Турнир по- знамена !!?

Преди да създавате нова тема убедете се, че никой друг не е предлагал същата идея.
За целта използвайте търсачката на форума в раздел „Предложения и идеи“, а също Ctrl+F из страниците на раздела.
В този раздел мнения без полезно смислово натоварване могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
zubcho
Оръженосец

Турнир по- знамена !!?

#1 Мнение от zubcho »

Еи, админчета вземете този турнир по- знамена , да го направите така че да пуска сини знаменца. В моя клан са 35 човека и всеки се оплаква че нпма сини знамена , при положение че всеки е купил екстрата за х3 намиране на знамена както и аз „ с 50 мисий съм и не мога да намеря сино знаме . Не съм само аз а половината игра . Що така вземете го променето малко в момента имам по 5 черверни и зелени и нито от сино ?? кво праим писна ми вече .. :@ всеки тур е така !!!
Аватар
TheSp33d
Новобранец

Re: Турнир по- знамена !!?

#2 Мнение от TheSp33d »

Е да кофти е аз за 10 дена без х3 само 3 червени знамена :lol: то малко смешно ама факт :D
kiflata168
Новобранец

#3 Мнение от kiflata168 »

Предния път бяха само сини при мен и нямаше зелени, а сега обратното! Незнам нещо става с този турнир доста е нагласен! :D [ :lol:
zubcho
Оръженосец

#4 Мнение от zubcho »

kiflata168 написа:Предния път бяха само сини при мен и нямаше зелени, а сега обратното! Незнам нещо става с този турнир доста е нагласен! :D [ :lol:
При мен па винаги само черверни и зелени намирам , никога не на мирам сини :Д хаха :oops:
liolioDemon
Магистър

#5 Мнение от liolioDemon »

zubcho написа:
kiflata168 написа:Предния път бяха само сини при мен и нямаше зелени, а сега обратното! Незнам нещо става с този турнир доста е нагласен! :D [ :lol:
При мен па винаги само черверни и зелени намирам , никога не на мирам сини :Д хаха :oops:

Постоянно е така , варианта да си платиш за нещо което е пуснато уж за помощ е химера, идеята е да се надяваш като дете за близалка ! Тъпо но факт е че тази услуга x3 си е пълен т......к :lol:
Все пак успех на всички надяващи се
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения и идеи”