нищо няма да стане ,просто не сме хора а подмазвачи ,огромна част от хората ще си дадат и задните части ,само и само да са със силните на деня !!!Съжалявам ги ,съжалявам и че съм част от това общество и в една държава с такива !!! Иначе съм съгласен и ти желая успех !!! Аз не давам нищо на никого със уговорки и нагли предложения !!!
Последно промяна от Asmoday на 08 Сеп 2013, 20:10, променено общо 1 път.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен. "Цитат на Айнщайн"
-
- Новобранец
И аз съм съгласен. Вземете наистина мерки за да има някакъв шанс и за по-слабите по мощ армия !!!
-
- Новобранец
Да, така е - тоя новия свитък изобщо не е напрвен за мен.... BARCELINO, така го наиграха - с тоя измислен свитък.... И да, няма да се учудя, ако скоро съвсем случайно стикс се сдобият и с някой свитък - отвори порите!
Просто е нелепо.... А реално, ние сме тези, които вкарват пари в играта, защото ние се борим за място нагоре, а не тези, които са на 1-во или 2-ро място - те точат от играта.....
И да ви кажа- не го свързавайте с българската реалност - и в друите сървъри е така....
Аз съм се убедил в едно нещо - ако искаш да промениш нещо, опитваш по всички възможни начини да го направиш! Ако админите в нашия сървър не направят нищо адекватно по въпроса, ще намерим начин да се свържем със "създателите на играта", но факта си е факт - нещата трябва да се променят, за да се мотивират играчите да влагат повече пари и да привличат повече хора в играта!
Просто е нелепо.... А реално, ние сме тези, които вкарват пари в играта, защото ние се борим за място нагоре, а не тези, които са на 1-во или 2-ро място - те точат от играта.....
И да ви кажа- не го свързавайте с българската реалност - и в друите сървъри е така....
Аз съм се убедил в едно нещо - ако искаш да промениш нещо, опитваш по всички възможни начини да го направиш! Ако админите в нашия сървър не направят нищо адекватно по въпроса, ще намерим начин да се свържем със "създателите на играта", но факта си е факт - нещата трябва да се променят, за да се мотивират играчите да влагат повече пари и да привличат повече хора в играта!
-
- Новобранец
Напълно съгласен.
-
- Новобранец
И аз подкрепям идеята и дори имам предложение как може да се подобри играта в това отношение без да се добавят нови нива на звездите, а именно да се сложи един коефициент, по който да се умножава/дели силата на армията на играча и той да не може да напада други играчи с по-малка или съответно по-голяма сила. Например ако играча има сила на армията 10 и коефициента е 2, то той ще може да на напада играчи който имат сила на армията минимум 5, а ще може да бъде нападан от играчи, които имат сила на армията максимум 20. Смятам че това е доста удачен вариант тъй като в играта има доста добри защитни стратегии и ако разликата в силите не е фрапираща играчите могат да се защитят адекватно. Така ще се избегне наистина голямата разлика между играчите Сюзерени.
-
- Новобранец
Подкрепям изявлението!
Има нещо сбъркано в тази игра.
Ако не е сбъркано то е направено умишлено - да ти цоцат паричките за тоя дето духа
Има нещо сбъркано в тази игра.
Ако не е сбъркано то е направено умишлено - да ти цоцат паричките за тоя дето духа
-
- Новобранец
Перфектно казано от PREDATORA подкрепям идеята 

-
- Новобранец
Звучи ми съвсем разумно.
Играя от по-малко от месец, но четейки написаното се замислям да се откажа още сега, ако няма да има промени.
Играя от по-малко от месец, но четейки написаното се замислям да се откажа още сега, ако няма да има промени.
-
- Новобранец
И аз съм съгласен с бойците по-горе. Предлагам още процента на възкресяваните войски от възкресителницата да стане по-висок за сметка на времето на възкресяване и ресурсите. Така дори и да си занулен ще може да се върнеш с усмивка в играта.
-
- Новобранец
predlojete da se vdignat nivata na igrachite do 7 nivo kakto ruinite . ne e mnogo dobro reshenie nqkoy na 5 zvezdi s golqma armiq da napada nqkoy na 4* nachinaesht
-
- Новобранец
Подкрепям на 100 %
-
- Новобранец
-
- Новобранец
Това е военна игра.Ако искате да си фермерствате има доста по подходящи игри за вас.Не стига,че отвориха няколко куеста за по новите играчи,че вече на 2* може да си развиваш герой,ами не спряхте да ревете.Друга военна игра с толкова начини за защита няма !!! Стига сте писали глупости вече.
-
- Новобранец
маниак от това няма фаида което направиха
-
- Новобранец
manqka87 написа:Това е военна игра.Ако искате да си фермерствате има доста по подходящи игри за вас.Не стига,че отвориха няколко куеста за по новите играчи,че вече на 2* може да си развиваш герой,ами не спряхте да ревете.Друга военна игра с толкова начини за защита няма !!! Стига сте писали глупости вече.
Няма как да не се обади някой ерудит от Стикс !!!
1.Това е миньорски сървър !!!
2.Ако си толкова велик боец иди в боен сървър ,и спри да ревеш когато хората са не доволни !!!
3.Вие сте абонирани за езерата ,което е меко казано странно ,но дори и да сте уникални пак е не равнопоставено !!
4.Не ми обяснявай как сте направили тези армии ,само защото сте Вие ,пък другите са тъпи и са прави хората да протестират ,защото смешник с 1 милион армия удря млад Сюзерен с 20-30 000 за фракция !!!
Е направо нямам думи просто е смешно .
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен. "Цитат на Айнщайн"
-
- Новобранец
За мен проблема единственно е в това заклинание с което можеш да нападаш дори и да си в храма на някой.... На мен за това ми харесваше играта понеже така беше измислено всичко, че няма значение колко си слаб ти и колко е силен някой друг... имаше си начин да се пазиш..... ОБАЧЕ ТОВА ДА СЕ ПУСНЕ НОВО ЗАКЛИНАНИЕ КОЕТО ПРОМЕНЯ ИЗ ОСНОВА ЦЯЛАТА ИГРА Е МНОГО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.... лично аз сум се развивал 9 месеца и съм набутал сума ти перли за сгради... Сега за да се предпазя трябва да си съборя половината замъци и да ги строя в едно кралство че да бия постоянно на затворен портал за да не ме занули някой... Да не споменавам че съм в задния двор на РАУЛ....
АЛО АДМИНИСТРАЦИЯТА... че вие утре може да изкарате заклинание "влез през ключалката"
Питам ЗАЩО СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ТРУДА НА ХОРАТА
Верно е че правилата са еднакви за всички... ама сте като "Експертното правителство на ОЛИГАРСКИ"
АЛО АДМИНИСТРАЦИЯТА... че вие утре може да изкарате заклинание "влез през ключалката"
Верно е че правилата са еднакви за всички... ама сте като "Експертното правителство на ОЛИГАРСКИ"
-
- Новобранец
да не повдигам темата колко бедна Ви е Енциклопедията.... няма дори опис със заклинанията....
и тва е само един от пропуските.... та Вие господа Админи дори нямате във раздел сгради колко ресурс е нужен за всяко ниво на на Замака..... Няма колко жители са нужни за всяко ниво на алхимиците...... Тoва е стратегия не фермата у "Facebooka"..... Някои хора преди да строят смятат
Благодаря за Вниманието и се надявам за в бъдеще да се занимавате с по адекватни пропуски във играта!!!!
и тва е само един от пропуските.... та Вие господа Админи дори нямате във раздел сгради колко ресурс е нужен за всяко ниво на на Замака..... Няма колко жители са нужни за всяко ниво на алхимиците...... Тoва е стратегия не фермата у "Facebooka"..... Някои хора преди да строят смятат
Благодаря за Вниманието и се надявам за в бъдеще да се занимавате с по адекватни пропуски във играта!!!!
-
- Новобранец
Radoniakoisi написа:За мен проблема единственно е в това заклинание с което можеш да нападаш дори и да си в храма на някой.... На мен за това ми харесваше играта понеже така беше измислено всичко, че няма значение колко си слаб ти и колко е силен някой друг... имаше си начин да се пазиш..... ОБАЧЕ ТОВА ДА СЕ ПУСНЕ НОВО ЗАКЛИНАНИЕ КОЕТО ПРОМЕНЯ ИЗ ОСНОВА ЦЯЛАТА ИГРА Е МНОГО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.... лично аз сум се развивал 9 месеца и съм набутал сума ти перли за сгради... Сега за да се предпазя трябва да си съборя половината замъци и да ги строя в едно кралство че да бия постоянно на затворен портал за да не ме занули някой... Да не споменавам че съм в задния двор на РАУЛ....
Идеята е много прозрачна ,но и още по нагла естествено !!!Трябва да вкарваш по 29 перли на всяко излизане !!
Нека ми разказват после че не са с привилегии Рамидорци !!
Последно промяна от Asmoday на 08 Сеп 2013, 21:30, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
Каква защита?!?!?! Ако ти се пльокнат 10 стикса пред портите, нито ти, нито някой от твоя клан ще оцелее.... Храма няма да те спаси кой знае колко, ако трябва да отваряш за по 6 часа на два дена, защото и склада ще се изпразни в даден момент..... То пък тогава ще е супер яка играта..... И за какво съм си дал парите - да гледам, как златото ми се топи и да влзам в играта през ден......
И да, следващото заклинание ще е - Свитък "Влизам с касата"....... Просто без коментар..
И да, следващото заклинание ще е - Свитък "Влизам с касата"....... Просто без коментар..
-
- Новобранец
АБСОЛЮТНО!!!!!!!!!Asmoday написа:Radoniakoisi написа:За мен проблема единственно е в това заклинание с което можеш да нападаш дори и да си в храма на някой.... На мен за това ми харесваше играта понеже така беше измислено всичко, че няма значение колко си слаб ти и колко е силен някой друг... имаше си начин да се пазиш..... ОБАЧЕ ТОВА ДА СЕ ПУСНЕ НОВО ЗАКЛИНАНИЕ КОЕТО ПРОМЕНЯ ИЗ ОСНОВА ЦЯЛАТА ИГРА Е МНОГО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.... лично аз сум се развивал 9 месеца и съм набутал сума ти перли за сгради... Сега за да се предпазя трябва да си съборя половината замъци и да ги строя в едно кралство че да бия постоянно на затворен портал за да не ме занули някой... Да не споменавам че съм в задния двор на РАУЛ....
Идеята е много прозрачна ,но и още по нагла естествено !!!Трябва да вкарваш по 29 перли на всяко излизане !!
Нека ми разказват после че не са с привилегии Рмидорци !!
-
- Новобранец
[img][img][/img][/img]
maniakaLP написа:Каква защита?!?!?! Ако ти се пльокнат 10 стикса пред портите, нито ти, нито някой от твоя клан ще оцелее.... Храма няма да те спаси кой знае колко, ако трябва да отваряш за по 6 часа на два дена, защото и склада ще се изпразни в даден момент..... То пък тогава ще е супер яка играта..... И за какво съм си дал парите - да гледам, как златото ми се топи и да влзам в играта през ден......
-
- Новобранец
Така като чета коментарите на по- напредналите в играта и направо ми иде да я зарежа докато не съм си изгубил още от времето, на парите майната им, но аз не виждам и как ще се развива тази игра по-нататък, защото съм сигурен че не съм единственият който се замисля да се откаже.
-
- Новобранец
stillbostm написа:Така като чета коментарите на по- напредналите в играта и направо ми иде да я зарежа докато не съм си изгубил още от времето, на парите майната им, но аз не виждам и как ще се развива тази игра по-нататък, защото съм сигурен че не съм единственият който се замисля да се откаже.
Ами виж с каква армия бият човек с 20 000 армия !!!Това не е игра ,това е гавра със хората !!!Спите ли особено уважаеми админи !!!
-
- Магистър
маняк, глупостите ги пишеш ти... Айде излез от клана, ама не с уговорка да се върнеш пак или да си имаш съюзници 2-3-ма от вашите, излез от клана и влез в някой клан с 10-тина човека, нека си с твоята си армия, но все едно никога не си бил в клана и да видим... Ама някак как да си го представиш какво ли се мъча да ти обяснявам...
Има една много велика фраза от един много велик филм : Винаги има и по-голяма риба...
Има една много велика фраза от един много велик филм : Винаги има и по-голяма риба...
-
- Новобранец
Напълно съгласен!!!Нужни са много промени! 

-
- Новобранец
а може и един рестарт да се удари на сървара да почнем наравно, или да отворят втори свят в който да почне който иска, а който не да си продължи в сегания
-
- Новобранец
100% ЗА предложението 

- Denity1
- Магистър
Само аз ли мисля, че тъй наречените ''Рамидорци'' са с превилегии в играта ?
Ами скъпи админи, я си представете, че всички се откажат и ви останат само стиксаджиите, тогава да ви видим от какво ще печелите ? Вие вместо да се стремите да привличате играчи, ги гоните ! Като гледам отговорите на колегите, доста са тия дето искат да се отказват. А и не съм видял някое предложение във форума да е приложено в играта.
А относно темата, може да се направят повече нива и всеки да може да атакува играч с разлика 3 нива примерно. Ако си 10 левел ще атакуваш от 5 до 15 и така.
Ами скъпи админи, я си представете, че всички се откажат и ви останат само стиксаджиите, тогава да ви видим от какво ще печелите ? Вие вместо да се стремите да привличате играчи, ги гоните ! Като гледам отговорите на колегите, доста са тия дето искат да се отказват. А и не съм видял някое предложение във форума да е приложено в играта.
А относно темата, може да се направят повече нива и всеки да може да атакува играч с разлика 3 нива примерно. Ако си 10 левел ще атакуваш от 5 до 15 и така.

-
- Новобранец
аз също подкрепям идеята за промяна! В противен случай е по добре да не си губя времето
-
- Новобранец
Radoniakoisi написа:За мен проблема единственно е в това заклинание с което можеш да нападаш дори и да си в храма на някой.... На мен за това ми харесваше играта понеже така беше измислено всичко, че няма значение колко си слаб ти и колко е силен някой друг... имаше си начин да се пазиш..... ОБАЧЕ ТОВА ДА СЕ ПУСНЕ НОВО ЗАКЛИНАНИЕ КОЕТО ПРОМЕНЯ ИЗ ОСНОВА ЦЯЛАТА ИГРА Е МНОГО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.... лично аз сум се развивал 9 месеца и съм набутал сума ти перли за сгради... Сега за да се предпазя трябва да си съборя половината замъци и да ги строя в едно кралство че да бия постоянно на затворен портал за да не ме занули някой... Да не споменавам че съм в задния двор на РАУЛ....
Админите ще ти отговорят веднага ако ги напсуваш !Иначе ги няма ,повярвай тествал съм го и наказанието ми свърши вчера

- Denity1
- Магистър
Asmoday написа:Radoniakoisi написа:За мен проблема единственно е в това заклинание с което можеш да нападаш дори и да си в храма на някой.... На мен за това ми харесваше играта понеже така беше измислено всичко, че няма значение колко си слаб ти и колко е силен някой друг... имаше си начин да се пазиш..... ОБАЧЕ ТОВА ДА СЕ ПУСНЕ НОВО ЗАКЛИНАНИЕ КОЕТО ПРОМЕНЯ ИЗ ОСНОВА ЦЯЛАТА ИГРА Е МНОГО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.... лично аз сум се развивал 9 месеца и съм набутал сума ти перли за сгради... Сега за да се предпазя трябва да си съборя половината замъци и да ги строя в едно кралство че да бия постоянно на затворен портал за да не ме занули някой... Да не споменавам че съм в задния двор на РАУЛ....
Админите ще ти отговорят веднага ако ги напсуваш !Иначе ги няма ,повярвай тествал съм го и наказанието ми свърши вчера
Ами и аз го знам това, ама не от личен опит

-
- Новобранец
тези админи няма ли да кажат нещо по темата или само ще гледат отстрани. поне кажете няма да направим нищо по темата поне да престанем да си пишем просто еи така
-
- Новобранец
напълно съм съгласен . За промени
-
- Новобранец
GrozIL написа:тези админи няма ли да кажат нещо по темата или само ще гледат отстрани. поне кажете няма да направим нищо по темата поне да престанем да си пишем просто еи така
ТОВА НАПИСАХ НА ТЕЗИ АДМИНИ !!!
Защо не обръщатe внимание на всички възмущения във форума ? Смятате ли че е редно играч с милион армия да бие друг с 20 000 ??? Това е гавра с труда на хората а вие мълчите и наказвате на ляво и на дясно ,сякаш ние сме някакви роби !!!Ще ви избягат всички от сървъра защото с надменност не става ,това не е комунистически режим а е нужен диалог !!!ТРЯБВА ДА ИМА НИВА НА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ НАНАСЯТ УДАРИ !!! И ДА СЕ СПРЕ ОЧЕВАДНАТА ПОДКРЕПА НА СТИКС !!!
Дано отговорят ,ама надали

Пък и не можеш да им препращаш отговорите !!!Защо ли ? Ами защото са според играча ,за мен ще е един за някой от Стикс друг итн.
-
- Новобранец
Подкрепям идеята за промяна! Горе посочената битка е напълно показателна как "великия" палад си избива комплексите за малоценност в/у хил. по-слаб играч .
-
- Новобранец
stufi4 написа:Подкрепям идеята за промяна! Горе посочената битка е напълно показателна как "великия" палад си избива комплексите за малоценност в/у хил. по-слаб играч .
Вся власть советом!
Амините да имат предвид ако решат да ме наказват с каторга може би вече ,да знаят че това е цитат на един "Велик" човек !!!
И предлагам да се въведе свитък "Изпрати милиция на помощ " Да се купува само от Стикс и да е с унищожителна сила и да може да изтрива и градове !!!
-
- Новобранец
Подкрепям за промяна.
Да не споменаваме, че за играч станал сюзарен в момента не може:
- да бие руина 5* сам.
- да се предпази дори и с гълъб( да не споменявам всички негативни магии, който ще му накастват).
Аз лично се отказах след като се нагледах как "силни" отнасят "слаби" , но никога не се бият помежду си. Може би добавете , ако някой с армия 1 милион нападне някой с под 100 хиляди армия да губи 50к опит на героя.
Да не споменаваме, че за играч станал сюзарен в момента не може:
- да бие руина 5* сам.
- да се предпази дори и с гълъб( да не споменявам всички негативни магии, който ще му накастват).
Аз лично се отказах след като се нагледах как "силни" отнасят "слаби" , но никога не се бият помежду си. Може би добавете , ако някой с армия 1 милион нападне някой с под 100 хиляди армия да губи 50к опит на героя.
-
- Новобранец
Аз виждам един единствен начин, по който може да се реши този проблем - с писмо директно към създателите/собствениците на играта!
Какво ще кажете по този въпрос?
Приятен ден от мен!
Стан.
Приятен ден от мен!
Стан.
-
- Новобранец
Е.... У.... Админте преди да започнете с наказанията !!!! Преразгледайте си условията за назначаването Ви на тази длъжност дали няма една или повече от една точка КОЯТО ПРОПУСКАТЕ !
Имайте доблестта да се изправите и кажете ЗАЩО се стигна до това да се отказват играчи заради ОЧЕВАДНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ? Като в тази несправедливост на силите има и ОЧЕВАДНАТА ВИ ПОДКРЕПА към клан стикс който ореваха сървара за точките в храма,за ботушките за забавяне и ред други неща в тяхна полза.
Въпроса е отправен към админите а не някой болен стиксар да анализира и тълкува изкаването ми
Имайте доблестта да се изправите и кажете ЗАЩО се стигна до това да се отказват играчи заради ОЧЕВАДНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ? Като в тази несправедливост на силите има и ОЧЕВАДНАТА ВИ ПОДКРЕПА към клан стикс който ореваха сървара за точките в храма,за ботушките за забавяне и ред други неща в тяхна полза.
Въпроса е отправен към админите а не някой болен стиксар да анализира и тълкува изкаването ми

Последно промяна от stufi4 на 09 Сеп 2013, 13:26, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
maniakaLP написа:Аз виждам един единствен начин, по който може да се реши този проблем - с писмо директно към създателите/собствениците на играта!
Приятен ден от мен!
Стан.
Твърдо съм ЗА , но съм песимист !!!
-
- Новобранец
maniakaLP написа:Аз виждам един единствен начин, по който може да се реши този проблем - с писмо директно към създателите/собствениците на играта!
Приятен ден от мен!
Стан.
Твърдо Да.
-
- Новобранец
Само да ви предупредя - това е яко работа и ще донесе един сериозен негатив, който аз вече изпитвам - СТИКС ще ви попилеят!!! Аз светя, като коледно дръвче в момента....
Който иска, да се включи в това, да ми пише на лично съобщение и ще го измислим заедно, но тази деспотия трябва да приключи!!!
Който иска, да се включи в това, да ми пише на лично съобщение и ще го измислим заедно, но тази деспотия трябва да приключи!!!
-
- Новобранец
maniakaLP написа:Само да ви предупредя - това е яко работа и ще донесе един сериозен негатив, който аз вече изпитвам - СТИКС ще ви попилеят!!! Аз светя, като коледно дръвче в момента....
Понеже ,хич не ми пука от разни човечета ,ти пиша тук .Все ми е тая за Рамидорци !!!
Включвам се !!!
Регистрирах се в Английския сървър и там има активни около 500 човека и клановете са съвсем прилично създадени .Няма доминиращ ,дори има и клан SRBIA ,сърбите също са в челна позиция ,но няма такава гавра като тук !!!
-
- Новобранец
maniakaLP написа:Само да ви предупредя - това е яко работа и ще донесе един сериозен негатив, който аз вече изпитвам - СТИКС ще ви попилеят!!! Аз светя, като коледно дръвче в момента....
Проблема е в гадно конструираната игра ,продажна подкрепа на определени лица и кланове и не на последно място е това че ,и ние и Македонците сме просто странен народ .
1 човек = Войвода /Старейшина/
2 човека = Чета /Клан/
3 човека = Чета с предател /Клан с предател/
В този случай обаче ,ако беше странния ни манталитет само ,нямаше да е проблем ,а проблем има и той е във терена на Създатели ,Администратори и измамници !!!
-
- Новобранец
нека не обръщаме темата на това колко са силни СТИКС и колко слаби другите...
то това е ясно....
проблема е в новото заклинание от което на практика няма как да се защитиш ако някои го ползва
ето това прави слабите още по слаби....
защото за неразвития играч то е безполезно.....
то това е ясно....
проблема е в новото заклинание от което на практика няма как да се защитиш ако някои го ползва
-
- Новобранец
Radoniakoisi написа:нека не обръщаме темата на това колко са силни СТИКС и колко слаби другите...
то това е ясно....
И за кого мислиш е пуснато това заклинание ? Проблема не е само в това заклинание !
Несправедливостта е много по дълбока и закоравяла просто това заклинание беше върха на НАГЛОСТТА
-
- Новобранец
Radoniakoisi написа:нека не обръщаме темата на това колко са силни СТИКС и колко слаби другите...
то това е ясно....
Така е но то е поредното и винаги е първо при тях !Нима някой знаеше за невидимост ? Винаги излиза първо при тях,и да не ми обясняват че превъртат съкровищницата ,защото аз съм го правил много много пъти !Да ,ама не ,не намирам нищо преди тях

-
- Новобранец
В света няма справедливост защо смятате, че в играта трябва да има. Все едно да направим всички богати еднакво богати. Ако не ви харесват съседите потърсете си тихо място и се преместете там поне това е възможно въпреки загубата на ресурси и необходимостта от време и пак ресурси. Играйте защото ви е приятно. Трупането на рейтинг е предпоставка атаките на много силни към много слаби да се случва. Дайте да направим подписка и да я внесем на кой? Играта не може да удовлетвори всички целите и сигурно са други.
Радвайте се на играта докато Ви е приятно, хабенето на енергия за плюене и други негативни емоции не помага нито на Вас нито на тези които хулите.
Успех на всички и се пазете.
Радвайте се на играта докато Ви е приятно, хабенето на енергия за плюене и други негативни емоции не помага нито на Вас нито на тези които хулите.
-
- Новобранец
Aз лично не се интересувам от конспирации кое за кого е пуснатоstufi4 написа:Radoniakoisi написа:нека не обръщаме темата на това колко са силни СТИКС и колко слаби другите...
то това е ясно....
И за кого мислиш е пуснато това заклинание ? Проблема не е само в това заклинание !
Несправедливостта е много по дълбока и закоравяла просто това заклинание беше върха на НАГЛОСТТА
просто държа да отбележа че с този свитък стратегията ми която съм развивал отива по дяволите
и в момента за да се защитя поне до някаде ми се налага да събарям замъци и да ги строя в едно кралство
другия месец може да го махнат.... аз пак ли да събарям и да строя на ново
като вкарват иновации Админите поне да пускат един месец предизвестие..... не да седя сега като в необрано лозе...
да не споменавам че дори не съм получил съобщение че има ново заклинание а може да съм получил и да не съм забелязал в което се съмнявам
-
- Новобранец
нито сам хулил още по малко обидил някой.... просто изказвам мнението си по въпросаJino69 написа:В света няма справедливост защо смятате, че в играта трябва да има. Все едно да направим всички богати еднакво богати. Ако не ви харесват съседите потърсете си тихо място и се преместете там поне това е възможно въпреки загубата на ресурси и необходимостта от време и пак ресурси. Играйте защото ви е приятно. Трупането на рейтинг е предпоставка атаките на много силни към много слаби да се случва. Дайте да направим подписка и да я внесем на кой? Играта не може да удовлетвори всички целите и сигурно са други.
ако някои може да ме убеди че греша нека изкара аргументите си
-
- Новобранец
Aз лично не се интересувам от конспирации кое за кого е пуснато
просто държа да отбележа че с този свитък стратегията ми която съм развивал отива по дяволите
и в момента за да се защитя поне до някаде ми се налага да събарям замъци и да ги строя в едно кралство
като вкарват иновации Админите поне да пускат един месец предизвестие..... не да седя сега като в необрано лозе...
да не споменавам че дори не съм получил съобщение че има ново заклинание а може да съм получил и да не съм забелязал в което се съмнявам[/quote]
Къде точно видя конспирация не разбрах но, за разлика от теб аз не се интересувам само от собственото си Аз и притеснението от създаденото неудобство за промените в градовете ти !
да не споменавам че дори не съм получил съобщение че има ново заклинание а може да съм получил и да не съм забелязал в което се съмнявам[/quote]
Къде точно видя конспирация не разбрах но, за разлика от теб аз не се интересувам само от собственото си Аз и притеснението от създаденото неудобство за промените в градовете ти !
-
- Новобранец
stufi4 написа:Aз лично не се интересувам от конспирации кое за кого е пуснато
да не споменавам че дори не съм получил съобщение че има ново заклинание а може да съм получил и да не съм забелязал в което се съмнявам
Къде точно видя конспирация не разбрах но, за разлика от теб аз не се интересувам само от собственото си Аз и притеснението от създаденото неудобство за промените в градовете ти ![/quote]
Това се опитвам да обясня... Аз едва ли съм единственния който се чувства ощетен
преди въпросното заклинание нямаше значение колко ти е воиската а колко ти е интелекта....
с това смятам темата за приключена от моя страна.... няма смисъл да си говоря сам тук с хора който не схващат дълбокия смисъл на детаилите които са много важни в играта
от мен приятна дискусия
-
- Новобранец
Не нормално да говорим за интелект в този случай ,защото и най умния е малко прост !!/Не е моя мисъл / но е показателна .
Явно винаги има хора които да поръсят розата с пипер !!! Жалко ,спирам да ви чета даже .
Ето ви и един странен отговор от така наречените "админи "
Здравейте.
В играта няма преференции към определени играчи или кланове.
Убедително Ви молим да не пишете съобщенията само с главни букви. Предварително Ви благодарим за разбирането.
Те ме молят но УБЕДИТЕЛНО
Браво на Вас ,сега ми кажете че съм Марсианец и убедитилно ме помолете да повярвам !!!
Когато създаваш нещо със обществена актуалност и участие на много хора ,номера е да си скрит !!!Това е стара схема ,назначаваш 5 момичета или момчета и те отговарят като роботи !!Това е истината!!! Но се наричат Админи
Явно винаги има хора които да поръсят розата с пипер !!! Жалко ,спирам да ви чета даже .
Ето ви и един странен отговор от така наречените "админи "
Здравейте.
В играта няма преференции към определени играчи или кланове.
Убедително Ви молим да не пишете съобщенията само с главни букви. Предварително Ви благодарим за разбирането.
Те ме молят но УБЕДИТЕЛНО

Браво на Вас ,сега ми кажете че съм Марсианец и убедитилно ме помолете да повярвам !!!
Когато създаваш нещо със обществена актуалност и участие на много хора ,номера е да си скрит !!!Това е стара схема ,назначаваш 5 момичета или момчета и те отговарят като роботи !!Това е истината!!! Но се наричат Админи

Последно промяна от Asmoday на 09 Сеп 2013, 20:36, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
И аз смятам,4е трябва да има някаква равнопоставеност между играчите!
колкото и да се разшири храма не може да побере всички играчи
и някой със стотици или милион армия те нападне как да се защитиш,нито древните те спасяват ,нито съюзници (техните армии не участват в магическите кули)
колкото и да се разшири храма не може да побере всички играчи
и някой със стотици или милион армия те нападне как да се защитиш,нито древните те спасяват ,нито съюзници (техните армии не участват в магическите кули)
- munnyto
- Магистър
Само за протокола, свитъкът Супер диверсия не е нов. Просто е изключително рядък.
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Новобранец
Аз предлагам и друго - след като някой вземе рудник или мина, най вече пък езеро за перли да не може никой да го напада поне 24 часа! Не може да вземеш езеро и след това някой от топ 10 веднага да ти го вземе, ясно е че те за това и ще си стоят в топ 10 като веднага прибират всички езера
-
- Новобранец
ЕТО ЗА КАКВО ГОВОРЯ!!!!!!!!
- Прикачени файлове
-
- Untitled.jpg (123.58 KiB) Преглеждано 265179 пъти
- Denity1
- Магистър
Не мислите ли, че ако админите искаха да подобрят нещо в тази игра, до сега да са го направили ??
Спорем мен само си губим времето с това писане във форума.
Спорем мен само си губим времето с това писане във форума.

-
- Капитан
и според мен не си губете времето във форума, вземете да го губите в правене на армия и ще имате по-голям успех
Последно промяна от Achilles на 15 Сеп 2013, 03:11, променено общо 1 път.
-
- Site Admin
Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.
Форумът не е официално средство на техническата поддръжка на ползвателите и не е служба на разглеждане на жалби относно функциониране на играта и т. н. Официалните жалби се приемат по пощата или с писмото от игровата поща.
Играчите обаче имат право да изказват във форума своите пожелания за подобряване на играта, да внасят предложения и идеи, които ще бъдат разгледани от дизайнери и програмисти на игра.
Разработчиците и дизайнерите винаги гледат тази тема с голям интерес. В допълнение, открита дискусия на идеи и предложения е по-ефективна.
Приятна игра!
Форумът не е официално средство на техническата поддръжка на ползвателите и не е служба на разглеждане на жалби относно функциониране на играта и т. н. Официалните жалби се приемат по пощата или с писмото от игровата поща.
Играчите обаче имат право да изказват във форума своите пожелания за подобряване на играта, да внасят предложения и идеи, които ще бъдат разгледани от дизайнери и програмисти на игра.
Разработчиците и дизайнерите винаги гледат тази тема с голям интерес. В допълнение, открита дискусия на идеи и предложения е по-ефективна.
Приятна игра!
-
- Оръженосец
Маниак,защо не дадеш някой скрийн на битките на барселино или твоите с 999gh?И защо не кажеш колко време ти бях дал да се развиваш с обещание да не те закачам?Нещо някога да съм излъгал?Същото важи и за Радо...видяхте една бележка и умряхте от страх...това,че наставника ти от каталунския катун е шубе и избяга отпуска чак,не прави бележката кой знае колко страшна...и не забравяйте,че почти половината армия винаги може да си я вдигнете,да не давам примери на хора,които съм бил или са се разбивали дори къде са в класирането...също и такива като Ахил,които доста по-късно започнаха да играят...ама не,трябва да мрънкаме...аз в началото на играта имах 5-6 играчи в моята територия ,от един клан при това,с много по-големи армии от моята,но се оправих,нали?В заключение-доста хора са го казали,но ще го направя и аз-играта е с предостатъчно методи за защита(ако питате мен даже са в повечко
),а и да те ударят не е края на света,все пак е игра това,и то военна(нищо,че някои недорасли индивиди си мислят,че е миньорска
...то ако беше,нямаше да има изобщо опция атака)!!!

-
- Новобранец
В такъв случай защо има разделение до 5-то ниво?! Направо и там да се премахне, за може директно да биете и тия с по 1* с по 40 търговеца!!!RaulNeo написа:Маниак,защо не дадеш някой скрийн на битките на барселино или твоите с 999gh?И защо не кажеш колко време ти бях дал да се развиваш с обещание да не те закачам?Нещо някога да съм излъгал?Същото важи и за Радо...видяхте една бележка и умряхте от страх...това,че наставника ти от каталунския катун е шубе и избяга отпуска чак,не прави бележката кой знае колко страшна...и не забравяйте,че почти половината армия винаги може да си я вдигнете,да не давам примери на хора,които съм бил или са се разбивали дори къде са в класирането...също и такива като Ахил,които доста по-късно започнаха да играят...ама не,трябва да мрънкаме...аз в началото на играта имах 5-6 играчи в моята територия ,от един клан при това,с много по-големи армии от моята,но се оправих,нали?В заключение-доста хора са го казали,но ще го направя и аз-играта е с предостатъчно методи за защита(ако питате мен даже са в повечко),а и да те ударят не е края на света,все пак е игра това,и то военна(нищо,че някои недорасли индивиди си мислят,че е миньорска
...то ако беше,нямаше да има изобщо опция атака)!!!
Сървъра е миньорски, а не боен! Вярно не е фермерски, но във всяка една бойна игра има едно важно общо нещо - равния старт!
Къде е равния старт тук?! Влиза някой, след 4 месеца по погрешка става 5* и идва някой с 10 млн армия и му разпердушинва неговите миризливи 10 000 бройки войска, които едвам му стигат да бие 5* руина без да оцапа гащите!
А и примера, който даде за мен и Барсата е точно това за което говоря - не е правилно, нито справедливо да е така!!! Но реално, първия път когато беше ударен, барсата ме изпревари, защото аз също имах достатъчно войска тогава, за да му разредя единиците, а бях дори по-слаб от него! Но единствената разлика се състоеше в хубавия свитък плац, и че той беше по-бърз от мен.... След това, когато и той и аз бяхме на едно и също ниво го дармонтех всеки път, когато можех, а не както Спийд да дойде с мега армията си и да ми е*е мамата......
Което си е - си е!
-
- Новобранец
keks написа:Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.
Приятна игра!
Искам да разбера, към кого да адресирам тази официална жалба?! И не говоря да я пратя на някой от стиксовете админи, а до някой, който е безпристрастен и което може да направи нещо по въпроса!Официалните жалби се приемат по пощата или с писмото от игровата поща.
- TheSp33d
- Новобранец

НАЙ-БИТИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ .......... АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ КАК СЕ ИГРАЕ ТАЗИ ИГРА..........
КАТО НЕ МОЖЕТЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ КАКВО СЕ ОПЛАКВАТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Новобранец
ManiakLP ти ли си за дума ? Колко пъти си нападал играч с 20 пъти по слаба армия от теб ? а един път беше нападнат от играч с 3пъти по голяма армия и проплака дори във форума ... дори промени почна да търсиш... Не те ли е срам да се оплакваш ? Мама я няма вече трябва сам да се оправяш... порасни малко !
-
- Site Admin
support_bg@gain2f.commaniakaLP написа:keks написа:Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.
Приятна игра!Искам да разбера, към кого да адресирам тази официална жалба?! И не говоря да я пратя на някой от стиксовете админи, а до някой, който е безпристрастен и което може да направи нещо по въпроса!Официалните жалби се приемат по пощата или с писмото от игровата поща.
-
- Новобранец
ТИ защото много я разбираш само ревеш от мен и на кой ли не се обади да влезе в играта(хора дето от месеци не играят) ама да почнат отново и да ме атакуват.TheSp33d написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАЙ-БИТИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ .......... АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ КАК СЕ ИГРАЕ ТАЗИ ИГРА..........
КАТО НЕ МОЖЕТЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ КАКВО СЕ ОПЛАКВАТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
Мъж ми бил , разбирач... най-умния дето реве като бебе дори от хора на 3 звезди, а да не споменавам, че за 2 руини 5ци дето ти убихме пред замъка , кви неща направи . Вземи стани рано , рови и си ги бий ... ама не ревна пак .
Научи се ти га играеш тогава давай на другите акъл( то при теб не че го има ) !
- TheSp33d
- Новобранец
аххахахахах Галенце 1во стани 5* и тогава коментирай 

-
- Новобранец
Здравейте моето мнение едва ли е от значение! Не може някой на 32 ниво да бие някой като мен на 7 ниво, както в момента Стара ме бие аз това ще го преглътна и ще се възродя, но има някои при които няма как това да стане! Знам, че тези дето са платено за да изтеглят перли трябва да занулят такава като мен!
-
- Капитан
Ситуацията е неприятна, но има много начини на пазене - храм, затваряне на портите, внимателно проучване и научаване на навиците на противника. Правилно построени градове - не самите градове вътре, там е въпрос на личен избор и няма универсална стратегия, но внимателно подбрани кралства и т.н. ....................
-
- Новобранец
ХОРА НЕРАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ НА НИКОЙ НЕМУ ПУКА
ВСИЧКИ СА НА ЗАПЛАТА
И НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ИГАРАТА
като гледам макар че съм от скоро в играта повтаря се същото както в ХАНОВЕТЕ малцина са облагодетелствани от админите.под една или друга форма
ако се премахне часа на пристигане и на връщане от менюто като пускаш атака всичко ще е ОК
ако искат 1 000 000 СТИКСОВЕ да са при теб
този час обесмисля огледалата

като гледам макар че съм от скоро в играта повтаря се същото както в ХАНОВЕТЕ малцина са облагодетелствани от админите.под една или друга форма
ако се премахне часа на пристигане и на връщане от менюто като пускаш атака всичко ще е ОК
ако искат 1 000 000 СТИКСОВЕ да са при теб

този час обесмисля огледалата