ДЕМОТИВАТОРИ

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Заключено
Съобщение
Автор
Аватар
thecrown
Оръженосец

ДЕМОТИВАТОРИ

#1 Мнение от thecrown »

една от причините да се отказват много хора поне според мен е неяснотата за сървара за неговата продължителност разяснението на мисийте(за тях по конкретно (задачите) има доста да се желае:
1.не е ясно коя след коя мисия следва;
2.няма достатъчно добри обяснения (за това форумът е пълен с всякакви въпроси) от всякакво естество
3.калкораторът за битки или трябва да се премахне или да не е платен(2-ма мой приятели не желаят да играят точно по тази причина(bibet i zizu))
ако се сетя за още нещо ще го напиша

С УВАЖЕНИЕ : thecrown
Trayan
Маршал

Re: ДЕМОТИВАТОРИ

#2 Мнение от Trayan »

thecrown написа: неяснотата за сървара за неговата продължителност
Бихте ли уточнили, какво имате предвид?
thecrown написа:1.не е ясно коя след коя мисия следва;
Куестовете се появяват автоматично след определени събития в развитието на вашия персонаж. Първите куестове са подбрани така, да се изпълняват точно в този ред, в който те се появяват при играча. По-късно играчът получава възможност да изпълнява почти всички получени куестове в този ред, в който му е по-удобно. Вие можете да попитате други играчи, кога те получиха някой куест, да предложите собственото разбиране и т.н. в съответния раздел на форума:
http://bg.mlgame.org/forum/viewforum.php?f=11
thecrown написа:2.няма достатъчно добри обяснения (за това форумът е пълен с всякакви въпроси) от всякакво естество
В Енциклопедията и задачите на куестовете всичко е обяснено достатъчно подробно. Ако все пак на играча нещо не му е ясно, той винаги може да напише на администрацията или да пита във форума. Форумът е създаден точно за това - да се пълни с въпроси.

За калкулатора на боя - ще предам това предложение на разработчиците, но, откровено казано, едва ли нещо ще бъде променено. Във всички езикови версии на играта калкулаторът е платен.
OhLaLa
Оръженосец

#3 Мнение от OhLaLa »

Относно т.3 - има много безплатни калкулатори за тази игра. Има онлайн версии и версии за теглене. Някои от тях дават прилична точност на битките. Просто потърсете в гугъл.
Аватар
thecrown
Оръженосец

#4 Мнение от thecrown »

Trayan извинявам се за това,че повечето Българи са бедни,от името на всички.Играта не е създадена в България (както повечето онлайн игри(играя в момента 3 игри тарвиян W.O.T. и тази) и на никой не му пука за това дали хората имат средства да игарят(да се забавляват),навсякъде се искат пари.Разбираемо е все пак има някаква поддръжка на тези сървари и както на всеки е извесно безплатен обяд няма.Това ОК но винаги забравяме за малките подробности (малкото камъче преобръща каручката),на запад вземат по 2-3000 и забележете не лева,а евро или паундове за тях играта е начин да се разтоварят да се позабавляват преди да си легна и т.н. тяхно решение и за това не ги бъркат примерно 200-300 евро или паунда,но съгласете се,че ако трябва тук в България да се плаща за това с заплата средна за страната 400-600 лева излиза малко солено.И сега всеки ще каже -"Ами не играй".50% от игарчите съм 100% сигурен са лица нямащи право да упражняват физически труд за разлика от мен от Вас и всички пълнолетни,отговорете ми:
Как да продължат да игараят като се искат постоянно перли за щяло и нещяло?
Би следвало да се направят промени в бройакта перли за всички задачи за да може сървара да задържи възможно най-много играчи реципрочно най-много търгове в аукциона съоветно повече за вас и за игарчите съизмиримо в пари.
На всеки е ясно,че пари се правят не от цена на продукта,а от оборот.
Това е моето мнение и не искам да обвързвам никого с него,но си струва да се помисли малко на тази тема и да се предпиеме нещо.

С УВАЖЕНИЕ: thecrown
Mpa4ko
Новобранец

#5 Мнение от Mpa4ko »

Абсолютно подкрепям коментара за перлите. Поиграх 2 седмици или малко повече може би, но дърпам шалтера - Перлите под път и над път, за щяло и нещяло се оказаха основния демотиватор и фактор за решението ми да спра с играта.
Пожелавам успех на играчите, които ще се задържат, както и на администрацията - на форума и на играта.
Поздрави
Illidan
Магистър

#6 Мнение от Illidan »

В действителност доста перли се изискват, за да се играе тази игра /в сравнение с всички останали подобни игри е в пъти по-скъпа, ако човек си плаща/.

НО - аз например играя безплатно /не съм давал никакви пари до момента, защото играя за забавление и нямам намерение "да си изкарвам хляба" с играта :) /. Да, загубих няколко куеста, но не мисля, че е болка за умиране и че съм изпуснал кой-знае какво. Сега обаче вече си изкарвам прилични количества перли, за да мога да си правя строежи и да си вземам и някоя и друга благинка. Т.е. не мисля, че "ощетяването" е толкова сериозно, при положение, че черни перли се намират из играта в достатъчни количества /е, винаги може и още де :) / и по много различни начини ...
Previous
Магистър

#7 Мнение от Previous »

Хора.. Спрете се за 1 момент. И прочетете ИМЕТО на играта... Тя не е само My Lands..
Аватар
thecrown
Оръженосец

#8 Мнение от thecrown »

eто още една причина за да не играе човек: наградите
Прикачени файлове
наградата от нашата задача.png
награда от задача.png
Trayan
Маршал

#9 Мнение от Trayan »

Illidan написа:В действителност доста перли се изискват, за да се играе тази игра /в сравнение с всички останали подобни игри е в пъти по-скъпа, ако човек си плаща/.

НО - аз например играя безплатно /не съм давал никакви пари до момента, защото играя за забавление и нямам намерение "да си изкарвам хляба" с играта :) /. Да, загубих няколко куеста, но не мисля, че е болка за умиране и че съм изпуснал кой-знае какво. Сега обаче вече си изкарвам прилични количества перли, за да мога да си правя строежи и да си вземам и някоя и друга благинка. Т.е. не мисля, че "ощетяването" е толкова сериозно, при положение, че черни перли се намират из играта в достатъчни количества /е, винаги може и още де :) / и по много различни начини ...
Всъщност, Illidan отговори вместо мен, за което му благодаря. ЧП се добиват и от самата игра. Във всички версии на играта има играчи, които не плащат и при това заемат високи позиции в рейтинга.
Trayan
Маршал

#10 Мнение от Trayan »

thecrown написа:eто още една причина за да не играе човек: наградите
Това са награди за два различни куеста: в българския сървър - "Присъединете се към своята атака", в английския - "Присъединете се към атака на съюзника".
Извинявам се много, така и не разбрах, в какво е проблема с наградите.
Kiko80
Оръженосец

#11 Мнение от Kiko80 »

Обаче тук има и друг проблем, новите играчи няма как да правят перли, те трябва да си ги купуват, а разхода им е уникално голям.
Причините са следните.

1. Аукцион - никакъв шанс на нов играч за покупка
Причината е че старите играчи произвеждат много повече злато от новите и съответно печелят всички търгове.

2. Солени езера - те вече са прибрани от силните или ако случайно намериш такова (шансът според мен е в минус), няма да имаш никакъв шанс да го задържиш, по силните с големите армии ще ти го вземат веднага.

3. Остана само момента с парите, еми за 2 седмици игра аз съм вкарал около 60 лева в играта, и го давам доста кротко не се изхвърлям и вече отново нямам перли.

Господа админи ние не сме с европейски заплати, така че направете някак по лесно хората да печелят тези перли, защото много скоро в играта ще останат само силни играчи които си печелят перлите а вие ще сте без заплати.

Поздрави
vstamenoff
Новобранец

#12 Мнение от vstamenoff »

Супер тъпня е когато ти гостува приятел и хване лаптопа ти да си види града, да те блокират за 3дни още повече ако си платил за някоя или няколко екстри които ще изтекат през това време. Абсолютно демотивиращо и обидно. Това не е мултиплициране на акаунт!
Trayan
Маршал

#13 Мнение от Trayan »

vstamenoff написа:Супер тъпня е когато ти гостува приятел и хване лаптопа ти да си види града, да те блокират за 3дни още повече ако си платил за някоя или няколко екстри които ще изтекат през това време. Абсолютно демотивиращо и обидно. Това не е мултиплициране на акаунт!
Четете и спазвайте правилата на играта - и всичко ще е наред.
OhLaLa
Оръженосец

#14 Мнение от OhLaLa »

Знаете ли кое е най-демотивиращото в тая игра? играеш, играеш, станеш 5 звезди и чкааш стикс да те занулят. От това по-демотивиращи нещо няма. Кака рамидора както е тръгнало може да си играе самичка на сървъра и с траян двамцата само да си пишат във форума.
kaloianh
Новобранец

#15 Мнение от kaloianh »

Kiko80 написа:Обаче тук има и друг проблем, новите играчи няма как да правят перли, те трябва да си ги купуват, а разхода им е уникално голям.
Причините са следните.

1. Аукцион - никакъв шанс на нов играч за покупка
Причината е че старите играчи произвеждат много повече злато от новите и съответно печелят всички търгове.

2. Солени езера - те вече са прибрани от силните или ако случайно намериш такова (шансът според мен е в минус), няма да имаш никакъв шанс да го задържиш, по силните с големите армии ще ти го вземат веднага.

3. Остана само момента с парите, еми за 2 седмици игра аз съм вкарал около 60 лева в играта, и го давам доста кротко не се изхвърлям и вече отново нямам перли.

Господа админи ние не сме с европейски заплати, така че направете някак по лесно хората да печелят тези перли, защото много скоро в играта ще останат само силни играчи които си печелят перлите а вие ще сте без заплати.

Поздрави
РЕжим ваканция също да бъде безплатен!!!-пример налагати се да влезнеш в болница,спешна командировка и хиляди други причини.не всеки има 1000 перли или 6 часа на разположение да се затвори градовете
kaloianh
Новобранец

#16 Мнение от kaloianh »

thecrown написа:Trayan извинявам се за това,че повечето Българи са бедни,от името на всички.Играта не е създадена в България (както повечето онлайн игри(играя в момента 3 игри тарвиян W.O.T. и тази) и на никой не му пука за това дали хората имат средства да игарят(да се забавляват),навсякъде се искат пари.Разбираемо е все пак има някаква поддръжка на тези сървари и както на всеки е извесно безплатен обяд няма.Това ОК но винаги забравяме за малките подробности (малкото камъче преобръща каручката),на запад вземат по 2-3000 и забележете не лева,а евро или паундове за тях играта е начин да се разтоварят да се позабавляват преди да си легна и т.н. тяхно решение и за това не ги бъркат примерно 200-300 евро или паунда,но съгласете се,че ако трябва тук в България да се плаща за това с заплата средна за страната 400-600 лева излиза малко солено.И сега всеки ще каже -"Ами не играй".50% от игарчите съм 100% сигурен са лица нямащи право да упражняват физически труд за разлика от мен от Вас и всички пълнолетни,отговорете ми:
Как да продължат да игараят като се искат постоянно перли за щяло и нещяло?
Би следвало да се направят промени в бройакта перли за всички задачи за да може сървара да задържи възможно най-много играчи реципрочно най-много търгове в аукциона съоветно повече за вас и за игарчите съизмиримо в пари.
На всеки е ясно,че пари се правят не от цена на продукта,а от оборот.
Това е моето мнение и не искам да обвързвам никого с него,но си струва да се помисли малко на тази тема и да се предпиеме нещо.

С УВАЖЕНИЕ: thecrown
Прикачени файлове
много ми интересно от каде ще ги вземе бедния българин
много ми интересно от каде ще ги вземе бедния българин
komp.png (393.02 KiB) Преглеждано 34126 пъти
и поне първоначалните свитъци и артекфакти да бяха само за ресурс
и поне първоначалните свитъци и артекфакти да бяха само за ресурс
art1.png (64.33 KiB) Преглеждано 34126 пъти
Dimimen
Оръженосец

#17 Мнение от Dimimen »

OhLaLa написа:Знаете ли кое е най-демотивиращото в тая игра? играеш, играеш, станеш 5 звезди и чкааш стикс да те занулят. От това по-демотивиращи нещо няма. Кака рамидора както е тръгнало може да си играе самичка на сървъра и с траян двамцата само да си пишат във форума.
Ето това е истината .Много добре го е написал колегата .През няколко дни виждам как Рамидора занулява играчи и те спират да играят .
Статистиката е следната от мои наблюдения :
От 15 играча занулени от Рамидора и Дидко1970 в момента играят 4 .
Е честито на всички .Играете докато станете на 5 звезди и после се отказвате сами .
azzzzzzzzzzzz67
Новобранец

#18 Мнение от azzzzzzzzzzzz67 »

възхищавам се на това колко мирно протича обсъждането на даден въпрос. ако това беше друг форум участниците да са се изпотрепали

:) Евала!!
Заключено

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”