Турнир по- знамена !!?
-
- Оръженосец
Турнир по- знамена !!?
Еи, админчета вземете този турнир по- знамена , да го направите така че да пуска сини знаменца. В моя клан са 35 човека и всеки се оплаква че нпма сини знамена , при положение че всеки е купил екстрата за х3 намиране на знамена както и аз „ с 50 мисий съм и не мога да намеря сино знаме . Не съм само аз а половината игра . Що така вземете го променето малко в момента имам по 5 черверни и зелени и нито от сино ?? кво праим писна ми вече .. :@ всеки тур е така !!!
- TheSp33d
- Новобранец
Re: Турнир по- знамена !!?
Е да кофти е аз за 10 дена без х3 само 3 червени знамена
то малко смешно ама факт 

-
- Новобранец
Предния път бяха само сини при мен и нямаше зелени, а сега обратното! Незнам нещо става с този турнир доста е нагласен!
[ 

-
- Оръженосец
При мен па винаги само черверни и зелени намирам , никога не на мирам сини :Д хахаkiflata168 написа:Предния път бяха само сини при мен и нямаше зелени, а сега обратното! Незнам нещо става с този турнир доста е нагласен
-
- Магистър
zubcho написа:При мен па винаги само черверни и зелени намирам , никога не на мирам сини :Д хахаkiflata168 написа:Предния път бяха само сини при мен и нямаше зелени, а сега обратното! Незнам нещо става с този турнир доста е нагласен
Все пак успех на всички надяващи се