Нападение над малките руини
-
- Магистър
Нападение над малките руини
На всички ви е ясно, че играчите намаляват със всеки изминал ден, а нови, поне около мен не виждам да се появяват. Няма да коментирам непривликателността на играта, достатъчно е коментирана, но, предложението ми към администрацията е следното : Направете така, че да могат да се нападат малките руини по някакъв начин. Не ми предлагайте да си купя срещу 300 перли 1 час. защото освен безсмислен, този 1 час е абсолютно недостатъчен да разчистя само моето кралство. а да не говорим за съседните, които вече бъкат от малки руини, а нови играчи, които да ги махнат, няма. Направете го като награда от някой куест, както ги имаше, но ги изпълнихме и разбрах, че след тях друг такъв няма. Направете ги ако искате като наддаване в аукциона... И още идеи имам, но предложението ми да се направи нещо, защото 10 дни вече 7 мижави руини седят в кралството ми, а да не говоря в кралствата около мен. Къде да проучвам вече ? През 9 кралства в 10-то ? Каква ми е ползата дори и да намеря там руина...
Раздвижете я малко тая игра, пускайте повече изпълними куести.
Благодаря за вниманието и се надявам на тази ми тема да се обърне маалко повече внимание отколкото на предишната.
EDIT : Разгеле, някой имал куест за малки руини, та се разчистиха малко... Но го помислете все пак, да ги има и по-нататък, не само като начална 5-ца, че като гледам скоро няма да имаме нови 5-ци...
Раздвижете я малко тая игра, пускайте повече изпълними куести.
Благодаря за вниманието и се надявам на тази ми тема да се обърне маалко повече внимание отколкото на предишната.
EDIT : Разгеле, някой имал куест за малки руини, та се разчистиха малко... Но го помислете все пак, да ги има и по-нататък, не само като начална 5-ца, че като гледам скоро няма да имаме нови 5-ци...
-
- Оръженосец
Re: Нападение над малките руини
подкрепям напълно предложението.
Разбирам че забраната на нападение на малки руини от силни играчи е един вид защита
да има руини и за новите играчи, но ако такива няма достатъчно положението става зле.
Затова може да направите примерно руина не атакувана 10 дни от появата си да става атакуема от всички
играчи. Може дори и някакво индикаторче да светва за да се различава подобна руина от другите.
Или пък да се изтриват автоматично на десетия ден или да преминават автоматично във следващо ниво
и така до 5 ниво.
Варианти има много важно е да има желание за подобно нещо.
Разбирам че забраната на нападение на малки руини от силни играчи е един вид защита
да има руини и за новите играчи, но ако такива няма достатъчно положението става зле.
Затова може да направите примерно руина не атакувана 10 дни от появата си да става атакуема от всички
играчи. Може дори и някакво индикаторче да светва за да се различава подобна руина от другите.
Или пък да се изтриват автоматично на десетия ден или да преминават автоматично във следващо ниво
и така до 5 ниво.
Варианти има много важно е да има желание за подобно нещо.
-
- Капитан
явно глада е голям. Всяка втора тема е на тази тематика. Замислете се обаче малко. Дали не е направено да е така именно за да не могат толкова често всеки да си бере каквото му е кеф. да не говорим за малък играч как би изкласил ако големите лесно можеха да му брулят руините.
-
- Оръженосец
точно за това предлагам друг вариант:
1.Всяка руина до 4 ниво включително да има 10 дни живот
През това време ако няма кой да я бутне значи няма достатъчно играчи за това ниво и следва:
2.Руината или минава на следващо ниво или изчезва.
3.Ако премине на следващо ниво и руината е под 5 звезди се повтаря същата история от начало.
По този начин няма кой да краде руините на малките а от време на време ще има и за по-големите
ако няма кой да чисти в района.
1.Всяка руина до 4 ниво включително да има 10 дни живот
През това време ако няма кой да я бутне значи няма достатъчно играчи за това ниво и следва:
2.Руината или минава на следващо ниво или изчезва.
3.Ако премине на следващо ниво и руината е под 5 звезди се повтаря същата история от начало.
По този начин няма кой да краде руините на малките а от време на време ще има и за по-големите
ако няма кой да чисти в района.
-
- Капитан
Както каза човечето доколкото познавам тези от СТИХ
и ВСЯКВИ други КЛАНОВЕ няма да има смисъл от
това игрово време, ако не можеш да играеш!

и ВСЯКВИ други КЛАНОВЕ няма да има смисъл от
това игрово време, ако не можеш да играеш!

-
- Магистър
LordKein, не мога да се съглася с теб, прехода от 1-ца към 2-ка и после към 3-ка е толкова бърз, че даже самите играчи не се усещат как го правят, а дори и наставник да имат, който да ги напътства, желанието им е толкова голямо да минават нагоре, че просто не се вслушват... И какво се оказва, до вчера е можел да бие 2-ки, минава тройка и загива и двама или трима близки Сюзерени го чакаме да навакса с армията, че да може поне тройките да бута и какво...Затворен кръг... Факт е, че няма много нови играчи, да, има много новорегистрирани, които обаче си остават само регистрирани, защото... да започвам ли темата отново ? Няма смисъл...
Просто наистина може да се измисли нещо, дори и с перли да е, но да има вариант да се разчистват тия малки руини...
Просто наистина може да се измисли нещо, дори и с перли да е, но да има вариант да се разчистват тия малки руини...
- Denity1
- Магистър
Не разбирате ли, че всичко е направено за перли в тая игра ?
Целта е админите да печелят а не ние. За това малките руини ми стоят с месеци, за да може всеки турнир някой да се излъже и да даде 300 перли да ги изчисти. Винаги има някой да се излъже, защото ако в 3 съседни кралства има по 7 малки руини както при мен, няма къде да се появи руина за нас, и няма как да си издържаме армиите....
Целта е админите да печелят а не ние. За това малките руини ми стоят с месеци, за да може всеки турнир някой да се излъже и да даде 300 перли да ги изчисти. Винаги има някой да се излъже, защото ако в 3 съседни кралства има по 7 малки руини както при мен, няма къде да се появи руина за нас, и няма как да си издържаме армиите....

-
- Новобранец
Ако много ви пречи някоя руина пишете и координатите тук (или в специална тема)... все някой ще я разчисти рано или късно. Ето аз например си търся 3-то ниво. Ако имам координати близки до някой от замъците ми ще пратя проучвателите и ще атакувам. В моента 15 проучватели едва ми намират 1 на ден при хаотичното търсене. По този начин едва изхранвам армията. Колкото по-ниско ниво си толкова по-малко проучватели имаш и е по-малък шансът за намиране на руината която ви пречи. Отделно когато се поналеят ниските нива с ресурси ще минат нагоре и ето ви и нови 5-ци.
-
- Капитан
Пишете и на мен.Аз съм его и ще ви ги
конфискувам алал НСБОБ

конфискувам алал НСБОБ

-
- Новобранец
Има и други награди от задачи с които разполагаш с 12 часа да биеш всякакви руини,не е само тази в началото
Незнанието не е оправдание за Вашите грешки!!!
-
- Новобранец
ако някога се откажа от играта ще е заради това - липсата на руини...рано или късно играта се превръща в някакъв затворен кръг - търсене на руини за издръжка на армията, която си направил за да биеш руини...и започва да изисква все повече и повече време за игра. Подкрепям с две ръце всяко предложение за изход от ситуацията...играя от повече от година, но ако продължавам да се дразня така, няма да е още дълго.
-
- Новобранец
Може би най-простото решение е да се направи тема, в която по-големите играчи да споделят координатите на откритите малки руини, а начинаещите - на тези с по-високо ниво. Не би било нарушение тъй като, реална облага има само единият играч (този, който може да бие руината, съответваща на нивото му). Аз съм нов в играта, но много трудно откривам "единчки" - толкова мога с 12-те си проучвателя... Иначе всеки ден откривам такива от второ ниво, които понякога стоят 3 - 4 дни... Искрено благодаря на един алтруист, който ми показа 4 "единички" - премахнах ги за нула време, а не можах да му върна услугата, понеже съм малък да откривам подходящи за него руини!
Така че според мен - една тема във ФЛУУД със заглавие примерно "Руини всякакви" би свършила чудесна работа!
Моля, дайте мнения и аргументи, ако мислите, че греша!
Така че според мен - една тема във ФЛУУД със заглавие примерно "Руини всякакви" би свършила чудесна работа!
Моля, дайте мнения и аргументи, ако мислите, че греша!
-
- Новобранец
според мен това би било излишен спам. Повярвай ми няма по развит играч в играта, който не би ти споделил дребосъците ако попиташ. Аз лично съм светкал стотици. Като, че ли най-разумното решение е някакъв по-достъпен часовник...примерно и с/у 200 перли за час, но да го има като глобална услуга, а не само по време на турнира.
-
- Магистър
Вече има свитък за тази цел, който е за два часа, само ще се надяваме да се намира по-лесно, било при търговеца или в руините 

-
- Новобранец
Да, но явно този свитък не се среща често - около мен има към 20 руини 2* и си стоят непокътнати от няколко дни... Писах съобщения на играчи с две звезди, но отговор няма. При 4 "двойки" в едно кралство, кога ще се появят други - било то малки, или големи руини, които да радват по-активните играчи? Ето защо тема от сорта би била полезна, а и най-малкото ще се популизира в някаква степен форума. Относно спама - не мисля, че ще е проблем ако въпросната тема е във Флууд раздела!
-
- Магистър
Нови свитъци не са добавяни от много време. Този свитък е един от първите. Просто е рядък, както всеки друг който може да замести платена услуга.Burton написа:Вече има свитък за тази цел, който е за два часа, само ще се надяваме да се намира по-лесно, било при търговеца или в руините
-
- Магистър
Явно за това ми се е сторил нов, поради дефицитността муPrevious написа:Нови свитъци не са добавяни от много време. Този свитък е един от първите. Просто е рядък, както всеки друг който може да замести платена услуга.Burton написа:Вече има свитък за тази цел, който е за два часа, само ще се надяваме да се намира по-лесно, било при търговеца или в руините

Но това, което се направи вчера по продължителността на живот на малките руини е доста добре, така поне ако няма кой да ги изчисти, сървъра ще ги махне, хареса ми

-
- Капитан
от седмица има нови добавени свитъци....
-
- Магистър
ако визираш свитъците за кланови замъци.. те са същите като за свой владения, просто за КЗ.. нищо ново като цяло.